Къде във Варна - 9

• 63 643
  • 747
  •   1
Отговори
# 90
Момичета,
вчера като минавах с колата зърнах нов магазин на Мария-Луиза/точно до Алианц/.Имаше разни неща за дома.Ходили ли сте?

# 91
Момичета кажете някой магазин с хубави пердета за детска стая Praynig

# 92
  • Варна
Аз пак да питам откъде балони с хелий. Ако може да споделите и цени, че са за градината.

1) "Сбъднати мечти" на ул.Ген.Колев 76
2)  http://party-jack.com/
3)  http://partyvarna.com/
4)  http://www.partyvega.com/

мисля, че са около 2-3 лв ако не бъркам  newsm78

много благодаря   bouquet

# 93
Момичета къде да намеря обувчици на Paqpa?

труден въпрос за Варна  newsm78 Аз ги гледах в Малечко в Сф мин. седмица- мноог са добри. Знаеш ли номера на детето? Мисля, че можеш да поръчаш онлайн  newsm78 Бях питала преди време за доста марки (освен КК и Капчица) и ме ориентираха само за Мелания (Пфое Мол)  Confused
А тези Мелания горе долу на какви цени са?Проблема, е че момиченцето ми има малко краче и носим в момента номер 17(на 10 месеца сме) а повечето обувчици почват от 18ти номер   Crossing Arms

# 94
  • Варна
Да знаете къде се предлагат щампи за дрехи, от тея дето се лепят с ютия?
Аз не зная, но в Метро и Офис 1 съм взимала термо хартия. Принтираш си каквото искаш върху нея - снимка, картинка, твоя рисунка и после си я залепваш с ютия. Обаче не става за лазерен принтер.
Не бях чувала за такава хартия, много интересно, ще потърся. Благодаря!

Светкавица, виж за обувки и чанти в Сара Пен (бившия м-н Стефанел), с/у ФК. Имаше изложени комплекти с официални чанти.

# 95
Момичета, моля ви препоръчайте ми добра маникюристка за ноктопластика!  Praynig За пръв път ми се налага и съм абсолютно боса в областта...

# 96
Къде във Варна продават Bionic Putty?

Понеже никой не ми отговори, а аз намерих, къде се продава да кажа да кажа, че има в Техномаркет  Simple Smile

# 97
Момичета, моля ви препоръчайте ми добра маникюристка за ноктопластика!  Praynig За пръв път ми се налага и съм абсолютно боса в областта...
Аз бих заложила на моите си нокти с добра маникюристка! Peace
Не ми се нрави нещо ноктопластиката.
Все като на закачалка ходиш ,но в ръцете Crazy да не кажа друго  Wink

# 98
Да знаете къде се предлагат щампи за дрехи, от тея дето се лепят с ютия?
Аз не зная, но в Метро и Офис 1 съм взимала термо хартия. Принтираш си каквото искаш върху нея - снимка, картинка, твоя рисунка и после си я залепваш с ютия. Обаче не става за лазерен принтер.
Не бях чувала за такава хартия, много интересно, ще потърся. Благодаря!

Светкавица, виж за обувки и чанти в Сара Пен (бившия м-н Стефанел), с/у ФК. Имаше изложени комплекти с официални чанти.

Ако нямат, защото последния път като търсих в Офис 1 нямаха, аз ще поръчвам тези дни от Амазон разни неща, ето линк към тази хартия http://www.amazon.co.uk/s/ref=nb_sb_noss?url=search-alias%3Daps& … t&x=0&y=0 - ако нямаш регистрация ако искаш може да ти поръчам. Имат за светли тениски и за тъмни.
А някой да знае къде има хавлии от бамбук? Аз си купих миналата година от един магазин от Варна и наистина попиват за една секунда, но там ги има само в два цвята  и в един размер и никъде другаде не мога да намеря.

# 99
Аз имам и втори въпрос. Къде в града може да се намери маникюристка, която да спазва условията на дезинфекция и стерилизация, да работи с качествени материали, да не ми говори на "ти" и на "мила" и да не е на космически цени? Дали съществува изобщо такова място?

# 100
Аз имам и втори въпрос. Къде в града може да се намери маникюристка, която да спазва условията на дезинфекция и стерилизация, да работи с качествени материали, да не ми говори на "ти" и на "мила" и да не е на космически цени? Дали съществува изобщо такова място?

Присъединявам се към въпроса.Много се4 надявам да има  такова място.

# 101
Къде мога да намеря суров кадаиф?В пикадили има полуфабрикат,а в Кауфланд въобще не намерих никакъв Rolling Eyes.Б метро дали ще има?къде другаде?

# 102
Къде има  паметници на приемливи цени, даже по-скоро евтини, тъй като ще плаща пенсионер.

# 103
Момичета, да ме насочите - къде мога да намеря хубави сандалки за нашата г-ца - номер 18 (поне сега носим такива обувчици) - в смисъл къде във Вн има магазин за детски/бебешки обувки с по-голям избор, в който влизаме, избираме, мерим и си вземаме - не ми се обикаля целия град, за да мерим и харесваме по един, два модела???

# 104
ако намериш повече от 1-2 модела от тази номерация ще си е цяло чудо Peace

Общи условия

Активация на акаунт