Жената Овен/12

• 17 912
  • 754
  •   1
Отговори
# 105
  • Varna
Гиди мръсен пушач е и моя. Как да го накарам поне да ги намали. Че докторите му казаха Поне да ги намали.
Момичета вие сте големи Юначки- нека се срамува как вие сте ги отказали тези пущини. Казвам пущини, защото на него определено вече много му пречат Sad
Къде ли може да е изчезнало това детенце newsm78. И аз все влизам във клюкарника да науча нещо ново......
Lady Blue Hug
А лекарство против ядене на сладкУ дЪл има някъде newsm78 Или една по яка сопа за такива като мене fight
Момичета, благодаря ви, много сте мили, много Hug Hug Hug Heart Eyes

# 106
Олеле, пък как обичам такова:

с такова:

ИСКААААМ  newsm45

# 107
Вижте това  Joy

# 108
Тука сме аз и на Делта мъжо  hahaha

# 109
  • Varna
МАЛГАЛЦЕ Hug
Точно двамата сте, гиди мръсни пушачи. И аз вЪ пУзанФ #Cussing out
Как обичам и за лИбеницаааааа. Със сирИнцииииии. Маргалче, отвлече ме за малко от мрачните ми мисли, благодаря ти душе Hug

# 110
МАЛГАЛЦЕ Hug
Точно двамата сте, гиди мръсни пушачи. И аз вЪ пУзанФ #Cussing out
Как обичам и за лИбеницаааааа. Със сирИнцииииии. Маргалче, отвлече ме за малко от мрачните ми мисли, благодаря ти душе Hug

Не мисли сестроооо, не мисли.
Гледай хубави мисли да пускаш в червената си сладка главица.
Нали знаеш за ангелчето ( май съм ви разказвала) дето си записва?

# 111
Пушачката и диня изтипосала Joy Joy Joy
Мацки, аз си лягам, че утре рано ще ходя на поход Whistlingмайтап, бе, ще карам велосипед!

# 112
# 113
Айде за спящите принцески едно легло, дебелииичко, да не усетят граховото зрънце  Grinning

Пък ако искате-такова:

Като виден почитател на минимализма аз се спирам на тази и отивам да гушкам възглавницата и 30-годишното гадже  Laughing

# 114
Убре Ели , 30 годишен гаджок  Whistling

# 115
Моя е на 10!
Пукайте се!
Crossing Arms

# 116
Онзи ден казвам, че на 12-ти мъжа ми има рожден ден и ме питат на 30 ли става? Ми на 30 става, толкова е младолик  Grinning Все така обичам да си го пощипвам по дупето  Laughing
Полунощ мина и вече мога да черпя, 12-ти е  Grinning

С любимата му шоколадова торта:

с любимата му скара:

и песен от любимия му филм-Последния мохикан
http://vbox7.com/play:270699cd
И да ви кажа, че този човек ме прави щастлива, истинска, пълноценна и обичана жена вече 25 години...Каквото и да направя за него-малко е. Ще му го кажа сутринта, но пред вас ще призная сега, че много го обичам.

# 117
Ами, Ели, да ти е жив и здрав и да те радва още много години!Обичайте се и весел празник!

Наливам ви по едно турско и излизам

# 118
Ееееех Ели, щстлива жено  hahaha
ДА ТИ Е ЗДРАВ И УСМИХНАТ МЪЖО И ДА ТЕ ПРАВИ ВСЕ ТАКА ЩАСТЛИВА, А ТИ ДА СИ ВСЕ ТАКА ВЛЮБЕНА!!! Hug

За мъжът , който прави щастливa една от най-расовата ни овца в стадото  Ели вече 25 години!!!

# 119
  • Varna
честит рожден ден на съпругът на еличка

Да ти е жив и здрав, все така да си се обичкате и ФниматИлнУ като го пощипваш мУмчетУ. Голяма си палавница Joy

ФРАНЧИ Hug
Благодаря за каЙвету! Това Турското е само за гледане, дЪн не ни гледаш бе newsm78 Пия го само тогава, че ми дразни коремчИтУ. От години не са ми гледали. Много е весело тогава, вклчвам се и аз, да си измисляме разни работи и става смях до небето.

Общи условия

Активация на акаунт