Раждане на 62 години

• 68 658
  • 2 369
  •   1
Отговори
# 690
Мисля, че в прякото включване една от лекарките каза, че Красимира е опитала да осинови дете, но й е било отказано.
Какви са били мотивите за отказа обаче, не мога да кажа.

Лиана, не е проблем това да убедите мен, а да предотвратим всеки да експериментира с тялото си, и с живота на децата си.
И не само за въпросната жена говоря.

# 691
Най-вероятно заради възрастта й е било отказано осиновяване.

# 692

Аз искам да знам дали изобщо са правени постъпки за осиновяване.  Какви биха били мотивите за отказ е ясно.

# 693
Съжалявам, че съм изпуснала интервютата по телевизията, но това, което е цитирала stealflame направо ме хвърли в оркестъра.
"родителите й били деспотични и властни и тя нямала личен живот, докато не починали"
А така, браво, браво....И от тази жена се очаква да взима зрели и разумни решения....то се вижда резултата какъв е - две деца, които в момента страдат и ще страдат още дълго време.

извинявам се още веднъж, ако цитатът е неточен, но имаше и още... тя била длъжна да се грижи за тях и затова нямала време за свое семейство. и още... социалните не й позволили да си осинови дете, защото била вече много възрастна  - Shocked Shocked тук просто паднах...

# 694

Аз искам да знам дали изобщо са правени постъпки за осиновяване.  Какви биха били мотивите за отказ е ясно.

Отговорих ти вече. Подтвърдено е, че е правила постъпки.
Това е бил един от аргументите й, да роди.

# 695
Оф, ще си споделя мнението- ми тази жена нещо ей така чисто визуално нещо не ми се видя наред.

# 696
  • Пловдив
Репортерът попита два пъти дали заради възраста и е било отказано.И двата пъти отговорът беше утвърдителен.Значе все пак има някакви критерии и правила.Но за да родиш възраст няма.И не трябва да има.

# 697
  • Sofia
Ами точно, защото няма гаранции за нищо, рискът е 50 на 50 за мен - може да се разболее, но може и да изкара до дълбока старост в добро здраве.
Не я познавам, но защо трябва да гледам на нея като жена "на самотен остров"? Тя може да има роднини, които биха й помогнали в трудни моменти, не е задължително това да е съпруг.
Защо да не й се помогне, ако се случи нещо с нея? На колко много млади майки се помага - малко или много, че на нея да не й се помогне...
Вярно е пред пенсионна възраст, но мисля, че е достатъчно зрял човек и че е помислила и за това. Тя само си знае какво решение има на финансовите си въпроси, аз нямам преки наблюдения какво има в портмонето си тази жена...

И какво като доживее до дълбока старост? Това е достатъчно ли, за да бъде майката от която се нуждаят две малки, недоносени деца?
И о, да - със сигурност достигането на пред пенсионна възраст е свидетелство за зрялост. Но незабравяй, че може да бъде и предпоставка за старческа деменция.

# 698
  • София
Така е, казаха го неколкократно - отказано и е заради възрастта.

Не съм 100% сигурна, но ако не  е искала да осинови бебе, вероятно нямаше да и откажат. Доколкото знам /не претендирам за за компетентност/трябва да има най-много 50 години разлика във възрастта между осиновявания и осиновителя.

# 699
осиновяването е разрешено за хора до 45 години , а ако са двойка , поне единият трябва да е под тази възраст ...

# 700
  • София
осиновяването е разрешено за хора до 45 години , а ако са двойка , поне единият трябва да е под тази възраст ...
Ако това е така, значи моята информация не е правилна.

# 701
Донорът дали знае, че е донор? Сори, ама никак не ми е ясно как стават тия работи  Embarassed

# 702
Оф, ще си споделя мнението- ми тази жена нещо ей така чисто визуално нещо не ми се видя наред.

Що бе, готино червило извади  hahaha

# 703
1) Цезаровото сечение е било направено по спешност, т.к. е имало реална опасност за живота на майката
2) Операцията е била направена на 5 Май 2010 г., но случаят е бил потулен до вчера, т.к. явно клиниката е решила да мълчи докато се стабилизира майката
3) Въпросната клиника, направила инвитро поцедурата, е поела финансово грижата за децата до навършването на първата им година
4) В репортаж по телевизията, родилката сподели, че е взела решението за инвиторо за около 3 месеца
5) Според думите на майката в друго предаване, причината да се реши толкова късно да има деца е това, че родители й са били доста протекционистични и били против това . Не стана явно дали са против това тя да има деца по принцип (което ми звучи абсурдно), или са били противници на забременяване инвитро. Т.е. излиза, че родителите и са починали в рамките на тези 3 месеца, в които тя е обмисляла решението си
 newsm78

Смърди ми, много ми смърди цялата история

# 704
  • София

Що бе, готино червило извади  hahaha
И черен молив май имаше по края?

Общи условия

Активация на акаунт