Къде във Варна - 9

• 63 682
  • 747
  •   1
Отговори
# 570
  • Варна
elinor1985, обясни, ако обичаш Flutter
Търся си плажна хавлия в електриково синьо-зелено, да кажем ментово. И бански в същия цвят. Идеи?

Последна редакция: пн, 21 юни 2010, 22:39 от tina_vn

# 571
Знаете ли дали къде се продават едновремешните сокоизстисквачки "Малина" newsm78  bouquet

Къде се премести бараката за чанти, която беше на спирката на бул.8-ми Приморски полк в посока центъра?

# 572
Ще сменям тъганите си. Ако знае някой на Тефал промоций някъде , моля да пише.

# 573
Магазинчето е в търговските центрове на ''Владислав'', около  Германос/централна поща, отсреща, нагоре/ като минавате ще го видете има бельо и бански.Жената каза, че е имало и др. цветове освен наличните, та ако го посетит питайте може да няма всичко в момента, но мен тази ми е идеална и не попитах дали ще получат и изчерпаните Peace

# 574
Имаше магазин за хромирани съдове до у-ще"В.Друмев", но сега на негово място има туристическа агенция мисля. Ще съм благодарна ако някой ми каже къде се е преместил въпросния м-н,

Хромираните съдове са срещу Клиниката на проф.Коева-ул.Селиолу.

# 575
  • Варна
Къде има магазин за мобилни телефони втора употреба и части съответно?
Мерси!

# 576
  • Варна
търся мивка за кухня, от тези алуминиевите (алпака май им викат) да е до 100 лв, ако може да се намери...   Tired

# 577
Къде има магазин за мобилни телефони втора употреба и части съответно?
Мерси!

Около колхозният пазар и под блоковете има доста.

# 578
Момичета,къде освен в Метро има  плажни хавлии?
Хем да е от хубава хавлията и да попива,хем да не е много скъпа Simple Smile
Присъединявам се към питането Simple Smile
Днес си взех много хубава като качество има и два размера, цените за по-малка са 20лв., а за по-големите 100/180-29лв.Има много свежи цветове, но аз си взех черна със златни кантове Heart Eyes, че банския ми е със златно.Ако някои още се интересува ще обесня къде е магазина.
Аз все още се интересувам Simple Smile
Аз такава, но голяма си взех миналата година за 20лв розова със златно. В малко магазинче точно с/у сприрката на нептун, под блока отдолу, те са изложени дори отвън. Хавлията е със супер качество, и е доста голяма.Цветовете не бяха кой знае какво Simple Smile

# 579
търся мивка за кухня, от тези алуминиевите (алпака май им викат) да е до 100 лв, ако може да се намери...   Tired
В Бриколаж съм виждала такива мивки и не бяха скъпи.Провери там.Ние сме си вземали от там мивка с отцедник беше към 100 лв.

# 580
  • Варна
В Бриколаж съм виждала такива мивки и не бяха скъпи.Провери там.Ние сме си вземали от там мивка с отцедник беше към 100 лв.

Тези Бриколажи, Практикери и Алати 100 пъти ги минахме вече.  Laughing На мен ми трябва БЕЗ отцедник.

# 581
  • Варна
Проверихте ли в BLANCO, с/у Пикадили център?

# 582
  • Варна
Проверихте ли в BLANCO, с/у Пикадили център?

не сме влизали, ама надали имат мивки с цени като за нас  Mr. Green

Всъщност, гледахме една в магазин на Околовръстното, до Доминанта - за ок. 50 лв даже, ама не ми се видя достатъчно дълбока.  newsm78

# 583
  • Варна
Моята Бланко с отцедник струваше 120лв, вярно - преди няколко години, но не вярвам кой знае колко да са си вдигнали цените. И аз тогава обиколих целия град и все плитки ми се виждаха мивките. В Бланко бяха най-дълбоки  Mr. Green

# 584
  • Варна
Имаше магазин за хромирани съдове до у-ще"В.Друмев", но сега на негово място има туристическа агенция мисля. Ще съм благодарна ако някой ми каже къде се е преместил въпросния м-н,

Хромираните съдове са срещу Клиниката на проф.Коева-ул.Селиолу.
Благодаря!   bouquet Може ли и друг ориентир, че този район не ми е много познат  Blush.

П.П. Намерих я, чичко Гугъл знае всичко  Wink.
Много благодаря за инфото!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт