В какъв свят живеем?

• 13 069
  • 381
  •   1
Отговори
# 270
Нали и аз това казвам - няма положителни образи.

...
... Как може да изпитвате задовоство да лепите квалификации на хора, които не познавате не разбирам наистина?

От това изречение "Постъпил е тъпо ,комплексарски и просташки "Ти имаш мускули ама аз пък имам пистолет" оставам с впечатлението, че и ти си в групичката на хората, които лепят квалификации и правят психопортрет по снимка.

Както и да е.

# 271
Нали и аз това казвам - няма положителни образи.

...
... Как може да изпитвате задовоство да лепите квалификации на хора, които не познавате не разбирам наистина?

От това изречение "Постъпил е тъпо ,комплексарски и просташки "Ти имаш мускули ама аз пък имам пистолет" оставам с впечатлението, че и ти си в групичката на хората, които лепят квалификации и правят психопортрет по снимка.

Както и да е.
Думите ми са основани на действията му не на теглото ,косата  ,професията и т.н.
За обидите към авторката ми беше мисълта не към участниците в случката то е ясно ,че нищо положително няма в нея.
По напред в темата децата ни бяха обявени за грешка и оправдаваме неуспехите си с тях с други хора.
Намекнато беше ,че не си гладат добре децата родителите ,които ги оставят да играят на площадка с други деца и сядат на кафе или пейка.
Всички не оправдаващи стребата бяхме обявени за агресивни ,селянки /по манталитет/ и пази боже някоя извисена съфорумка да ни срещне .УжасТ направо.

# 272
... Всички не оправдаващи стребата бяхме обявени за агресивни ,селянки /по манталитет/ и пази боже някоя извисена съфорумка да ни срещне .УжасТ направо.

А всички неоправдаващи действията на бащата и бездействията на сеирджийките бяха обвинени... в същото. Една от особеностите на форума.

# 273
... Всички не оправдаващи стребата бяхме обявени за агресивни ,селянки /по манталитет/ и пази боже някоя извисена съфорумка да ни срещне .УжасТ направо.

А всички неоправдаващи действията на бащата и бездействията на сеирджийките бяха обвинени... в същото. Една от особеностите на форума.
Никъде не прочетох някой да оправдава действията на бащата.Различие в мненията за неговите действия просто няма.

# 274
Да, просто таткото не бил от кротките, както оневинително беше отбелязано по-напред  Rolling Eyes а пребитият е изрод, понеже се е защитил в собствения си дом.

# 275
Да, просто таткото не бил от кротките, както оневинително беше отбелязано по-напред  Rolling Eyes а пребитият е изрод, понеже се е защитил в собствения си дом.
Няма смисъл от изопачаване .По напред са отбелязани съвсем други определения за таткото .
Тъй като гледам коренно си промени позицията за Валери само и само ,защото написах че обидите бяха излишни.Въпреки ,че позициите ни са еднакви.
Ама стига вече .Млъквам  Mr. Green

# 276
...Тъй като гледам коренно си промени позицията за Валери само и само ,защото написах че обидите бяха излишни....

Моля? Ти сигурна ли си, че можеш да четеш?

# 277
Благо тръгва,когато асимилирахме какво става(в смисъл усетихме,че ще има сблъсък) пратихме другия татко да го спре.Не посегнахме към телефоните,защото очаквахме,че другия ще успее да го възпре.Още повече- пак казвам всичко стана много бързо. 3-4мин макс.

Тук доста хора обвиняват Валери, че е приел конфронтацията и не е звъннал в полицията. Вероятно са прави.

Но дали вие сте реагирали по-добре от него като "пращате" някой да ги разтървава вместо да се обадите в полицията? Да не говорим, че явно целокупно сте сбъркали в преценката си за способностите или намеренията на разтърваващия татко.
Като се обади една жена в Полицията, и каже - според мен след малко тука едни хора ще се сбият, елате да предотвретите инцидента, и полицаите ще врътнат патрулката и ще дойдат.
И как ще оправдаят разхода на мизерното си гориво? Нищо не стана, но ако не бяхме отишли, щеше да стане.

Това не е ли нормално - да дойдат, за да предотвратят инцидента? След като вече е станал боят, е време за линейка.

В Димитровград най-близката патрулка едва ли е била на повече от километър.

# 278
Да, много трябва да си била притеснена за Валери, то притеснението направо прелива от постовете ти. След като са гръмнали кварталния келеш обаче вече всички сте били много притеснени.

[.. .Не са ми били нужни никави 3-4 мин. за да асимилирам.А бяха нужни на Валери,за да гръмне...

Благой е чакал 4 минути за го гръмнат? Това вече трябва да влезе в новините.

Joy Joy Joy Joy седял и чакал като паметник пред вратата 4 мин. да го гръмнат  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 279
Да, много трябва да си била притеснена за Валери, то притеснението направо прелива от постовете ти. След като са гръмнали кварталния келеш обаче вече всички сте били много притеснени.

[.. .Не са ми били нужни никави 3-4 мин. за да асимилирам.А бяха нужни на Валери,за да гръмне...

Благой е чакал 4 минути за го гръмнат
? Това вече трябва да влезе в новините.

Joy Joy Joy Joy седял и чакал като паметник пред вратата 4 мин. да го гръмнат  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Мда, това трябва да влезе в Смешки от форума  Joy

# 280
Ако ви е смешно, ама наистина смешно, грабвайте пистолетите.
Така гарантирано влизате в черните хроники на най-тъп виц, и най-глупав повод да се потъркаляме. Confused

# 281
...Тъй като гледам коренно си промени позицията за Валери само и само ,защото написах че обидите бяха излишни....

Моля? Ти сигурна ли си, че можеш да четеш?
Казах ,че спирам .
Не съм на кеф за злобничка ирония.
Не ,че не мога ,но когато споря обидите и иронията не са ми любимия похват.Когато пък отстрещния отвърща с такива изгубвам интерес.

# 282
Смарти, не ставай лоша. Във форумите, вкл. и този всички сме интелегентни, възпитани, сдържани и не правим такива неща.

# 283
  • София
Привечер в малък български град, строен с дружните усилия на хиляди младежи, на нашата страна надежда.
Възрастен интелектуалец и творец поетично вика по деца от балкона си, хвърляйки или нехвърляйки умерено големи, твърди предмети по тях. Децата вместо да играят на средата на улицата, вероятно газят нежни петунии, но може би неги газят, или пък чупят дръвчета, но не се знае имало ли е дръвчета или пък лост за килими.
Загрижен родител, вероятно почерпен, но не е сигурно, че е пил алкохол, отива приятелски да помоли интелеткуалецът - творец, да не вика по децата и да ги замеря с по-меки неща, ако ги е замерял. Добрият съсед с готовност отваря вратата на дома си за да покани родителя и онзи другарски и лекичко го набива. Възрастният интелектуалец със сетни сили намира случайно попаднал на мястото пистолет, вероятно някой му го е пуснал в джоба и без да иска стреля в упор в човека, при самозащита без да иска.
Загиржени и добронамерени съседи наблюдават случката и бдят някой да не постарада.
Темата за какво е?
В какъв свят живеем?
Ми в кофти, собствено производство.

# 284
Благо тръгва,когато асимилирахме какво става(в смисъл усетихме,че ще има сблъсък) пратихме другия татко да го спре.Не посегнахме към телефоните,защото очаквахме,че другия ще успее да го възпре.Още повече- пак казвам всичко стана много бързо. 3-4мин макс.

Тук доста хора обвиняват Валери, че е приел конфронтацията и не е звъннал в полицията. Вероятно са прави.

Но дали вие сте реагирали по-добре от него като "пращате" някой да ги разтървава вместо да се обадите в полицията? Да не говорим, че явно целокупно сте сбъркали в преценката си за способностите или намеренията на разтърваващия татко.
Като се обади една жена в Полицията, и каже - според мен след малко тука едни хора ще се сбият, елате да предотвретите инцидента, и полицаите ще врътнат патрулката и ще дойдат.
И как ще оправдаят разхода на мизерното си гориво? Нищо не стана, но ако не бяхме отишли, щеше да стане.

Това не е ли нормално - да дойдат, за да предотвратят инцидента? След като вече е станал боят, е време за линейка.

В Димитровград най-близката патрулка едва ли е била на повече от километър.
В щатите е нормално. Там е странно да видиш спряла полицейска кола. Това означава, че четат правата на някого, или единият е отишъл за понички.

Общи условия

Активация на акаунт