Листопад (Yaprak dökümü) - ТЕМА 27

• 39 086
  • 729
  •   1
Отговори
# 690
Какво беше онова писмо от нотариус, което връчиха снощи на 'Резата'?
Да не би от банката да го се готвят да му продават къщата? Толкова скоро? Rolling Eyes
Затова ли го четеше с треперещи ръце?

# 691
Някой каза, че ББ: писмото било за това, че дължат 30 000 за кредитните карти.  Peace

# 692
Цитат
аз смятам, че към този момент Неджля е преживяла грешката си с Оуз и не изпитва чувства към него!
Мисля, че още и трепва, но разума надделява, разочарованието също. А и в случая е права - няма бъдеще с човек, който има дете от друга и живее с нея.  Peace
Не смятам че заблуждава Джем, а по-скоро предпазва себе си в момента(малко егоистично ако питате мен). Уважава го, възхищава му се, но не е влюбена в него.

ББ:Поне направи последните дни от живота на Джем щастливи и му даде това, за което той се бореше от самото начало.  Simple Smile

# 693
Ама, разбира се.
Колко по- лесно е да търсим вината във всички останали.
Като толкова е омаян от Любов към нея, какви ги дири при оная малката?!
За мен Ферхунде си е напълно права, просто трябваше да стане, да си събере багажчето и да си замине.

Ти кажи какви ги дири при оная малката! Нещо да й се е натискал или тя на него?? Да са спали заедно? Това, че Седеф му държеше ръката когато Ферхунде го изостави сам в затвора не е грях, нито свалка.

Ооо, моля ти се.
Всеки случай на дама не си играят.
За мен това е отвратително и даже Ферхунде много ги търпя!

Виж сега, и аз съм твърдо против жените, които се домогват до женени мъже и ги прелъстяват.Но Седеф не е такава. Ако тя беше жената на Шевкет, а Ферхунде влюбената, тогава е друго! Защото тя е непочтена егоистка и нямаше да се задоволи да му прави портрети и да му държи ръката, утешавайки го, че всичко между него и жена му ще се оправи, а щеше да го прелъсти и да й го отмъкне веднага.
Това, че Ферхунде си въобразява глупости си е неин проблем, тя утре може да реши, че Айше се опитва да прелъсти Левент. Вместо да си прави заключения, трябваше да говори с Шевкет и да се изяснят, но тя не държи на него и само чакаше голямото държане на ръцете, за да се затича с чиста съвест към леглото на Левент. Убедена съм, че ако Седеф не съществуваше, а останалото беше същото, тя пак щеше да легне с него, макар и малко по- късно. Проблемът й не е Седеф, тя само използва името й, за да оправдае грозните си постъпки.

# 694
Соя-фен да се подготвя за новата тема  Embarassed

# 695
  • София
нищо не казахате какво мислите за Лейлята спрямо чувствата й към Оуз Simple Smile
ББ мое мнение е, че Неджлята не направи Джем щастлив...тя беше с него защото нямаше къде да отиде...и той мисля, че го усещаше..
уф, днес цял ден ми забива форума и ми дава грешка...

# 696
Розичката-много си точна в преценката!Поздравления!  Stop

# 697
Виж сега, и аз съм твърдо против жените, които се домогват до женени мъже и ги прелъстяват...

Не е нужно да спи с него, за да го приема за изневяра.
Ако не познаваше семейството му, ок, да кажем, че по- щях да я разбера.
Ама да живееш врата срещу врата с тях, да им висиш в къщата и да ги гледаш в очите, а в същото време да имаш мокри сънища с него - е, това ме отвращава!
 Sick

# 698
нищо не казахате какво мислите за Лейлята спрямо чувствата й към Оуз Simple Smile

уф, днес цял ден ми забива форума и ми дава грешка...
Предпочитам да не коментирам, че трябва да ми сложат цензура.  Laughing
Иначе сериозно, мисля че ако Оуз и даде някакви индикации, че я желае, ще се хвърли обратно в него като удавник за сламка. Нуждае се от него и от неговото внимание(всъщност от което и да е мъжко внимание), но не е влюбена, влюбена.  Wink

ПС: Споко, на всички ни забива.  Simple Smile

# 699
Някой каза, че ББ: писмото било за това, че дължат 30 000 за кредитните карти. Peace
Благодаря  bouquet

# 700
  • София
мда, Нена и аз мисля като теб Simple Smile

# 701
Я кажете какво беше онова писмо от нотариус, което връчиха снощи на 'Резата'?
Да не би от банката да го се готвят да му продават къщата? Толкова скоро? Rolling Eyes

Аз пък си помислих, че може да е за Ферхунде (някакви документи от нотариус за новото й жилище).
Не знам защо, просто така си помислих.

# 702
  • Sofia

Мнението ми, че от Ферхунде се дразнят злобните хора, не е никаква квалификация на потребителите и вие много добре го знаете това.Е, вие сте админа и можете да удряте по главата който и когато искате:)))))

Един нормален разговор обаче не се води така.

вчера няколко потребителки ми се оплакаха от прекалено строгото отношение на админите тук във форумите на бг-мама.И то особено ако се завърже диалог... Днес виждам, че са били прави.
Има цензура ли?Защото правилата ви по този начин изглеждат точно така.

Т. нар. ви "мнение" бе отправено конкретно към потребители в отговор.
Не е никакъв диалог и не касае филма по никакъв начин.
Не сте единствената фенка на героинята, но не виждам друг да скача срещу потребители на различно от неговото мнение.
Предупредих изрично да се придържате към темата и да не занимавате потребителите тук с размислите си за свободата на словото, цензурата и правилата ни. Нито е мястото, нито начина, а е факт и че дори не сте запозната с тях.
Факт е, че не правите разлика между мнение за герои от филм и квалификация на потребител.
Доколкото това е ваш проблем и не касае форумите, всичко е наред. Когато почете да заливате темата с офф-топици, обяснения, реплики и пр., това става мой проблем и взимам мерки.
Приятна почивка.

ПС. Съжалявам за този оффтопик, надявам се да е последен.

# 703
Виж сега, и аз съм твърдо против жените, които се домогват до женени мъже и ги прелъстяват...

Не е нужно да спи с него, за да го приема за изневяра.
Ако не познаваше семейството му, ок, да кажем, че по- щях да я разбера.
Ама да живееш врата срещу врата с тях, да им висиш в къщата и да ги гледаш в очите, а в същото време да имаш мокри сънища с него - е, това ме отвращава!
 Sick
Да при Седеф тази любов е нещо вече като от "спортна злоба".Той не и дава никакви индикации-тя-не, та не.А че Ферхунделата си търсеше повод е повече от ясно.Беше нацелила "Левента"още преди онези двамата да се държат за ръце......  Thinking

# 704
  • Пловдив
Я кажете какво беше онова писмо от нотариус, което връчиха снощи на 'Резата'?

Аз пък си помислих, че може да е за Ферхунде (някакви документи от нотариус за новото й жилище).
Не знам защо, просто така си помислих.

ББ: Това е писмо от кредитната компания, че имат непокрити задължения по картите за 36 000 лири (егати кредитния лимит - 36 хилядарки #Crazy, това е към 35 хил.лв.) и ако до 2 дни не ги покрият следват съответните мерки от тяхна страна Money

...Искам да ми цитираш точно кое момиче съм обидила и с какво?
На кой съм казала: еди-коя си, ти си такава и такава?...

Арабела, сори, че ще отговоря вместо Кралицата.
Направих си труда да разгледам коментарите назад, за да намеря този, който провокира цялата разправия, както и изричното предупреждение на tatti към теб.
Ето за това става дума:

...Според мен Ферхунде дразни злобните и лицемерните хора....
Дега, благодаря, че си отговорила вместо мен - много правилно си ме разбрала Peace

Общи условия

Активация на акаунт