Филц - познавате ли тази текстилна техника? -

• 70 065
  • 713
  •   1
Отговори
# 585
# 586
Здравейте, момичета  Flutter Чета ви от известно време и много ви се радвам  newsm57 Засега отбягвам да опитвам, тъй като само тази лудост не съм започнала  Grinning Но усещам, че е въпрос на време. Къде се изгубихте всички ... viq, kokoshinkata, Pinkito ...   bouquet  Все едно ви познавам вече Simple Smile

# 587
Присмех Добре дошла при нас.  Hug
Наистина малко замря темата ни, момичетата се изпокриха, аз нищо с вълна не съм правила последните 2 месеца. Но това е само временна "дупка".  Е надявам се поне.  Crazy
Опитай смело, да раздвижим малко темата. С какво друго се занимаваш ти?

# 588
Аз от скоро работя с фимо и печулин  Rolling Eyes Все още съм доста плаха, но се уча Simple Smile Иначе междувременно правя нещица и от хартия, дървени топчета, фоам  Crazy Очаквам всеки момент да си купя и филц на листи, но наистина го отбягвам, защото вкъщи вече е като работилничката на Дядо Коледа   jumpuu

# 589
Момичета, с какво лепило се лепят листове филц newsm78

# 590
Можеш да ги залепиш с ц200 или с топъл силикон.
И по двата начина става много здраво. Само че с лепилото трябва малко повече време за да стегне. Не го разреждай ако ще лепиш с ц200, защото ако е по-разводнено попива в тъканта. Когато изсъхне лепилото става прозрачно и няма да личи.

# 591
  • София
И аз се записвам в темата.
Още съм начинаеща с филца, но ми е много интересно и забавно.
Ще чета с интерес.  Peace

# 592
abedmahfouz Добре дошла в скромната ни темичка.
Има нужда от раздвижване! Правила ли си нещо до сега, коя техника ти допада повече?

# 593
  • София
Купих си листа от филц и почнах с едни цветя.
Трябва да ги снимам и да ви ги покажа.

# 594
# 595
Ооо виждала съм тези снимки. Много ми харесват килимчетата на мен. Изобщо много красиви неща.
 Но аз лично не съм правила почти нищо с такъв филц на листи. Само дни коледни подложки за чаши и малко играчки за елха.
С нетърпение очаквам да покажеш нещо твое. Simple Smile

Скоро не съм показвала какво съм правила.
Това е една малка градинка

А това е едно папагалче, което може би съм показвала, но сега вече е завършено и е кацнало на клечката си

# 596
  • Пловдив
kokoshinkata , браво!!!! Градинката е страхотна, а за папагалчето...нямам думи - много е чаровно Grinning
Аз доста време бях зарязала вълната, но последната седмица ми дойеде вдъхновението да започна да работя по "списъка" на синчето  Grinning
Показвам котето, защото само него имам снимано. Малко глупаво гледа, но явно не се стравям с поставянето на очите, когато са стъклени.  Embarassed  Когато правя всичко от вълна се справям  по-добре - довечера ще снимам другото животно и ще покажа  Laughing

# 597
m_rija Котето е много сладко, нищо му няма на очите. В това му е чара. Аз не съм слагала очички до сега, правя ги от вълна и винаги ми слтават кривогледички.  Joy Crazy
Ето един пример - това е бисквитеното чудовище

# 598
  • София
Много красиви неща, папагала и котето са страхотни, а бисквитеното чудовище ми е любимец.

# 599
Хелоууууууууу, не съм минавала от толкова много време....може би 5-6 месеца... Embarassed, но и не съм правила нищо, може би затова .  днес си извадих всички материали, защото плета нещо, и като се зарових във вълничките...още ми стоят така на пода, и си ги гледам..та се присетих да погледна какво става втемичката. Много хубави работи показвате, браво, дано и аз скоро изляза от летаргията,която доста продължи. Да си призная не е от мързел, аи си имах ядове, сега ми е малко по ведра главата, и скоро ще започна пак нещо, но още нямам идея какво..И аз с листовете филц съм правила само декорации, нищо кой знае какво , но са много удобни,лепях ги с  пистолетче ,силикон. За секунди става и то здраво. Хайде ще намина пак, само да измайсторя нещичко, за да го покажа... Hug

Общи условия

Активация на акаунт