Отговори
# 15
Нямам думи.На мен днес педиатъра ми заяви, че тези ваксини били пък само за деца родени след 01.04.2010, а ние сме родени на 26.03., и не ни се полагали.Утре ще звъня в РИОКОЗ да видим какво ще ми кажат от там.

# 16
# 17
Нямам думи.На мен днес педиатъра ми заяви, че тези ваксини били пък само за деца родени след 01.04.2010, а ние сме родени на 26.03., и не ни се полагали.Утре ще звъня в РИОКОЗ да видим какво ще ми кажат от там.

Пентаксима се отнася за всички деца
А Синфлорикса само за родените след 01.02.2010 днес съм говорила лично по телефона с отговорника за ваксините др.Кунчев от МЗ
това можеш да му кажеш на вашия педиятър

# 18
Меко казано възмутително е...

Абсолютно. И няма никаква логика в това.

# 19
на нас ни я поставиха безплатно, подписах се на някакъв документ за това

Какво пишеше на този документ,който си разписала?

# 20
Ами да ви кажа според тях има...нямало пари това е отговора който аз получих днес за съжаление #Cussing out #2gunfire #2gunfire #2gunfire
идеше ми да гръмня някой ...ама така ще бъде докато продължаваме да търпим #Cussing out
Ако се съберем и ги заплашим с дело или протест мисля че ще намерят пари за вкасини Rage

# 21
на нас ни я поставиха безплатно, подписах се на някакъв документ за това

Какво пишеше на този документ,който си разписала?
ми изглеждаше като направление и пишеше ваксината вътре това само на лист формат А4

# 22
Странно. Днес бяхме на консултация и ни поставиха Синфлорикс. Педиатърката каза, че била задължителна. Родени сме януари месец.Нашата да не се е объркала нещо? Все пак има още 2 приема. newsm78 Не съм се разписвала на нищо.

# 23
Все още чакаме отговор от Министерство на здравеопазването, но доколкото разбрах за днес са се очаквали нови указания за "синфлорикс"-а. Ако има някое друго дете родено през месец януари 2010 година, на което да е поставена безплатна ваксина "синфлорикс", моля да пише.

# 24
  • Бургас
Да, Пентаксима е безплатен за всички деца, но кога ще ни я поставят  #Cussing out. На моята педиатърка вчера са и връчили 10 ваксинки и тя сега се чуди на кого по-напред да ги бие.  #2gunfire Ваксините били стигнали до личните лекари. Да, ама защо не кажат в какви количества  #2gunfire  #2gunfire #2gunfire
И така моят син се нарежда на опашката да чака, ако случайно остане някоя ИЗЛИШНА да му я бият на него. Не ми е за 62лв. ама като я няма никъде в аптеките от къде да си я набавя. Кой луд ще тръгне да доставя ваксини в аптеките, след като вече са безплатни. Да не говорим, че и ваксините, които се поставяха безплатно (вместо Пентаксима) ще бъдат заменени в реимунизациите отново от Пентаксим. Или с две думи с каквото и да си ваксинирал детето си - трябва ти ПЕНТАКСИМ!!!!
 Ако до края на тази седмица не успея да ваксинирам детето си излизам на протест  #Cussing out
ledenotomomiche вас ваксинираха ли ви за третия прием?

# 25
Да, Пентаксима е безплатен за всички деца, но кога ще ни я поставят  #Cussing out. На моята педиатърка вчера са и връчили 10 ваксинки и тя сега се чуди на кого по-напред да ги бие.  #2gunfire Ваксините били стигнали до личните лекари. Да, ама защо не кажат в какви количества  #2gunfire  #2gunfire #2gunfire
И така моят син се нарежда на опашката да чака, ако случайно остане някоя ИЗЛИШНА да му я бият на него. Не ми е за 62лв. ама като я няма никъде в аптеките от къде да си я набавя. Кой луд ще тръгне да доставя ваксини в аптеките, след като вече са безплатни. Да не говорим, че и ваксините, които се поставяха безплатно (вместо Пентаксима) ще бъдат заменени в реимунизациите отново от Пентаксим. Или с две думи с каквото и да си ваксинирал детето си - трябва ти ПЕНТАКСИМ!!!!
 Ако до края на тази седмица не успея да ваксинирам детето си излизам на протест  #Cussing out
ledenotomomiche вас ваксинираха ли ви за третия прием?

Отговорих ти и в другата тема..ние имаме само един прием за сега с Пентаксим..а и аз ваксина за втория си имам понеже от предпазливост си купих две.Та сега ще ни слагта втория прием на пентаксима заедно с синфлорикса на 25ти сме на консултация иначе ваксини в риокоз бургас днес сутринта е имало мъжът и ходи до там да вземе на малката ваксините.

# 26

Пентаксима се отнася за всички деца
А Синфлорикса само за родените след 01.02.2010 днес съм говорила лично по телефона с отговорника за ваксините др.Кунчев от МЗ
това можеш да му кажеш на вашия педиятър

Аз като звънях до Кунчев в петък, ми заявиха, че бил в отпуск ...  newsm78 нямам думи! НЯМАМ ДУМИ!!!!!

А за Синфлорикс отдавна се знае, поне от март, когато почнахме да звъним, да питаме за кого са безплатните ваксини! Не ми се коментира! Готова съм да ги убия! Пускахме какви ли не молби до телевизии, всички ни отразиха, изреждахме се майка след майка да говорим  и НИЩО! Пак същото!  #Cussing out #2gunfire

Поздравления за писмото до МЗ!!!! Те самите не са наясно за какво става въпрос!

# 27
Честито на всички майки

http://www.focus-news.net/?id=n1396294

# 28
# 29
 Hug  bouquetБлагодарим Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт