Промоции на книги!

• 91 880
  • 741
  •   1
Отговори
# 105
  • Видин
От понеделник в 12ч започва промоцията  Grinning

# 106
От понеделник в 12ч започва промоцията  Grinning

Peace Аз вече си набелязах няколко книги ,понеделник поръчвам  Sunglasses

# 107
  • Видин
И аз така  Laughing 6 книги за 40лв и даже и безплатна доставка ще получа  Laughing Дано да са хубави книжките

# 108
И аз така  Laughing 6 книги за 40лв и даже и безплатна доставка ще получа  Laughing Дано да са хубави книжките

И аз така - 6 книги съм си заплюла и безплатна доставка ,супер  Peace

amanita ,би ли споменала кои си си избрала? Hug

# 109
  • Видин
Тайната на Ботичели
Сватовникът от Перигор
Стъкларят от Мурано
Изкушение с дъх на лимони
Императрицата на сладоледа
С дъх на кафе

А ти  Laughing

# 110
  • София
Момичета, не знам дали е за тази тема, но искам да споделя.
Във вторник пуснах поръчка в сайта на Еднорог http://www.ednorog.com/home.php
В момента имат много хубава промоция - 35 % отстъпка.

Обаче и до момента нито съм получила поръчката, нито има обратна връзка - телефонът посочен в сайта е невалиден, на мейла ми с въпрос какво става - отговор не получих.
Изключително недоволна съм от тях и исках да споделя.
Като срок на доставка са посочили 2-3 работни дни.

Сега написах мейл на управителя им, да видим какво ще стане.

Рядко ми се е случвало подобна некоректност от интернет книжарници, а пък това е и сайт на самото издателство.  ooooh! Много лошо впечатление ми направиха.

# 111

"Тайната на Ботичели"
"Сватовникът от Перигор"
"Изкушение с дъх на лимони"
"Цветята на дъждовната гора"
"Летище "
"Повелителката на подправките"

Мурано я имам, за "Императрицата на сладоледа" се замислям  Wink, а " С дъх на кафе" ми я дава изчерпана..

Вив ,дано всичко е наред ,не съм поръчвала от този сайт .Проблеми съм имала само с "Пингвините" ,които ми бавиха поръчка повече от 3 седмици.

# 112
  • Видин
Киф, права си, че Кафето е изчерпано  Laughing Аз пък имам "Повелителката на подправките", но още не съм я чела. Сега ще трябва да избера друга книга  Tired Laughing

# 113
  • София
Киф, честно казано ми е все едно, просто некоректните отношения ме вбесяват и няма да ги толерирам. Затова споделих тук, да се знае.

На Пингвините и аз им брах същия калай преди години, естествено не повторих  Laughing

# 114
Киф, честно казано ми е все едно, просто некоректните отношения ме вбесяват и няма да ги толерирам. Затова споделих тук, да се знае.

На Пингвините и аз им брах същия калай преди години, естествено не повторих  Laughing

Разбира се че е така  Peace Сега и аз разгледах книгите от промоцията ,има интересни заглавия ,но как да поръча човек ..и се бавят и телефона невалиден! Пиши ако има развитие .
Вив ,ти какво си си харесала? Нашите вкусове са идентични ,нали знаеш  Hug

# 115
  • София
Вив, много неприятно... дори и да ти се обадят, пак ще ти остане горчивия привкус от некоректното отношение.
Купувала съм техни книги, но само от книжния панаир. В една друга тема видях кой от романите търсиш, но го нямам (обаче го има в читанката). Мога да дам за прочит Вярната принцеса. Червената и Бялата кралица в момента са ми в една приятелка, а после съм ги обещала на съфорумка, но и тях мога да споделя на по-късен етап  Hug.

# 116
  • София

Вив ,ти какво си си харесала? Нашите вкусове са идентични ,нали знаеш  Hug

Да, да  Hug
Поръчала съм Наследството на Болейн и Другата кралица. Ама дали ще ги имам  Laughing не се знае  hahaha

Вени, да мила, имам си го твоето предложение, то и без това тези които съм поръчала са 2-ра и 3-та книга, та още търся вариант за първата  Thinking Но предполагам, че ще се възползвам от добрината ти  Hug  Blush

# 117
Виви,аз два пъти съм поръчвала от Еднорог,първия път се забавиха и им писах ,оказа се ,че работели с някакъв доставчик,които идвал веднъж в седмицата и затова!Не го помня обаче!А иначе ми се обадиха по тел.,извиниха се,обясниха ми и бяха много любезни!Та с добри впечатления съм от тях!Съжалявам.че така се е получило при теб! Heart Eyes

# 118
  • София
....Но предполагам, че ще се възползвам от добрината ти  Hug  Blush

Когато решиш, заповядай  Hug.

В Ориндж има доста книги по 5 лв. http://orange-bg.com/category/230/trilar-i-krimi.html?page=1.

# 119
Запис да ви следя Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт