Раждане на 62 години

• 68 630
  • 2 369
  •   1
Отговори
# 2 070

Плевенската клиника е поела издръжката на децата до навършване на годинка /дай Боже  Praynig/
Доколкото разбрах по 400 лв. на дете и 1000лв. на майката месечно ще изплащат.

Хубаво е, че някой ще си плати за гяволъка, но защо само 1 година?
А после?

# 2 071
  • София
Miraetta, за да ползват останалите яйцеклетки на стимулирани жени не е ли нужно тяхното съгласие?

# 2 072

Плевенската клиника е поела издръжката на децата до навършване на годинка /дай Боже  Praynig/
Доколкото разбрах по 400 лв. на дете и 1000лв. на майката месечно ще изплащат.

Хубаво е, че някой ще си плати за гяволъка, но защо само 1 година?
А после?
После сме ние на ред.

# 2 073
Може би, за да оцелеят малките душички, май наистина само Господ, може да им помогне.
                 Иначе, този рекъл, онзи казал, вече достатъчно се пообърка целият този умопомрачителен ужас, за сметка на две невинни същества.

# 2 074
  • SA
Miraeta, мнението ти за мен изобщо не ме интересува.
Отвращавам се от хора като теб, които смятат единствено своето мнение за меродавно и се считат за компетентни по всеки вьпрос.

Последна редакция: сб, 15 май 2010, 11:42 от kameloth

# 2 075
Miraetta, за да ползват останалите яйцеклетки на стимулирани жени не е ли нужно тяхното съгласие?

По закон - разбира се, че е нужно.
Дори е нормирано съхранението, отчета, унищожаването и пр., но не се ползва тази дума.

Но категорично не вярвам, че нормите се спазват.
Е, надали и някой вярва.

Само една ДНК-експертиза на финала би дисциплинирала процесите, но на анонимността мноооого се държи.
Няма смисъл да коментираме защо, отчайващо е.

А след 10-ина години ще плащаме инвитрото на девойките, които сега са взели по няколко хиляди за "дарена" яйцеклетка за да ги "инвестират" в силиконов бюст ...
Поне ясно го чухте от лекарите, та не се налага да ме обвинявате във " вкарване във филми".

Последна редакция: пт, 14 май 2010, 20:26 от Miraetta

# 2 076
Е, надали и някой вярва.

Аз не  Tired
Искам да попитам либерално настроените, ако вие сте дарили яйцеклетки, да речем- безвъзмездно, или със заплащане, няма значение. Няма ли да изтръпнете при новината за младата майка баба Красимира?
Няма ли веднага да се запитате дали вашите яйцеклетки не са поставени в нейната утроба?

# 2 077
                 Tess d`Urberville - за мен това не е реклама на клиниката , защото те просто нямат нужда от нея.
                  Тази клиника съществува вече 10 години , ако не и повече.Достатъчно известна е  Wink

Известна и с факта, че много техни пациенти идват в София, да се долекуват.

Ама хубаво, ако не е реклама за теб, какво е тогава - акт на милосърдие може би?
            Имам чувството че търсиш с кого да си направиш интрига.  Mr. Green
             Ако си прочела внимателно първият ми пост, ще си видяла че съм писала ,че не мога да дам отговор на
             въпроса -защо са извършили инвитрото.
             А това че смятам ,че не си правят реклама, е лично мое мнение,и не го натрапвам на никого.
             Лично аз съм получила професионално лечение в тази клиника.А резултатът от него ,са моите деца.
            Колко техни пациенти идват в София да се долекуват ,незнам.
            Но ако съдим точно с този аршин, то тогава всички болници и клиники имат нужда да се рекламират.
            Много е просто , ти си доволна от даден лекар.Говориш колко добър специалист е , а пък аз не съм получила /според мен/
            адекватното лечение , и спирам да ходя при него. Wink

Да търся ''да си правя с някого интрига'', определено не ми е в компетенцията. Съжалявам.

И остава въпросът ми  - какво е, щом не е реклама. Ако и тук смяташ, че се опитвам да те оплета с интригантските си похвати, моля, не ми отговаряй.
                  ooooh! Да не би да имаш проблем с четенето  ooooh!
                   Престани да ми задаваш въпрос ,на който съм дала отговор ДВА пъти.
                   По -добре прочети отново това ,което съм писала.
                   Няма да ти отговарям повече.

Обясняваш ми че нямат нужда от реклама, защото и без да това са известни. Това не е отговор на въпросът ми какво е тогаз, кат не е реклама и табела - ний сме велики, можем всичко? Дадох примерен жокер - акт на милосърдие? Не аз имам проблем с четенето, а ти със схващането. 
                Присмял се хърбел на щърбел Mr. Green
                Защо продължаваш да се занимаваш с моята личност,щом не умея да "схващам" Mr. Green
                Това ми говори доста ...за твоето "схващане "  Whistling
                 И хайде спри да ми даваш определения , и да се опитваш ме вкарваш в твоите филми  Stop

# 2 078
Saidah, дума даде да не ми отговаряш повече Laughing, стига толкова, че пак ще те провокирам да пишеш.

По горното запитване - да, лошо щеше да ми стане.

# 2 079
  • София
Убедена съм, че всички, които са дарили яйцеклетки си задават въпроса дали имат нещо общо с тези дечица. Както и майките, преминали стимулация, на които са им останали доста годни яйцеклетки.
След този случай бих дарила яйцеклетка само за някой близък.

# 2 080
Някой гледа ли новините по БТВ? Една приятелка на Красимира каза, че от 3г се опитва да осинови дете и получава откази и също, че НЕ ДЪРЖАЛА ДЕТЕТО ДА Е БЕБЕ, А 5-6 ГОДИШНО. После някакъв (май от социалните беше) каза, че негови колеги са й отказвали, тъй като тя държала детето да е до 2-годишно най-много. Пращали й психолог и решили, че предвид възрастта й не е подходяща за осиновител и не е способна да полага необходимите грижи за такова малко дете. Това беше в общи линии. Днес са я изписали, ама това го знаем вече. Та, ходи разбери каква е истината. Ама и преди 3г да е искала дете, пак не е била първа младост  #Crazy

# 2 081
На осиновителите отказват да им бъдат дадени за оглеждане малки деца заради възрастта, съответно законово трябва да се постави и такава граница за родените от дадена жена деца.
Разбира се границата не би следвало да бъде и 40 години.

# 2 082
Е, надали и някой вярва.

Аз не  Tired
Искам да попитам либерално настроените, ако вие сте дарили яйцеклетки, да речем- безвъзмездно, или със заплащане, няма значение. Няма ли да изтръпнете при новината за младата майка баба Красимира?
Няма ли веднага да се запитате дали вашите яйцеклетки не са поставени в нейната утроба?

Peace

Аз само едно мога да кажа, явно не съм от възрастта дето да дарявам яйцеклетки, ама още съм далече и от възрастта на Мама, /по-скоро майка ми е  близко до тази възраст, на 66 години е/, но Дъщеря ми се възмути дълбоко, и се замисли над това, ако все пак говорим за нещо добро, което трябва да се направи, по начина, по който беше извършен последният случай сигурно няма да го направи това добро /няма да дари яйцеклетки/, заради цялата пародия.  А пък майка ми направо прихна, като й предложих, че искам братче, и че е възможно на нейните години, да ми роди такова. ooooh!

# 2 083
А мислите ли, че е възможно да са използвали направо готови ембриони.
Може и да се вкарвам във филми, но това ми се върти в главата.

# 2 084
А мислите ли, че е възможно да са използвали направо готови ембриони.
Точно такива са използвали! При това доктора се по`фали, че са пресни, а не замразени. Sick

Общи условия

Активация на акаунт