Поискай Енергийна помощ - 2

• 34 044
  • 737
  •   1
Отговори
# 615
За Деница Томова!   Two Hearts Praynig Two Hearts  Мило детенце, бори се за живота си, здравето си и щастието си!

За Лили от Пловдив!  Two Hearts Praynig Two Hearts  Много сила и кураж!

# 616
На всички нуждаещи се - много изцеляваща СИЛА и ЛЮБОВ!  Praynig Praynig Praynig

# 617
  • София-Варна
БлагоДаря ви!!!
Деничка е моя племеница и вече е по-добре,няма температура и се храни по малко!!!
Много сила на всички нуждаещи се!
Как е Лили от Пловдив?

# 618
Благодаря и аз, въпреки че хич не се чувства добре засега....

Радвам се за Деница и още веднъж искам да Ви благодаря - знам, че можем заедно да помагаме, вярвам го толкова убедено, толкова ярка ми е представата за здравата Лили, че няма как да не стане:) Когато нещо не може, но много,много искаш - тогава значи може! Дори самата Лили не знае аз колко искам това Laughing Ако скоро се премести някое тепе, заради Лили и нейното здраве ще е, да знаете! Mr. Green

# 619
  • София
Мили, хора, помолете се за моята баба Цеца - Траянка Бонева от с.Равно поле до София. Тя има последен стадий на болестта Паркинсон. Беше добре, но от 2 месеца състоянието й рязко се влоши....Тя е най-добрия човек който познавам, със много силен дух, много позитивна. Много ми е мъчно и не спирам да мисля за нея!
 Praynig Praynig Praynig

Мила бабо, обичам те, вярвам че чудото ще се случи и последните лекарства, които започна да пиеш ще ти помогнат!  Praynig Praynig Praynig

# 620
За бабата на Rima : Цеца - Траянка Бонева от с.Равно поле!  Two Hearts  Praynig  Two Hearts

# 621
За бабата на Rima : Цеца - Траянка Бонева от с.Равно поле!  Two Hearts  Praynig  Two Hearts

И от мен Simple Smile

# 622
Благодаря, Ви за помоща за СТОЯН   bouquet

# 623
Здравейте, изпращам моята подкрепа и пожелания за бързо възстановявяне на всички, за които тук е потърсена помощ. Аз също вярвам че взаимната подкрепа е голяма сила. Аз също пиша с молба да изпратите положителни мисли към мой близък и семейството му, казва се Йовчо и още не е дошъл  в съзнание след получен инсулт.                                                           

# 624
  • София-Варна
 Two Hearts Two Hearts, за всички нуждаещи се и от мен!

# 625
  • В сбъднатите си мечти
Здравейте момичета сега попадам на прекрасната ви тема .Бъдете благословени за помощта която давате .
Моля ви за вашата помощ и молитва за моя съпруг Красимир от Несебър ,който е диагностициран от една година с диагноза Идиопатична миелофиброза - рядко заболяване на костния мозък и без адекватно лечение до сега просто няма такова в световен мащаб. В момента се експериментира лекарство за заболяването и искаме да бъде включен в група за експеримент,или просто да намерим алтернативно лечение.
Благодаря ви предварително и се моля за всички нуждаещи се.  Praynig

# 626
  • София
Изпращам полочителната си енергия на всички в темата. Моята баба е малко по-добре. Започна пак да й се разбира какво говори!
 Praynig Praynig Praynig
 newsm53 newsm53 newsm53

# 627
Моля за Светлина и Любов на: Александра Александрва Петкова , на 4 години от Русе  Praynig

# 628
  • София-Варна
За Александра от Русе,
за Красимир от Несебър,
много сила и светлина...... Praynig Praynig Praynig

# 629
  • Universe

За Александра Александрва Петкова от Русе
За Красимир от Несебър

За Йовчо

За Деница Томова

ЗаЛили от Пловдив