С Дюкан си знам, че няма страшно вече, въпреки че лятото не е далече - 230

• 33 680
  • 748
  •   1
Отговори
# 555
  • Русе
klamerche, аз по принцип рядко пия безалкохолни газирани напитки. Когато ми се добие нещо различно от вода пия или кола лайт или степче със вода. Но тази вечер ми дойдоха комшиите на гости, а аз нямам в момента нито лайт нито степче.  Но баща ми пие постоянно тази кола Мира, и в къщи винаги има по 2-3 бутилки.
Но след като TheNMaster ми прати линка за  Е-тата, и като прочетох  Е-тата на тази кола направо се шашнах.  #2gunfire
И забраних да се купува такава кола.

# 556
Tumba_lumba,много ти благодаря Hug

Ами на, такава съм си аз Laughing  Wink Hug,
винаги готова да помогна в труден час Peace !
Ще си питаш, няма се косиш,
за да можеш после да решиш,
кое за теб е най добро,
щом ще тропаш нашето хоро.
Тука всички си помагаме
и крак не си подлагаме,
щото борим се за общо благо
и да те посрещнем ни е драго,
затуй хвърляй се смело,
в общото режимно дело.... Peace
И от всички нас -
Успех желаем в този час...
И не само на теб, а на всички момичета,
дето искат да са крехки като кокичета,
а не мечки стръвници Laughing
от които бягат всички по терлици... Laughing Laughing Laughing

Кома Hug, според мен обръщай схемата Peace!
Хич не мисли по дилемата,
не е нещо фатално,
поправимо е моментално Peace!

Рекох в този късен час,
с рими да ви поразсмея аз,
да уплашим змея на дебелините,
да се скрие от нас далече в дълбините!
И хич към нас око и да не пуска,
щото тайфата дюканска ще го схруска,
с овесени трици на закуска.... Laughing Laughing Peace Laughing Laughing

Последна редакция: чт, 20 май 2010, 00:16 от Tumba_lumba

# 557
Тумбичка, ще те послушам. Hug Чела съм през ред.
Много хубави рими, браво!  bouquet

# 558
  • Русе
Tumba_lumba  smile3501

# 559
БРАВО Tumba_lumba СТРАШНА СИ!!!!!!!!!

Ти си само за поетеса.

Страхотно е. smile3501 smile3501 smile3501

# 560
  • София :(
        Добро утро  Hug
     Хайде на кафенце  Wink

Tumba_lumba, така се улисах да чета рими, че пропуснах да схвана смисъла, после се връщах да чета истински  hahaha
      Моят любим, мосю льо Кантар, много ме зарадва днес, след големия плюс дето ми вися на врата 4-5 дни, тази сутрин ми рече 77.600 или 1.200 кг по-малко от вчера. Ей, магическо нещо е тази скумрия  Peace - хем лесно се приготвя, хем не бъка в джоба, хем килцата бягат от нея през глава - приказка!
            Усмихнат, спокоен и режимен ден ви пожелавам, пък ако е и по-топличък...  Hug Hug Hug

# 561
Добро утро!
И от мен един въпрос към Третофазничките. Rolling Eyes
Днес е Четвъртък, ден за протеини. Но аз без да искам сутринта механично си направих и тост с хляб и кашкавал, та докато се сетя даже го изядох Embarassed Embarassed Embarassed. Сега какво? Да сменя ли П дена на утре, или да продължавам с Протеини в остатъка от днес? newsm78 newsm78
Също така след вчерашната гала (ходих на тайландски ресторант и ядох и сладолед за десерт) днес съм 300гр нагоре Joy

# 562
Смаях се от облика на форума  Shocked
Не, че не ми харесва, но ми е много странно.
За днес имам скумрия на фурна. То май всеки четвъртък съм така  Wink
Най-трудно ми е да се откажа от плода и хляба, а уж преди повече от година спрях хляба  Laughing

Nimowe , аз няма да си кажа галата  Wink За П четвъртъка, чела съм , че някои момичета са го измествали в петък, точно заради това, че не знаят какъв ден е. Мисля, че е редно да ядеш само чисти протеини и вода в този ден, все пак в останалите вече си въвела и хляб, и сирене, и плод...

# 563
Смаях се от облика на форума  Shocked .... ...
И аз  Shocked. Ама интересно, че началото и други теми са си със старата визия.
Това не е по темата, извинявам се за което.
Хубав и ползотворен ден на всички   bouquet

И къде е балкончето  Thinking ? Така не знаеш сам на себе си ли приказваш или ...?

# 564
Малеее...как се стреснах от изгледа на подфорума " Диети,отслабване ,поддържане на фигурата" ОБЕЗЛИЧЕНО,ГРОЗНО.....#Crazy #Crazy #Crazy
Преди повече ми харесваше,ма кой ли ме пита  Mr. Green.....Квото такова.... Crossing Arms

Последна редакция: чт, 20 май 2010, 09:00 от TheNMaster

# 565
Добро утро!
Направо се изумих от грозотата в облика на форума ни! Заприлича на всички останали в Нет пространството!
Татит, Музичка, Немско Цветенце, добре ли сте? Защо не пишете?
Аз съм пред МЦ, което ми развали плановете за влизане в трета от понеделник, защото искам да знам точните кг! Не си търся оправдание, вече съм го решила! Най-накрая!

# 566
Оооооо какво е станало с темичката ни....Не всички теми обаче са така...това е някакъв стар, прастар първообраазз...Нещо "ремонт" ли има, що ли newsm78...Ама си искам досегашния форумски облиикккк... Praynig

Добро утро момичетааа Hug!

ПП Вещи, влез да кажеш, защо е този изглед на темичката ни Rolling Eyes!

Последна редакция: чт, 20 май 2010, 09:05 от Tumba_lumba

# 567
  • Sofia
Добро утро! Днес съм доволна от кантара - за 3 дни УФ - 1,300 кг. Не е кой знае какво, но като се има предвид, че го правя за втори път и стотиците диети, които съм спазвала пак е нещо.
Лек и успешен ден на всички!  Hug

# 568
Добро утро!
Нимове, направи си протеинов Петък, а следващата седмица си карай по схемата Wink

Забелязах от една седмица, че косата ми капе усилено и косъма е изтънял. Е, аз доста я тормозя - блонди съм  Laughing Момичета, не забравяйте витамините  Naughty и си правете маски, не ви плаша, просто обръщайте повече внимание докато сте на режима  Peace и яжте мазни риби /Mma Ramotswe  Hug/

Усмихнат ден  Sunglasses

# 569
Добро утро на всички отслабващи! Hug

Наистина страничката е ужасяващо грозна,не ми харесва видът и.... #2gunfire
Въпреки че съм на ПЗ днес Кантарев показа -0.500кг,ама как не като от три дни съм болна  Sick и нищо не ми се яде,дори от време на време леко ми се по....Да не говорим че пия вода и ям насила.

Налегнал ме  е  мързела и рядко пиша,но за сметка на това редовно ви чета Embarassed

Успешен и усмихващ ден на всички Hug  bouquet Hug

Общи условия

Активация на акаунт