С Дюкан си знам, че няма страшно вече, въпреки че лятото не е далече - 230

• 33 675
  • 748
  •   1
Отговори
# 570
Включвам се НЕ по темта, само да кажа, че на мен така повече ми харесва страницата, няма тъпи, досадни, мигащи и подскачащи банери и е доста по-подредено изчистено и лесно за работа всичко. Е ми така хресвам аз, панаирджиниците не са ми страст.
Айде отслабващ ден на всички   bouquet

# 571
E, durik, това, че не ни харесва не ти дава право да ни наричаш панаирджии!!!

# 572
Аааааа, нИ щЪ тЪз картинкаааааа newsm45 Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms
Прилича ми на повечето руски форуми, чиито външен вид никога не съм харесвала(само съдържанието) Искам си стария вид пък  Tired Face И балконя са ни съборилииии Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms

Тумбичкееее Hug Hug Hug ама който го може си го може...много си талантлива  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Да не ме тиганосат...аз да си кажа...правя онова, за което ме посъветвахте да не правя Embarassed обаче аз започнах да се изливам като козунак около кръста и реших да пробвам с малко втора, без ударна.За три дни свалих твърдо 1 кг. Бях стигнала почти 64 и по-точно 63.9 и то трайно Embarassed Направо ми настръхваше косата сутрин като се кача на кантаря. Забелязах свиване около корема, ама забравих да се измера на см  #Silly Обаче го виждам по дънките.
Дано ми се получи експеримента  Praynig Praynig Praynig

Ай за всички дето искат да ги нагушляча Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 573
Цвети..спокоооооо  Hug Hug Hug Hug Не се нерви!  Laughing
"На вкус и цвет,товарищи нет" са казали руснаците.....

# 574
Пфу, грозотия!  Crossing Arms Добре поне, че ние сме хубави, аз предлагам всички да си сложим по една снимка, че да поразкрасим страниците. На банерите и аз не държа, но си искам онова топличко и гостоприемно синьо. И балконя си искам  Praynig
Аз от днес трябва да съм на протеини, които по схемата се падат 4 дни до неделя включително, защото от понеделник влизам в трета. Но след като помислих, реших да изкарам днешния протеинов четвъртък заедно с половинката и от утре до неделя да бъда на ПЗ, нещо като преходен период. Хем да видя как ще ми понесе. Третата ще си я броя от понеделник. Мисля да включа всичко наведнъж като видове нови храни, но да започна като бебешко захранване, с много малки количества, които постепенно да увеличавам. Ох, да знаете как ме е страх  Blush

# 575
Miss_Marple, мечка страх - мен не страх! Така ще си викаш и ще влизаш.  PeaceУспешна Трета ти пожелавам. Party Party
Аз да се изкажа не ме бърка как ще ви "гледам" стига да ви чета и да мога да пиша. Но и на мене ми липсва балконя... Tired

Днес ще карам на ПЗ, па утре ще изкарам един ден П. Така и така утре летя за България вечерта! Който иска, среща на летището в 22:00 или на централна гара към 22:30.  Crazy Crazy Но вие не сте нощни птици като мене, ще спинкате за да отслабвате и да хубавеете.
Аз ще се връщам в Понеделник и май ще имам час два за убиване в София, има ли навитаци да видят една вече "дърта" Дюкянка. Heart Eyes Hug Praynig
Аз след това повече няма да си идвам поне до Август месец, защото Борис ще идва тук от 10-ти Юни. Вчера намерих невероятен апартамент, на един етаж с най-добрата ми приятелка. Само боядисване му трябва и то ние ще си го направим (като казвам ние, имам предвид Борис Whistling Whistling).  #CrazyНевероятно щастлива съм, довечера подписвам договора, а вече съм го капарирала.  Party  Party Party

# 576
Айде да се включа и аз малко офтопик - също като на durik на мен по ми се нрави така форума, малко прилича на автомобилен но аз ги харесвам тях  Mr. Green
Иначе продължавам да свалям въпреки зеленчуците  Grinning
Гушки на всички  Hug
Ааааа -и на мен ми лиспва балкона   #2gunfire

# 577
ЦвеTи, ти що се обиждаш бе, аз не съм нарекла никой с никакъи епитети, само изразих мнение за вида на форума. То е ясно, че повечето хора харесват шарении, за това и повечето реклами по улиците и по телевизията са точно такива. Както ти изказваш мнение, така и аз имам право на такова, това че не си съвпадат за мен не е проблем, а за теб?  Peace

# 578
Добър ден и от мен   bouquet
И аз да споделя...не ми харесва тово оформление. Чуждо ми е, непознато... Искам старото. Ако може.
Имам въпрос към Вас. Кажете ми, с какво си залъгвате глада в началото на диетата? Нали не трябва да се гладува? Но ей така на, нещо като ядки, солетки...(знам, знам, давам пример). Има ли нещо край Вас, с което утолявате желанието за храна?
Освен някоя снимка на прекрасно изглеждащо тяло....  Joy

# 579
Глада утоляваме с ядене  Joy
В началото се правят много рецепти от блога или от темите в подписите на изявените ни кулинарки.
Сладки, бисквитки, кремчета... После писва, или те домързява, или свикваш... не знам, но минава  Peace
Мис Марпъл, аз затова си сложих снимка в подписа  Joy
Дурик, уважавам мнението ти, но не го споделям. Нека това не е повод за дразги  Peace
А, сега докато пиша, пак нещо се промени  newsm78
Как да е! Влязох да кажа колко се радвам за Nimowe . Миличка, желая ти цялото щастие на света  Hug Ти го заслужаваш! Бъдете много щастливи с Борис  Heart Eyes

# 580
Еййййй чуха ни! Така е добре.  Flutter

Добър ден и от мен   bouquet  ... Кажете ми, с какво си залъгвате глада в началото на диетата? Нали не трябва да се гладува? Но ей така на, нещо като ядки, солетки...(знам, знам, давам пример). Има ли нещо край Вас, с което утолявате желанието за храна? ....  Joy

Аз като ми се дояде нещо нережимно или просто като огладнея почвам да хрупам я краставица, домат, яйце сварено, или пък шунка си резна едно парче. Ето такива работи. Дъвча ги по бавно и за сега успявам да се залъгвам.

Глада утоляваме с ядене  Joy
В началото се правят много рецепти от блога или от темите в подписите на изявените ни кулинарки.
Сладки, бисквитки, кремчета... После писва, или те домързява, или свикваш... не знам, но минава  Peace
......  Heart Eyes

Аз все още не съм правила нито бисквити нито сладки и т.н. Сутрин закусвам с порцията трици и после, ако си направя такива неща ще мина дневната позволена доза от 3 с.л. Кофти работа с тези 3 лъжици, `щото на мен ми харесват триците.  Crossing Arms

Последна редакция: чт, 20 май 2010, 11:48 от RNR

# 581
юпииии , върна се стария облик ... е това си е нашият форум и темичка !  Crazy Hug

Ха добър ден сега да кажа ... при мен нещата са нормални днес ми е последен ден П и утре ПЗ ... вчера имах лични проблеми и ще ви помоля , утре следолед да стиснете едни силни палчета за моето майче , много съм разтревожена , дано да е най-малкото зло  Cry

Хубав ден на всичко , много ви лиБя  Heart Eyes

# 582
  • София
Здравейте,  Hug
и на мен ми е малко странна новата визия, който я определи като такава от автомобилен форум е много прав.
За три дни ударна кантара днес показа - 2 кг.  Laughing
Снощи се почувствах доста уморена, аз съм с много ниско кръвно (90/60) и в един момент вечерта така ми се дояде сладко, че можех човек да убия. Измих си зъбите и гладът за сладко ми се потуши.
Днес си направих фалшивото "мляко с ориз" за закуска от рецептите на Мис Марпъл, само че без подсладител, тъй като не съм си купила и стана много добре. Само, че не знам защо овесените трици ми станаха на бучки в млякото, а уж умишлено взех фини ов. трици. Не, че е болка за умиране, изядох си всичко, направо олизах паничката.
Ами това е, не пиша но чета всичко. Вчера дребният поспа доста и успях да прочета цялата книга на Дюкан.
Поздрави на всички и успех в отслабването.
Браво, оправиха визията!  Simple Smile

# 583
alleicha, може парче пилешко или пуешко филе или кисела краставичка през П дните, а за ПЗ дните е ясно - морков, краставица, може да си правиш дюкански таратор и да си пийваш - много засища, аз понякога си чуквам на бързо едно яйце и го разбърквам в тигана, също добре залъгва глада, но разбира се зависи и дали си в къщи или работиш, мисля че получи добри съвети.
Гарденийка, не целя никакви дразги, точно за това беше и предния ми обяснителен пост, че за мен не е проблем да има мнения различни от моето, но е проблем, ако някой ме съди за това. Ние българите трудно приемаме новостите, обичаме все да ни е какато сме си свикнали и винаги гледаме с носталгия назад, това ни е национална черта, но нека да не задълбаваме в това, ето върнаха старата визия, вече всички са доволни (по-точно повечето)  Peace Peace  bouquet

# 584
Ураааа...и Балконя си ни оправиха даже  Wink
Аз не се сдържам да поздравя Марпълчето за предстоящата трета   bouquet  bouquet  bouquet Hug Hug Hug Миличка, няма страшно! Ти си толкова стриктна и всеотдайна, че няма начин да не се справиш Naughty Само няма да се стряскаш на някой плюс отначало...нали знаеш, организма се шашардисва и се чуди к'во става...ма какво съм седнала аз да те уча Crazy Честито миличка и евала ти за търпението и постоянството!
И още щах да казвам...ма какво беше... newsm78

Сетих се! Честита ти придобивка Нимове! И то до приятелката ти...направо си е супер! Със здраве да си я ползвате! Придобивката...не приятелката  Joy Joy Joy

Последна редакция: чт, 20 май 2010, 12:33 от kris70

Общи условия

Активация на акаунт