Промоции на книги!

• 91 856
  • 741
  •   1
Отговори
# 630
  • Пловдив
И аз ходих до един Техномаркет, няма промоция  Confused

Да не си се подвела по цената в евро на корицата?

# 631
  • В Балкана
Техномаркет във В. Търново.. Явно е за отделните магазини.
Цени по корици не съм гледала. Имаше лепната табелка на щендера, че книгите на изд. Бард са с 50 % отстъпка.

Скрит текст:

Извинявайте, че съм ви заблудила!!   bouquet

# 632
  • София
Здравейте, влизам, за да следя. Аз се възползвам от промоциите на "Хеликон" с чипа, когато има книги, които ми допадат.

# 633
Момичета, някой да знае какво стана с играта на ИК "Хермес" - не съм спечелила книга, но не съм и получила мейл с код за намаление. Нещо не ми стана ясно - какви бяха тези 10 точки? Ако са 10 харесвания от мои приятели - имам ги.

# 634
В книжарница Сиела - Варна.

Избрах си Кестнер и Чапек. А уж до лятото нямаше да купувам книги...

# 635
В Комсед има 40% намаление до 10-ти. Нямат много книги и е доста опоскано вече, но все пак се намират, който има интерес да погледне. Детските са повече, за възрастни мернах примерно последната книга на Елиф Шафак..

Момичета, някой да знае какво стана с играта на ИК "Хермес" - не съм спечелила книга, но не съм и получила мейл с код за намаление. Нещо не ми стана ясно - какви бяха тези 10 точки? Ако са 10 харесвания от мои приятели - имам ги.
Аз получих код на пощата. Пиши им, щом не са ти изпратили. Но кодът за 50% намаление важи само за онлайн поръчка и само за една книга на тяхното издателство. Т.е. ако поръчаш само една книга, не си заслужава особено, защото трябва да платиш доставка.. аз изчаквам да направя поръчка с повече от една книга.

# 636
Писах им на страницата във ФБ, но още не са ми отговорили. Но ще ги ръчкам пак. Не ми е толкова за отстъпката, колкото се дразня на некоректно отношение - разреших достъ до информацията и до контактите си от ФБ профила ми, нещо, което не правя. Иска ми се и те да спазят уговорката.

# 637
  • На земята, която е всъщност звезда.
...

Хубаво намаление.  Simple Smile

Поздравявам Сиела за избора на нов главен редактор:

http://ciela.bg/news/article/476

# 638
Декстър, с тоя код като сложиш доставката ( 4лв) и се доближава направо до коричната цена.
Тази година не им се вързах на тъпите кодове. Миналата година играх от моя профил и от профила на дъщеря ми, дадоха ми право на 50 % от две книги. ОК всичко...но искат да ми  изпращат двете книги, отделно,защото са различни имената,  с две доставки,  но до един адрес  #Shocked Викам вие луди ли сте?! Ами такава ни е практиката...
Звънях на някакъв редактор ли какъв беше и с 300 зора се съгласи да ми изпрати двете книги заедно с една доставка , иначе се бях отказала ooooh!

# 639
  • София
...

Хубаво намаление.  Simple Smile

От фейсбук страницат ана Унискорп: "Класическите романи от нашата празнична промоция, ще намерите във всички книжарници на Хеликон,Хермес и Сиела, както и в книжарница БАРД на ул.Граф Игнатиев №15"

# 640
Аз също още не съм получила код за отстъпка от ИК Хермес.И то щом е само за една книга... Rolling EyesТова не го знаех,трябваше да го споменат. Naughty
Гадно ми е,че така премълчаха истината.Много некоректно от тяхна страна.

# 641
Аз също още не съм получила код за отстъпка от ИК Хермес.И то щом е само за една книга... Rolling EyesТова не го знаех,трябваше да го споменат. Naughty
Гадно ми е,че така премълчаха истината.Много некоректно от тяхна страна.
Не са премълчавали, пишеше си го от самото начало на играта!

# 642
Ами значи аз съм го проспала това. Laughing Wink

# 643
То и аз днес разбрах, че кодът за отстъпка е само за една книга, но това си е мой проблем  Laughing Laughing, чета през ред... Както казах, не ми е толкова за отстъпката, не че ще ми е излишна де. Аз по принцип поръчвам по повече, за да не плащам доставка - така и така планувам книги за купуване, като е наведнъж и има отстъпки, излиза на сметка  Laughing Laughing. Много, много рядко "харесвам" страници във ФБ именно заради достъпа до информация и последващото й използване с рекламни цели - това много, ама много ме дразни. Просто този път се полакомих за "безплатна" книга  Laughing Laughing.

# 644
Мдааа, нищо не ми се получи с играта на Хермес, ето какво си публикуваха на страницата

Благодарим на всички за участието в Изберете си подарък от елхата на "Хермес". В Правилата на играта са упоменати нашите условия относно начина на събиране на гласове. За да е валиден гласът за вас, е необходимо вашите поканени приятели, да гласуват в приложението чрез бутона „Гласувай“.
Във връзка с няколко запитвания относно събраните гласове и получаване на промоционален код, бихме искали още веднъж да уточним, че събраните „Харесвания“ на публикацията ви, не ви носят валидни гласове. При въпроси свързани с играта и промоционалните кодове, моля обръщайте се към нас на посочения имейл order@hermesbooks.com. Благодарим предварително!

Това изобщо не съм го видяла.... Карай, ще ми е за урок Simple Smile!

Общи условия

Активация на акаунт