Промоции на книги!

• 91 887
  • 741
  •   1
Отговори
# 120
Здравейте .
Не съм чела темата , но бих искала да ви пмоля за помощ.
От много време търся тази книга :http://shop.pingvinite.bg/?cid=3&pid=18868&show_comments=1
но не я намирам . Поръчвах и ми казаха че е изчерпана .
Имате ли представа къде другаде мога да потърся , пробвах и с антикварни книжарници , но ...

# 121
  • София
Виви,аз два пъти съм поръчвала от Еднорог,първия път се забавиха и им писах ,оказа се ,че работели с някакъв доставчик,които идвал веднъж в седмицата и затова!Не го помня обаче!А иначе ми се обадиха по тел.,извиниха се,обясниха ми и бяха много любезни!Та с добри впечатления съм от тях!Съжалявам.че така се е получило при теб! Heart Eyes

Днес ми се обадиха (след недоволният ми мейл до управителката  Laughing), извиниха ми се, оправдаха се с отпуска и казаха, че ги пускат книгите, а доставката ще е за тяхна сметка, за компенсация.
Така че, все пак се решиха нещата и горе долу ми пооправиха първоначалното лошо впечатление.

# 122
  • Видин
Пуснах си поръчката и сега ми остава да се надявам, че всички книги са налични и ще ги получа навреме  Laughing

# 123
# 124
Пуснах си поръчката и сега ми остава да се надявам, че всички книги са налични и ще ги получа навреме  Laughing
И аз поръчах и ми върнаха имейл ,че всички книги са налични и ще пристигнат утре Grinning Да видим  Sunglasses

# 125
  • Видин
И аз поръчах и ми върнаха имейл ,че всички книги са налични и ще пристигнат утре Grinning Да видим  Sunglasses
А при мен чак в сряда  Tired Ама ще чакам, кво да правя  Laughing

# 126
Ей къде е сряда  Wink Важно е да ги има в наличност  Peace
Утре като пристигнат ще пиша всичко наред ли е.

# 127
  • София
shams u amar, провери в книжарницата на София-Прес, намира се на Славянска 29, но нямат сайт, ето ти тел.988 58 31 207. Успех в търсенето !

# 128
shams u amar, провери в книжарницата на София-Прес, намира се на Славянска 29, но нямат сайт, ето ти тел.988 58 31 207. Успех в търсенето !
  Благодаря  Hug
  Преди малко се обадих , останах меко казано разочарована.  Tired
  Служителката която вдигна телефона , дори не ме изслуша , беше груба и ми затвори преди да успея да и кажа какво търся . Следобед ще опитам отново , дано друг вдигне телефона .

Последна редакция: вт, 26 юни 2012, 10:33 от shams u amar

# 129
Всичко е ОК ,получих книгите ,много са бързи и коректни ,доволна съм!  Grinning

# 130
От "Кръгозор" и аз направих една голяма покупка, заедно със съфорумка. Дано всичко да го има. И пак не можах да поръчам още сума ти неща.....но дори и с 50% отстъпка, ми дойде в повечко.

Момичета, имали ли сте такъв случай? Реистрирах се в книжарницата на Knigite-bg. Пуснах поръчка на 18.06, като в сайта пише, че доставката за София е 1 ден.

После получий ето този мейл : Knigite-bg
------------------------------------------------------
Номер поръчка: 1276
Информация за поръчката: http://knigite-bg.com//account_history_info.php?order_id=1276
Дата на поръчката: понеделник 18 юни, 2012

Комментари към Вашата поръчка

Статуса на Вашата поръчка е изменен.

Новия статус: Изпълнява се

Ако имате въпроси, задайте ги в ответно писмо до нас.

И оттогава ни вест, ни кост. Писах 2 пъти, нямам отговор. А сега в сайта им пише, че никога не съм пускала поръчка /в хосторито на поръчките/.....?!?!?

Ясно е, че повече няма да поръчвам от тях, ама все пак....за какво поддържаш сайт, ако няма да работиш с него?

# 131
  • София
Кръгозор са много коректни и бързи, и аз съм поръчвала от тях и проблеми не е имало никога.

Ивиче, защо не им звъннеш на посочените телефони:
http://knigite-bg.com/contact_us.php

Ей такива просто ме вбесяват.

# 132
Вивиан, аз вече нямам желание да им звъня дори. Книгите, които поръчах не бяха намалени, ще си ги взема от книжарницата до офиса ни, исках да ги поръчам, за да ги получа на другия ден, както е записано, защото са от летния списък за четене на щерката, а тя заминаваше на лагер на 20ти. Дъщеря ми скоро ще си дойде от лагер, а книгите още ги няма....  ooooh! Ей така се прави бизнес....

А за Кръгозор, знам, че са коректни, не за първипът поръчвам, но сега чакам да ми пратят мейл с наличностите. Предполагам, че понякога отнема малко време, докато обновят инфото в сайта, при такива промоции е нормално количествата да свършват.

Редактирам се. Няма да повярвате какво стана. Обадих се на телефона в крайна сметка, защото ме зачопли защо аджеба тези хора постъпват така. Една жена вдигна и ми каза, че някой се е обадил /друга жена/, за да откаже поръчката. Не е бил телфона, който съм посочила за връзка, от съвсем друг номер е било / няма и как иначе да е, телефонът ми е личен, а още не страдам от такава тежка форма на раздвояване на личността/. Служителката е спорила с нея, но в крайна сметка се е съгласила да не изпълнява поръчката. Като попитах защо нямам отговор на двата мейла, които изпратих, тя каза "не знам". Както и на въпроса ми защо като се е обадил някой да отказва поръчка, все пак не са се свързали с мен на посочения телефон или мейл, отговорът беше "обикновено така правим, ама този път е станало объркване". Всъщност тази обадила се жена най-верятно не е отказала и точно моята поръчка.
 Joy Ако бяха издателска къща, щях да помисля, че си търсят сюжети.

Последна редакция: вт, 26 юни 2012, 11:40 от Ивиче

# 133
  • Видин
Обадиха ми се от Интерлогистика, че имам пратка и ги чакам всеки момент да дойдат. Леле цялата треперя от вълнение  Laughing Mr. Green Уж сряда, пък дойдоха по-рано. Супер доволна съм  Crazy

# 134
Обадиха ми се от Интерлогистика, че имам пратка и ги чакам всеки момент да дойдат. Леле цялата треперя от вълнение  Laughing Mr. Green Уж сряда, пък дойдоха по-рано. Супер доволна съм  Crazy
Супер! Хайде похвали се като пристигне всичко ли е налице  Sunglasses и коя книжка избра на мястото на Кафето

Това да изпълниш поръчна за страната за по - малко от 24 часа си е направо невероятна организация ,браво на "Кръгозор"  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт