Клуб Бургаски Ветренски мами-7

• 37 170
  • 742
  •   1
Отговори
# 480
Миамп - в Лазур съм  Mr. Green И съм Валя  Mr. Green
Горгонело  Heart Eyes Ще ставаме съседи?  Hug Где ти е новия дом?
Съни, къде изчезна линийката с диетката?

Ти значи си ми била почти съседка,може и да се познаваме Mr. Green

# 481
  • Пловдив
В Народен юмрук ще се местим.Само кухня нямам още и един ламинат ми остана да сложа и климатиците и се почва голямото местене.

# 482
  • у дома
Miamp, ти къде си?
Ванюш, чудесен район  Hug Сигурно се вълнуваш много от това местене... Аз така и не мога да свикна с новия си дом и ми липсва стария апартамент и микрорайона ми, всички ме познаваха и ми беше много уютно там...

# 483
Аз сега съм в кооперацията на Штъркела,но съм живяла преди да се омъжа в блока на "Кирил и Методий" и "Демокрация", а и сега през ден съм там,че мами и тати и бабчето ми са първи помощници Grinning,
Браво Горгона,това е хубаво място,близо сте до училище,под вас бол магазини,на една крачка са ви спирките на автобусите,а на две Морската градина Grinning

# 484
Ей сдушихте се пак живущите в ЦГЧ!!! Crossing ArmsНие дето сме на м......си какво да кажем! ooooh!Дано само приказките на мъжо за нова къщичка не си останат само обещания??? Whistling

Да се похваля първо-май очето ни се оправи! PraynigКазвам "май" защото все пак не я видял специалист за да потвърди!!!Много съм впечатлена от д-р Хрелева!!!  bouquet  bouquet  bouquetСтрахотен специалист-обясни ми всичко нагледно и се оказа че досегашния масаж е бил напълно неправилен!!!Онази първата офталмоложка ми иде да я  #2gunfire!!!Но здраве да е!Дано вече няма такива гадни секрети и т.н.! Sick

Иначе сутрин сме на разходка между8-10ч и вечер след 18ч-иначе малката пищи като заклана и не иска и секунда в количката!!!Да минават тези жеги че и мен много ме морят!

И аз туй щях да питам? newsm78И аз я метнах тая диетка ама по еваш, че нали кърмя малката ида не й секне кранчето!!! hahaha

# 485
  • у дома
Момичета, ще правя пръчка за децата от next.co.uk - искам да питам размерите съвпадат ли, или са по-големи. Най-вече за голямата ми е питането, че тя е висока колкото 6 годишно и се чудя, какво да поръчам  ooooh!

# 486
  • Пловдив
Момичета, ще правя пръчка за децата от next.co.uk - искам да питам размерите съвпадат ли, или са по-големи. Най-вече за голямата ми е питането, че тя е висока колкото 6 годишно и се чудя, какво да поръчам  ooooh!

По мои наблюдения си съвпадат..няколко пъти съм поръчвала за Бобко и всичко си е износвал точно с възрастта по етикет.
Ако се притесняваш - в темата за пазаруването от от UK не може да няма някоя майка с дете на същата възраст- евентуално за отзиви.
Аз снощи пуснах поръчка....другия път може да се комбинираме.

# 487
  • у дома
Иххх  ooooh! Ти как пускаш директно или чрез посредник?

# 488
  • Пловдив
С посредник, от тоя директния цените са полусмазващи в евро и средно десятка на дрешка идва надценката.С един и същи посредник поръчвам, доволна съм, ако има липсващи артикули  винаги ми пишат, за да заменя ако искам с друго.

# 489
  • у дома
Аз досега поръчвах с риминикдс, ама сега реших да опитам с емпресата, че по-тънко идва. Ти с кой поръчваш?

# 490
  • Пловдив
Само с Алмуз поръчвам.Мноо са коректни, има комуникация с тях и ми носят нещата до вратата без да плащам допълнително или да ходя по офиси.

# 491
 Simple Smile

Последна редакция: ср, 04 авг 2010, 20:28 от maimp

# 492
  • у дома
Твоя Васко, бая женски сърца ще разбие с тия очи  Mr. Green Големи сладури, пу-пу...

# 493
Твоя Васко, бая женски сърца ще разбие с тия очи  Mr. Green
пък с този характер..... ooooh! Laughing

# 494
  • Бургас
И аз туй щях да питам?

Замина си линийката,благодарение на моята несериозност.  Mr. Green Blush
Ама мисля пак да почвам,просто защото знам,че наистина действа.Майка ми я приключи преди няколко седмици и свали 18 кг.

Маип,честито християнче ! Снимките са страхотни,хубавци големи са малките!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт