Промоции на книги!

• 91 888
  • 741
  •   1
Отговори
# 135
  • Видин
Похвалих се в "Новите ви книги"  Mr. Green Наистина много бързо действат. Супер!

# 136
  • София
От Кръгозор за ден ли идват - за София става дума?  Laughing

# 137
  • Видин
Гледам Хермес пуснали доста книги на Кръгозор на 6.99  Laughing ама е късно, либе, за китка  Mr. Green

# 138
  • на североизток от Рая
   Във вторник си поръчах от Кръгозор Тайната на Ботичели , Стъкларят от Мурано и Цветята на дъждовната гора.

В сряда ми се обади една жена и каза, че Тайната...е изчерпана и ще допечатват нови книги. Пита ме дали имам нещо против да забавят поръчката и във вторник да си получа книгите. Имало и вариант да ми пратят другите две книги, а тази, изчерпаната, ще дойде после сама.
 Направи ми впечатление коректното им отношение. Много ми допаднаха.

Избрах варианта да получа трите книги във вторник. И сега тръпна в очакване.
 Толкова обичам нови книги, аромата им, това, че първа ги отварям, ме прави невероятно щастлива.
 А едната от тях ще дойде топла, топла от печатницата.  Laughing

# 139
От сайта на "Обсидиан" току що си поръчах:

Какво да се правя като просто обожавам книги на подобна тематика!  Blush

Цените в сайта са без ДДС. Доставката е 4,50 лв. А ако поръчката е над 40 лв - безплатна доставка  Hug

# 140
  • Пловдив
mijjjka, "Името" е първата обсъждана книга в Литературен клуб преди години. Благодаря, че ми напомни за нея, с удоволствие бих я прочела   bouquet
Честито на всички за новите книги  Hug

# 141
mijjjka, "Името" е първата обсъждана книга в Литературен клуб преди години...

Не знаех това  Simple Smile  Аз отдавна искам да я прочета...
А за останалите две не успях да намеря отзиви във форума. В goodreads отзивите са добри (особено за "Оазисът на залеза", струва ми се, че ще е подобна на "Девиците от рая")

Докато пишех това съобщение, ми се обадиха от издателството. Може би щяло да има проблем с доставката на "Името"  Cry Човекът обеща да направи всичко възможно да ми я намери. Ако не я намерели, ще ме обещетят с друга книга по мой избор независимо от цената им  Simple Smile
Дано ми я доставят! Хареса ми отношението им
Peace

# 142
"Името" е в превод на съфорумка и наистина е много хубава книга.  Peace

Аз получих вчера от "Кръгозор" поръчката - много точни и коректни. За мен си взех "Стъкларят от Мурано" и "Цветята от дъждовната гора", останалото е за децата.
Имам спомен, че "Цветята..." е ароматизирана, но моята не е, за съжаление. Така ми се искаш да ми мирише хубаво. Може би ароматизираните са били някакви промоционални, ограничени количества....?

# 143
  • Варна
Да похваля и аз "Кръгозор" - във вторник поръчах, вчера дойдоха. Изненадаха ме приятно.

# 144
  • Ямбол
Аз направих две поръчки в "Кръгозор", няколко книги с автограф от Юлка.
Обадиха ми се и се извиниха за забавянето, че ще получа и двете пратки в понеделник или вторник.
Впечатленията ми не са скорошни от "Кръгозор" и те наистина са страхотни   bouquet

# 145
Може ли да ме ориентирате тези намаления в Кръгозор имат ли крайна дата?

# 146
В Хеликон има готини ваучъри, които можеш да ги използваш и за подарък.

# 147
  • Пловдив
Може ли да ме ориентирате тези намаления в Кръгозор имат ли крайна дата?
От понеделник до сряда имаше 50% намаление на книгите. Сега намалението е 20%  Peace При поръчка над 35лв. доставката е безплатна. http://kragozor.com/

# 148
За пропусналите промоцията на "Кръгозор" да кажа Wink
В книжарница "Гринуич" днес видях някои от книгите на "Кръгозор" на цена 6.99 лв. Запомних, че имаше "Стъкларят от Мурано", "Повелителката на подправките" , "Императрицата на сладоледа", "Сватовникът от..." (не помня от къде  Crazy) и други заглавия.
Намалението в "Гринуич" е до 20 юли  Peace
Така че който не се е възползвал от он-лайн промоцията на "Кръгозор", да не се ядосва  Hug
Че даже и доставка няма да плаща  Laughing

П.П. Аз с неимоверни усилия на волята удържах фронта и нищо не купих... за сега   Blush

Последна редакция: сб, 30 юни 2012, 16:07 от mijjjka

# 149
  • Пловдив
В Пловдив също я има промоцията на Кръгозор - в "Хермес"  Peace

Общи условия

Активация на акаунт