Нашите любими торти ... глазури, покрития и фигурки за тях 100

• 97 976
  • 741
  •   1
Отговори
# 60
Здравейте!Честита юбилейна тема.Бързо дасе изпише и само хубави торти да виждаме,авъв вас не сеи съмнявам.Аз да си призная рядко пиша,но непропускам и един пост дапрочета.
Попаднах тук началото на ноември 2009.Исках да направя торта за 1 РД на дъщерями понежебях поръчала,но нямашена датата да празнуваме и все пак да иманещо и засамата дата.Изчетох всичко,о колкото повечечетях толкова по объркано ми ставаше,Благодаря много за отговорите на вече задаваните ви хиляди пъти въпроси.Та криво ляво направих това:

А това е тортичката замоя РД последната от общо 6 ми торти направени досега.

В моментасм на процес оборудване.Набавям лека полека бои и всякакви джунджурийки,но малко срещам негативизъм от мъжо спрямо това ми хоби,но ще свиква нямакъде да ходи.

# 61
... но малко срещам негативизъм от мъжо спрямо това ми хоби,но ще свиква нямакъде да ходи.
Уффф, моя същият. Само мрънка и пита - пак ли торта ще правиш. Ами ще правя пък, като ми харесва  Mr. Green

Ето и последната ми от днес

Добре, че за друг клас няма да правя, че то повече време ми отне да мисля дизайна за 3-те класа, отколкото направата  Laughing

# 62
Кате тортата е супер,а това отстрани къдравкото как е направено?

# 63
Здравейте и честита Ви юбилейна тема правя торти още като ученичка (1992) но в никакъв случай такива красоти като вашите.Следя темата от май 2008 бях като хипнотизирана четях  във всеки удобен случай( синът ми беше на годинка тогава) и бях изумена от нещата които правите в домашни условия.От началото си мислех че сте профисионалисти и показвате разни трикове и техники наистина сте много добри продължавайте все така.Снимки все още немога да качвам да ви покажа преди и след посещението ми в тортена библиотека.

# 64
моя също ,та в този ред на мисли да питам ,има ли мъж който да не мрънка за тези неща  Rolling Eyes

# 65
  • Габрово
Хайде и аз да се включа набързо.
Да ни е честита 100-ната тема и нека да изпишем още много по 100!
Аз не помня точно от кога попаднах в темата. Трябва да е било края на 2006 година. Влязох в Готварския форум да видя какво има. Много ми допадна Тортената тема. Изчетох всички предишни темички. Реших, че ще зарадвам дъщеря си за първия си рожден ден. Направих и това . Бях много доволна, а приятелите и децата им още повече.
Още помня Наталина като показа чайника си, не можех да повярвам, че това е торта. Редовно влизам да чета и да гледам красотите, които създавате, макар и да не се включвам много често. Имам около 50 торти, като половината от тях са от тази година. В къщи почти не се ядат тортите и всичките ги правя за подаръци. Мъжът ми вече свикна с това ми развлечение.
Това е последната ми тортичка от днес.

Радвам се, че ви има.

# 66

Благодаря. С crimper е правено къдравото. Ето тук може да ги видиш http://www.cakesforyou.biz/index.php?page=store&cat=Icing_Tu … onListPageIndex=2 Още не съм им хванала съвсем цаката, но се опитвам поне  Grinning

# 67
моя също ,та в този ред на мисли да питам ,има ли мъж който да не мрънка за тези неща  Rolling Eyes

Ще се самоцитирам  Mr. Green

... И така до ден днешен си правя торти, които моят добър мъж яде, защото аз само за вкъщи правя  Mr. Green Той много ми помага, уйдисва ми на акъла и ми изписва джаджи и играчки от чужбинско  Laughing ....

Ако има такива, които помнят, през 2008 за годишнината от сватбата ми подари голямото куфарче на Уилтън .... Скоро май нищо не ми е взимал, ще трябва много скоро да се поправи  hahaha

# 68
violetblue тис и късметлийка.Де даможеше и моя нещо такова да ми подари.Аз го помолих да ми вземе от колегата му дърводелец една по тъничка и по къса точилка,е още я чакам близо 3 месеца.

Благодаря. С crimper е правено къдравото. Ето тук може да ги видиш http://www.cakesforyou.biz/index.php?page=store&cat=Icing_Tu … onListPageIndex=2 Още не съм им хванала съвсем цаката, но се опитвам поне  Grinning

Леле,тъкмо се чудех какво е това чудо.И си нямах на идея за какво служи.Много благодаря.

# 69
И аз да изкажа моите най-сърдечни благодарности, че ви има момичета!!!  Благодарение на отзивчивостта и търпението  на всяка една от вас научих толкова много неща  newsm20
моята първа торта

моята последна торта

# 70
Поздрави за Хрисив,която много сполучливо е направила една от моите торти -овчицата.http://www.album.bg/viararadi/images/23054348/
Но защо я е оставила в старата тема!? newsm78
Хриси-Преместих я тук,за да я видят всички-много е сполучлива-поздравявам те!
 smile3501

# 71
  • Чехия
Прекрасна идея, гледам и се радвам на всяка снимчица. Браво. Браво., много сте сръчни.   bouquet

Ето моята първа тортичка с крем тип тирамису.

Първа с покритие.

Последната я знаете...

Правя обаче малко само по една на година, и то Чрд на детенцето, сега имам още едно та малко повече поводи.

# 72
А моя не мръкна , аз мрънкам ли за неговото хоби ...ей на онзи ден пак даде 400$ за колони . Аз мрънкам само ,че ми е заел доста солидно място с всичките колони , усилватели и китари , но той отсече " на теб пък всичките тези шкафчета в кухнята  не можаха да ти стигнат "  Joy
 Катя много идейна торта за завършване .

# 73
Рая, благодаря.
Той моя основно за това мрънка, че всички шкафове съм заела с тортените си неща и неговите неща трябвало в мазето да ги държи  Mr. Green Ами малка ни е кухнята, аз какво съм виновна  Laughing

# 74
Привет пак.

Хайде още две торти от мен и после още,като ги довърша...но сега отиваме с малчо да кара колело-вече сам без помощните колела!!!Много съм горда-за два дни се научи,но тате имаше заслуга,че тичаше до него постоянно... Embarassed
Във връзка с мъжа де да кажа и аз,че моят ме подкрепя на 100% и винаги ми помага в тортите(подложки,тръбички и какво ли още не) Blush

До после....  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт