В новата ни МАЙска тема сбъднати мечти да има

• 8 719
  • 203
  •   1
Отговори
# 60
Рони, как сте днес с мъничката? Надявам се по-добре. Знам колко е мъчително за мама мъничкото човече да е болно. Чакам да ни се похвалиш, че сте значително по-добре.

Ники,  Hug знам, че ще ти е трудно и ще се тревожиш как се справят без теб. Но всичко ще е наред и скоро ще се гушкате в увеличен състав у дома.

Мърморанче, не пишеш какво стана на прегледа в сряда? Как сте?

Хубава седмица на всички ви, милички!  Hug

# 61
И Шошко е болен. С ангина, и възпалени уши и сополи има. Лекарката смята, че е от зъбите, в момента му избиват 5 долни кътника. Утре пък сме на очен лекар. Да ни стискате палци.

# 62
Нефче, от всичко, което съм чела знам, че по време на зъбоникнене може да падне имунитетът и дечковците стават поддатливи на болест, но агината сама по себе си не е причинена от зъби. Вирусна или бактериална е? Бързо да се оправяте. Hug Силно стискам палци за добри новини утре - това е контрола, нали?

# 63
  • на дъното
Честит Рожден Ден на малката Божидара!Да расте много здрава и щастлива!
Весе  Hug нека вече всичкото зло е зад гърбът ви и от тук на сетне само хубави моменти

Последна редакция: вт, 11 май 2010, 09:37 от silviayo

# 64
                        Честит рожден ден Дара!
    Пожелавам ти да бъдеш много, много здрава, щастливо и безгрижно  детство !

Весе честит празник и на теб!     

Честит празник на всички именници днес !Да са живи и здрави  и с гордост да носят имената си !

# 65
Честит Рожден Ден, Дара! Бъди жива и мнооого здрава! Пожелавам само хубави емоции оттук насетне! baloni happy bd hbday
Мърморанче, честит празник и на вас!   bouquet Дано всичките ви ядове са вече зад гърба ви!

# 66
  • Варна
Честит рожден ден на Дара и от мен! Да е жива и здрава и всичко лошо вече да е зад гърба ви!
Честит празник и на всички именници, коитопразнуват днес!

# 67
Честит празник на именниците, да са живи и здрави   bouquet
Благодаря за пожеланията за моето голямо момиче  Hug Ние днес правихме и кръщене и рожден ден, всичко се събра в един ден, но нямаше как, вече много исках да я кръстиме, та така. За моя голяма изненада Дара не рева в църквата, държа се много добре, правеше боц с попа, смя се, радва се, все едно не беше моята Дара. Много съм щастлива. Но ми беше и много притеснено. Тя нали беше болна, на доста лекарства, и явно направи някаква алергия от нещо, и сега е цялата на едни червени петна, вчера на две инжекции урбазон, днес я наблюдаваме, ще видим утре как ще е, дано се разнесат вече.
И една скромна почерпка от нас  newsm38
Светле, ръката ми е за операция, защото едното пръстче е разместено и ще зарасне накриво, но аз отказах засега, достраша ме, с пълна упойка, ужас. Дано се възстановя добре, и не се наложи наново да преминавам през всичко с операция.
Ами това от нас, лека вечер  Hug

# 68
 Mарморанче, да ти е жива и здрава Дара и оттук насетне ви пожелавам само хубаво да ви се случва! Малката да прояде така,че да не можеш да я изхраниш Mr. Green да е много здрава и само положителни емоции да има около вас! Честито ви християнче!

Честито на имениците!

# 69
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ДАРА , да е жива и здрава и много щастлива .Марморанке честито христианче .

# 70
Хайде и тук да честитя първия рожден ден на порасналата Дара и да и пожелая много щастливо детство.

Нефче, от всичко, което съм чела знам, че по време на зъбоникнене може да падне имунитетът и дечковците стават поддатливи на болест, но агината сама по себе си не е причинена от зъби. Вирусна или бактериална е? Бързо да се оправяте. Hug Силно стискам палци за добри новини утре - това е контрола, нали?

Заради падналия имунитет, го е пипнала вирусната ангина, която върлува в момента. Аз съм си виновна. Досега в период на зъбоникнене му давах ехинацея, сега обаче пропуснах.
На Шошко му изписаха очила. Има далекогледство. За тази възраст нормалното било да е около 2 диоптъра, а при него е 4 и 4.5. Според лекарката, ако успеем да го накараме да носи очилата, за 3-4 години нещата ще се коригират. Друг е въпроса как ще го накараме да ги носи, като той не понася нищо на галавата си...Оплаках ви се.

# 71
Zdravejte,mili4ki
sajalqvam za ezika,no tuk v Sandanski e taka.................
Iskam da vi pomolq,da se pomolite za edna nevinna du6ica,koqto se bori za jivot Sad Cry
Kazva se Lubov i e na 2g.i 10m.,na moq priqtelka detence

Molq vi,molete se za tova mani4e Praynig Praynig Praynig

Ina4e,nie sme OK,no sam mnogo pritesnena
 Hug Hug Hug

# 72
  • София
Исе, имате стиснати палци от нас. Дано се оправят проблемите с нея.  Praynig

# 73
  • Варна
Честит първи рожден ден на Дара!да е много здрава, да започне да се храни добре и много да радва мама. А мама да е по-спокойна и по малко притеснена  Hug

Мърморанка извини ме, че не ти се обадих вчера за рождения ден. Не съм забравила датата, но просто съм изключила  Hug

# 74
Исе , fingerscrossed прекрасно детенце.

Общи условия

Активация на акаунт