Печати за нокти - 6

• 103 796
  • 729
  •   1
Отговори
# 525
Аз малко късно цопвам в темичката, но така се зарибих от красивите неща, които сте сътворили и ентусиазма Ви, че директно отивам да си търся шаблони!    newsm10

# 526
ооо дааа!!! и аз се зарибих ! бих искала да попитам, дали ако отида на ул.дунав ще мога да си купя шаблони от там , страшно ми се иска да си взема шаблон  М27 -този с рибите....въобще как седят нещата и кой комплект е най-подходящ за начинаещ като мен? може да сте го коментирали , ама аз така се загледах в снимките , че забравих да чета , а сега мисля да си лягам  Mr. Green

# 527
Вчера, вдъхновена от вас, си вървя по бул. Акад. Ив. Евст. Гешов и малко преди ул.Урвич - хоп магазин за козметика! Купих си три лакчета и попитах за печати - "Аааа, имаме от оригиналните" - ми отговориха. Имаха Конад комплект за 32лв и отделно шаблони за 11лв -> 1бр. Не бях планирала разхода, но още тези дни отивам на лов за печати  Mr. Green

# 528
Здравейте!Бързам да ви покажа как съм се направила  Grinning

И да ви попитам на шаблона ми има една картинка за цял нокът с чертички хоризонтални и вертикални-никога не мога да я издокарам,все чертичките ми стават криви,защо така ми се получава?!То е ясно защо де ама има ли някакъв чалъм Laughing

# 529
Остави си ги криви по интересно ще е ..а това ти се е получило много добре.

# 530
  • София
сега се снимах, така съм вече трети ден и вече е леко обелено по краищата  Wink
само оснавата

и с печата

за тези чертички хоризонтални и вертикални ли говориш  Wink
при мен стоят така

# 531
Точно за тези чертички говорех,не ми се получават и това е!

# 532
  • Пловдив
Точно за тези чертички говорех,не ми се получават и това е!

Пробвай да не натискаш много и си подпри ръката да е по-стабилна. Аз така размазвах за известно време и после свикнах.

Ето малко от мен. Извинявам се за непочистените кожички, но си правих ноктите след полунощ Tired:

# 533
Е добре, де, задължително ли е  да се махат кожичките. Аз не давам да ми ги махат, нито го праавя сама. Вчера си сложих Ши Лак и пак не дадох да ми ги пипат. Не разбирам какво му е грозното да има кожички ?

Да споделя че целите печати стават много добре върху Ши лака, само че сега ноктите ми са пораснали много и печата не ми хваща цялата плочка, а не мога да ги нагодя Embarassed

# 534
  • Пловдив
Е добре, де, задължително ли е  да се махат кожичките. Аз не давам да ми ги махат, нито го праавя сама. Вчера си сложих Ши Лак и пак не дадох да ми ги пипат. Не разбирам какво му е грозното да има кожички ?

Аз моите не ги махам, просто ги набутвам на вътре тъй като са ми доста мекички. Иначе зависи какви са ти кожичките, защото аз съм виждала хора, на които кожичките им покриват една трета от нокътя, което със сигурност не е много красиво. Но пък си е въпрос на вкус  Peace.

# 535
  kremena , мисля че става въпрос за "непочистени" кожички от лака, а не "отстранени" кожички , въпреки че не мисля, че UNynaeve се е изцапала чак пък толкова. Иначе и аз ги избутвам и изрязвам това което е по нокътя, а не около него.
   Аз не спирам да следя красотите които сътворявате. Днес са ми дошли нещата от КONAD, но пуснах адреса за доставка в офиса, а аз съм отпуска. Чакам довечера една колежка, която живее до нас, да ми ги донесе и започвам да тренирам. Когато се усъвършенствам ще показвам. Нямам търпение вече  Crazy

# 536
  • Ст Загора
Бихте ли ми казали дали има някои по - плътни боички за рисуване или лакове които да стават за печати на есенс http://www.essence.eu/bg/produkti/nokti/izkustvo-za-nokti.html ето тези или на перфект съм виждала боички или някои друга фирма ( не на конад) аз имам на голдън роуз но са бледички .

# 537
  • София
 две идеи и от мен  Laughing
първата

и втората, но нещо не се получи поразмазаха ми се цветенцата  Rolling Eyes

# 538
  • Бургас
Много нежно са се получили, особено второто  bouquet

От мен един дискретен маникюр със сив холограмен лак върху черен холограмен, който се забелязва само от определен ъгъл и много ме радва как се получи:

# 539
  • Пловдив
Големи красоти последните постове.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт