Промоции на книги!

• 91 839
  • 741
  •   1
Отговори
# 675
От промоцията на Сиела бих препоръчала "Момичето на френския лейтенант" на Джон Фаулз - в момента я дочитам и много ми харесва. Замислям се дали да не си взема и другата негова книга, издадена от Сиела - "Абаносовата кула". Ще съм благодарна за някакви мнения за нея Simple Smile.

# 676
  • Варна
На мен ми хареса "Абаносовата купа", мисля, че оцених с 4 звезди. Всички разкази и новели са хубави и интригуващи, някои повече от други Simple Smile

# 677
Сега реших да набележа заглавията, които искам да купя с промоцията на Сиела за 3 Март и какво се оказва....набелязах 12 заглавия, включително и гореспоменатите и всички до една са намалени с по 1,2 или 3 лева. Под съобщението за промоцията пише че не важи за книги в промоция. Това означава ли, че нищо реално не мога да купя на промоция? Ако е така, изобщо не прави чест на Сиела подобни номерца. Ще съм благодарна някой, ако има опит от други подобни промоции на Сиела, да сподели. Аз съм взимала на 1 Ноември с намаление, но от книжаница, а не онлайн и там нямаше подобни неща.

# 678
  • Пловдив
Аз поръчвах книги от ел. книжарница на Сиела за 1 ноември. Тогава намалението беше само за български автори и си беше 50 процента. Доволна останах.
Сега, като гледам, май няма какво да се купи, което да не е вкарано и в друга промоция. Жалко, все пак е националният празник!
Редактирам се! Сега, като разгледах по- детайлно "Други промоции" е линк и включва някои правни заглавия. Така че май само тези книги няма да ги лови намалението? Дано да мисля правилно!

# 679
  • София
Сега, като гледам, май няма какво да се купи, което да не е вкарано и в друга промоция. Жалко, все пак е националният празник!
Редактирам се! Сега, като разгледах по- детайлно "Други промоции" е линк и включва някои правни заглавия. Така че май само тези книги няма да ги лови намалението? Дано да мисля правилно!

И аз мисля, че под "промоция" не се има предвид това намаление от 1-2 лева. Peace

# 680
Дано, ще стане ясно на 3ти:)

# 681
Аз бих си взела "Трънски разкази". Четох наличната част он лайн и много ми харесаха!

# 682
И аз мисля, че под "промоция" не се има предвид това намаление от 1-2 лева. Peace

Т.е. 50 % ще се смятат от основната цена ? newsm78

# 683
Аз им писах и те казаха,че по принцип всички техни книги имат намаление от 20%,но ще участват в промоцията.
Само тези няма да участват http://www.ciela.com/news-and-events/promociaizbranipravnizaglavia

# 684
jiji_m благодаря за информацията:)

# 685
  • София
Промоцията вече е активна. Simple Smile Всички заглавия на "Сиела" са отбелязани с 50% по-ниска цена, няма измама. Wink Приятно пазаруване!  bouquet

# 686
Добро утро и честит празник на всички българи !
Относно промоцията на Сиела и аз току - що си поръчах две книги , нямаше как да подмина "Трънски разкази" и другата е една историческа книга ( 2 част) - Кръстоносен поход - Робин Иънг , наистина страхотни намаления прави издателството , евала за което , при други не е имало такива намаления  Peace

# 687
Може ли линк към промоцията?

# 688
# 689
  • София
Моят избор от промоцията на "Сиела": "Караниците около четенето" на Александър Хаджикьосев, "Щурият глобус" на Илия Троянов и " "Кръгът на боговете" на Й. М. А. Бисхьовел. Simple Smile

Мога да препоръчам още:
 "Компромисът/Куфарът" на Сергей Довлатов- абсурдни случки от времето на социализма, разказани със страхотно чувство за хумор
"Прелюбодейци" на Вида Огненович- силна женска проза
"Трънски разкази/Балканска сюита" от Петър Делчев- ако обичате български сюжети
"Джон Ленън-писма" на Хънтър Дейвис- задължително за почитателите на Джон Ленън!
"Островът" на Александър Секулов- юношеска книга за приключенията на група приятели. Много поетично написана, има синьо лято, море, влюбване...всичко както си трябва! Wink
"Къщата на клоуните" на Галин Никифоров- доста тъжна антиутопия, но добре написана и вълнуваща. Интересен поглед към раждането и емоциите на жената.
"Сладки ноти"- новата кулинарна книга на Йоланта Делибозова-Йоли. Освен вкусни, кулинарните произведения на Йоли са и много красиво поднесени. Аз имам и двете й книги, просто заради удоволствието от оформлението и прекрасните снимки. Simple Smile Рецептите, мисля, са достатъчно познати във форумското пространство, няма какво да ги коментирам. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт