Нашите любими торти ... глазури, покрития и фигурки за тях 100

• 98 813
  • 741
  •   1
Отговори
# 300
  • Norge
Бубка,
Дарилка ти е отправила много хубави думи: благодарност за вдъхновението, което си за всички момичета.  bouquet
Напълно поддържам.
Уникален талант си.
Заради това ми е още по_благодарно за отношението към мен.
Нямам какво ново да споделя, но влязох специално за да ти благодаря.  Heart Eyes

Покрай това видях и всичко ново и красиво.
Шемете, за цветята: без думи.  bouquet Ти...нали разбираш, че си обрекла шоколадовата си торта на забвение в компанията на букета над нея?  Embarassed Hug
Албена, за тортата с орхидеите и за събитието:  bouquet
Сиси, впечатляващи фигурки. Peace
Арабела, интересно решение на розовата торта.  Hug
Патрияни, красива гербери и аранжировка.

# 301
Момичета, жива съм и оцелях! Simple Smile Малко по-късно ще постна снимки и разказ, и ще коментирам и вашите торти!!! Peace

# 302
Мамита,ако имаш впредвид за крем Ганаш се използва сладкарска подсладена сметана Peace
Ето още 2 торти от мен.
ето и поглед отгоре

# 303
  • София
мамита, аз пък не обичам да ми става много сладък крема и винаги го правя само с готварска.  Peace Въпрос на предпочитания за мен.

# 304
Страхотни торти правите, браво!
Някой може ли да обясни как най-лесно може да се направи тази плетка?
Изглежда просто, но като незнае човек се замайва в плетеницата  Embarassed
Тортата  Hug
Още една

# 305
Албена много хубави торти! Точно Ганаш имам в предвид,но мисля ,че в рецептата пишеше неподсладена и аз за това попитах.Петя таг ,благодаря ти и на теб за отговора. Мисля ,че и аз ще го опитам с готварска. Каква марка ползваш?

# 306
Тортата  Hug
Още една
Заповядай  http://www.kuharka.ru/_foto/img/1105426346.jpg  http://1.foto.radikal.ru/0601/b0253493193b.jpg

# 307
  • София
Тортата  Hug
Още една
тези се правят със специален накрайник на шрица, иначе в библиотеката е показано много добре.

# 308
Много благодаря!
Искам да споделя този сайт, ако сте го пропуснали да разгледате. (Да не вярва човек Simple Smile )

# 309
Много благодаря!
Искам да споделя този сайт, ако сте го пропуснали да разгледате. (Да не вярва човек Simple Smile )
Някои от нас си още сънени си пият кафето с КейкСентрал и Тортената на Бг Мама  Laughing .
Ани айде бре , от вчера само надничам в сайта ти и Фейсбук да видя тортата  Mr. Green . Свърши ми се търпението .... Laughing

# 310
Знаех си аз  Laughing
Ами като не ме оставят децата да чета на спокойствие не съм много информирана.
Ако не плаче едното ще реве другото...или варианта е двете едновременно  Laughing
Да видим как ще успея да измайсторя поне една тортичка...само гледам и се наслаждавам на красотите.
Ако се включа очаквайте снимка  Simple Smile

# 311
  • Plovdiv->Toronto
Брей, страхотни торти от всички, бравост  #Crazy Laughing ...
Честита юбилейна тема на всички майсторки, нямам какво да покажа, напоследък намалих тортите, една имам и тя е за предизвикателството  Peace ......
Прекрасни торти, браво момичета   bouquet ....

# 312
Страхотни неща пак -не спирате!

Албенка-все така идейни проекти!
За белият ганаш и изобщо за Ганаша-искам и аз да споделя,че ползвам само готварска сметана-не подсладената,а такава за готвене.Масленост не по-малка от 35 %!!!

Тортата с набързо направените фигурки е добра-проблемите не се виждат каквито и да са били...

От мен една торта Том и Джери...

# 313
  • Пловдив
Лелееееееее, аз пак изпуснах почти половин тема.... ама пусто време за компа почти нямам.

Ще отбележа набързо това, което запомних.

Ванче, и плажната и за свеки са станали супер!

Сиси, страхотни торти, а малката бебона е голяма кукла.

Буболинка, пред твоите торти винаги оставам без дъх. Страхотно композирани и изпълнени... както и снимани.

Шеметка, искам и аз да можех като теб да правя букети - супер е.

Албенка, ти винаги изненадваш с количество и качество Simple Smile

Хайде и аз да ви покажа малко тортички  Blush

За тази торта ми пуснаха като модел тортата книга на Ванчето. Е аз нямах толкова време да я изпипам като нея, а и си вкарах от моя стил  Embarassed

Тази и следващата са за 2 сестри родени през 3 години без 8 дни.

Едно ескимо:

Китара номер 2 в колекцията ми... скоро ще има и 3. От тази съм мноооооого доволна как стана

Торта с Ягодов Сладкиш, като долният етаж е измазан с маслен крем... не искаха фондан, че им бил много сладък.

И поредното влакче

# 314
  • Бургас
Много благодаря!
  Ива , Райчето беше много скромна , но аз да ти кажа , че много от тортите в този сайт са на момичета от форума - още на първата страница се пули рибока на сиси Joy       Леле , докато пиша какъв тортен маратон......Пепи , както винаги супер опънати тортички , но ескимото ще го сънувам ..../ограничавам уж сладкото/ , китарата  е супер.

Последна редакция: пн, 17 май 2010, 18:50 от MI6A

Общи условия

Активация на акаунт