Според нея причините може да са няколко. Но определено е гладна и не й стига яденето - в 14 й дадох АМ и в момента още спи, а преди това няма заспиване и само мрънкане и рев - с две думи: неспокойно бебе. Чувам я как преглъща, но в началото, когато тече силно, а след това - спира. Иде ми да се запиша на клип да я видиш какви ги прави, докато се храним: то не е бутане, сумтене, дърпане, извиване, плакане...Въобще не може да се говори, като при другите момичета, че кротко си лежи и си суче или ме ползва за биберон: спре ли да тече силно, край! Знам, че я обърквам с шишето с АМ, но не мога да стоя да я гледам как плаче от глад! Полусънена е трудно да я храня, защото тя почти не спи през деня (явно от глад), но нощем точно така правя и знам, че е по-лесно. Нещо не успявам да я кърмя легнала - гърдите ми ли са малки, не знам, но и на двете не ни е удобно или просто не знам как точно! Извинявам се, че съм толкова подробно досадна всеки път, но ми се иска да започна да се наслаждавам на това да кърмя детето си, а не да ме ужасява мисълта, че всеки момент пак ще има голям рев.zar4e, ще ги претрепем тези кг!
И моите са 9-10 и най-интересното е, че не мърдат в никаква посока вече толкова време - ям, не ям, разхождам се, мързелувам...все тая! И въобще не пробвам нищо, за да не се депресирам...то е ясно, че няма да се вмъкна! 
Myriam, възможно е и още как! Нашите ни нападнаха даже по-рано! Тук пише как се прави компресия на гърдата! Ще водите бебето на културно-масова дейност, а?!

Утре сме на ортопед /някой питаше скоро/ при Драганов, та ще мога да кажа пресни отзиви!

и със сина ми се е случвало и сега с Мила.Остави я да си се наспи.

. през първия месец заедно с раждането свалих 11, но ми останаха още 12-13 за сваляне. естествено нищо не ми става, а и ми се увеличи апетита, та ще видя какво ще правя.
После заспива ,но това много ме уморява мен ,защото искам ,не искам - ставам!

Щото днес на мен ми дръпна сестрата едно конско как било качило много бебето ,да му давам през нощта захар и вода
Имам един малко тъп въпрос вашите бебчета почнаха ли да се усмихват вече по осъзнато?Малката се усмихва ,но определено не е осъзнато , а все си мисля че батко и на тая възраст раздаваше усмивки.Отивам да лягам , че ме чака кърмене.