Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какъв вид крем обикновено се използва за приготвяне на торта "Червено кадифе"?
Какви са теглата на съставките за крема от крема сирене за червено кадифе торта?
Какви са първите и последните торти на участниците в юбилейния форум?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какъв вид крем обикновено се използва за приготвяне на торта "Червено кадифе"?
Тортата "Червено кадифе" обикновено се украсява с крем от крема сирене. Някои варианти включват използването на млечен крем, като маскарпоне, крема сирене или сладкарски сметана, или цедено кисело мляко и крема сирене. Кремът от крема сирене се приготвя чрез смесване на размекнато крема сирене с размекнато масло, пресята пудра захар и ванилова есенция или пакетче на прах.
-
Какви са теглата на съставките за крема от крема сирене за червено кадифе торта?
-
Какви са първите и последните торти на участниците в юбилейния форум?
Участниците в юбилейния форум споделят своите първи и последни торти, демонстрирайки значително развитие на уменията си. Това включва разнообразие от торти, като Барби, Династия, тигърчета, рула на Лео, мидички и други красиви и вкусни творения. Участниците изразяват своята благодарност към форума и другите участници за вдъхновението, помощта и приятелството, които са получили.
-
Каква е темата на форума?
-
Какви са някои от началните опити на участниците в темата?

Избрах си някакво бързосъхнещо тесто за фигурки от първа страница, но прекалих с пудрата и ми се разпрашаваше в ръцете. Направих едно много сладко мече, но се счупи от тежестта си, защото не знаех да го сглобявам вече с изсъхнали части и да сложа клечка за зъби за главата.аправих няколко рози и реших да покривам с ММФ. Хубаво, но не бях разбрала, че не се разточва като кора за баница. На следващия ден тортата беше цялата на петна и ме беше срам да я постна тук и да я поднеса на гостите, не че не бяха очаровани и така де. Споделих за провала си и пак никой не ми обърна внимание. Казах си, че явно темичката е затворен кръг и бях решила да не се пробвам повече. Един месец само попрочитах и схванах някоя и друга тънкост и реших пак да се пробвам. Тортичка за 50-та годишнина на свекърва ми, този път всичко от млечен марципан. Жената беше очарована и тортата послужи за затопляне на пообтегнатите ни тогава отношения. 
Хайде и аз да се отчета за Гергьов ден с една тортичка
Ето я и днешната ми торта За РД на наше приятелче
Това от мен. Лек и успешен ден

По тортоправенето се зарибих от свекърва ми, която зимата спретна набързо огромна торта Спонджбоб за сина ми 

( нали написах че съм в темата от март 2007 ) , а всъщност първата си торта направих март 2008 г