Къде във Варна - 9

• 63 567
  • 747
  •   1
Отговори
# 705
Мога да ти дам посредник ако решиш за контакт!
Оскапява се ,но е факт ,че днес имам получени 10 филтри за кана Брита за 75 лв ,а тук само един е към 13лв
Hug

# 706
  • София
Търся бебефон на нормална цена и нормалко качество. Някъде около окръжна болница има ли ?

на гаражчето са останали само Tigex за 89лв, но каза, че зареждали и от евтините  Peace

# 707
  • ride my bike...
Aз пък търся едни топки с големината на топка за тенис, които имат опашка - като малко хвърчило...Виждала съм все с цветовете на дъгата. Като се хвърли и опашката се вее...
Дано разбра някой... Rolling Eyes
http://cgi.ebay.co.uk/RIBBON-TAIL-BALL-DOG-TOY-TENNIS-HAND-EYE-C … sh=item3cae872bf5

Последна редакция: чт, 01 юли 2010, 23:34 от Laluni

# 708
  • София
Aз пък търся едни топки с големината на топка за тенис, които имат опашка - като малко хвърчило...Виждала съм все с цветовете на дъгата. Като се хвърли и опашката се вее...
Дано разбра някой... Rolling Eyes
http://cgi.ebay.co.uk/RIBBON-TAIL-BALL-DOG-TOY-TENNIS-HAND-EYE-C … sh=item3cae872bf5

в неделя ги продаваха на входа на морската градина, точно до слънчевия часовник. Даже 2 момчета демонстрираха как се играе с нея. Доста хора си бяха купили, но ние сме още малки за такава. Имаше даже в цветовете на БГ знамето  Peace

# 709
  • ride my bike...
Благодаря.A да си обърнала внимание колко струваха?

# 710
Благодаря.A да си обърнала внимание колко струваха?

15лв

# 711
  • ride my bike...
Благодаря
Утре ще отида проверя дали има.

# 712
  • София
Благодаря
Утре ще отида проверя дали има.

според мен по-голям шанс да ги намериш там има през уикенда  newsm78

# 713
  • ride my bike...
Трябва ми за подарък, затова съм се разбързала  Laughing
Иначе вероятно ще си поръчам от Ebay, че и аз съм се запалила  Simple Smile

# 714
  • София
Трябва ми за подарък, затова съм се разбързала  Laughing
Иначе вероятно ще си поръчам от Ebay, че и аз съм се запалила  Simple Smile

дано ги намериш тогава утре  Peace

# 715
Момичета, благодаря за отговорите за парфюмите, сега искам да питам за пилешко месо-от къде купувате и каква марка? Аз избягвам да взимам въобще купено но май вече няма от къде да взимаме домашно, а на хлапето му назначиха нещо като диета с повече пилешко, а това което продават в масовите магазини-на Амета или Лудогорско пиле просто е под всякаква критика (за мен)-с косми и какви ли не гнусотии. Та ако знаете магазин или поне марка пилешко месо, което е по.........качествено, ще съм благодарна.

# 716
  • Варна
Момичета, благодаря за отговорите за парфюмите, сега искам да питам за пилешко месо-от къде купувате и каква марка? Аз избягвам да взимам въобще купено но май вече няма от къде да взимаме домашно, а на хлапето му назначиха нещо като диета с повече пилешко, а това което продават в масовите магазини-на Амета или Лудогорско пиле просто е под всякаква критика (за мен)-с косми и какви ли не гнусотии. Та ако знаете магазин или поне марка пилешко месо, което е по.........качествено, ще съм благодарна.
Писала съм за това в готварския подфорум - купувам на птицекланица Добрич от техните фирмени магазини (3 в града) и на Хепи - пак от техния магазин на ул. Роза.

# 717
Аз купувам редовно от магазина на птицекланица Добрич - на колхозния пазар има такъв, зареждат всяка сутрин около 10ч. Има изобилие от незамразявани разфасовки. Знам, че имат фирмени магазини и някъде около Червения площад, както и в Аспарухово, но не зная точно къде. Този на пазара, май, е най- добре зареден. Аз съм доволна от качеството, много.

# 718
Търся възглавнички за пътуване. В единствения магазин където скоро видях-Карфур са свършили .

# 719
Pina, а къде горе долу е този магазин до Колхозния, че явно ще ми е най-удобен?

Общи условия

Активация на акаунт