SUPERNATURAL - Are You Watching? 2

• 30 644
  • 732
  •   1
Отговори
# 255
Такааа.....ще започнем от далече. Не знам дали си спомняте, че преди няколко седмици фенка на Миша се беше похвалила, че той й е изпратил колет с лично приготвени от него бонбони.
Ето каква е историята:
През 2008 година Миша е един от аssociate рroducer на документалния филм "Loot". Ето интервю на Миша от наградите Independent Spirit Awards 2009 , където филма е един от номинираните- http://video.about.com/movies/Misha-Collins-Interview.htm. На тези награди филма не е спечилил нищо, но пък на Los Angeles Film Festival 2008 е спечелил в категория най-добър документален филм. Да продължа с интересното. В типичния за него стил Миша е туитнал, че който ходи да гледа филма по време на прожекциите му Ню Йорк ще получи награда. И верен на думата си по-късно е изпратил въпросните колети с придружителни писма, очевидно на няколко души, но само една фенка се е похвалила. За да няма лъжа и измама Миша се е снимал докато прави бонбоните и е приложил снимките към писмото. Вижте снимките и самите бонбони - http://www.julien-k.com/forum/showthread.php?t=16497. Е, не е ли сладур!  Heart Eyes

# 256
Миша е такъв невероятен сладур! Страхотен е! Heart Eyes Няма да излъжа, ако ви кажа, че неговите туитчета са най-смислените и в същото време забавни неща, които чета в Туитър... просто човека е един път! Напоследък пише по-рядко, че е бил зает с Азилиум 4 (в Англия миналата седмица), но с нетърпение чакам да се върне. Неслучайно има над 50 000 Misha Minions! Simple Smile (последователите на Миша в Туитър и в официалния му сайт, където се занимават с благотворителни акции). Wink
Мишата има нов филм (пак за Апокалипсиса), който тръгва по кината от другата седмица. Ето малко промо (в което Миша го няма за съжаление): http://video.syfy.com//movies_events/syfy_saturday/sneak_peek/st … eak-peek/v1227838

"Азилиумът" в Лондон, между другото, е бил нещо невероятно тази година. Приключил е вчера и всички актьори, които са били там, са очаровани от публиката (пак по туитчетата им съдя). Джим Бийвър пак се е правил на танцьор с някакво фенерче, закрепено на бейзболната му шапка, Алона Тал (Джо Харвел) е разсмивала залата, а мацката, която игаеше вещерката Памела е пяла и е рецитирала стихове. Подробна информация за това как е протекло цялото събитие в 4-те му дни ще качат в цялост до часове в Суперуикито, ето ви линка: http://www.supernaturalwiki.com/index.php?title=Asylum_4_May_2010

Последна редакция: пн, 17 май 2010, 17:43 от Dana_Scully

# 257
Ехаа, много им е е натоварена програмата напоследък, от кънвеншън в кънвеншън са.

Дейна, чак сега видях линковете към клипчетата с италианския дублаж  Laughing Много ми бяха смешни да ги слушам на италиански, но нищо не може да се сравни с истинските им гласове.

Ей, Галина Simple Smile Само Джаред май ти е в ума на теб  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Хайде, понеже на Галя само Джаред й е в главата, да я поздравим с........още Джаред  Grinning

# 258
На Галина Джаред й дайте и я оставете някъде на спокойствие... за няколко часа насаме с него Mr. Green

Да се чувства официално упълномощена да прави, да струва каквото трябва, но да разбере какво по дяволите значеше онзи поглед на Самчо под лампата и това Сами ли е или не. .... Mr. Green После ще искаме подробна разпечатка от сведенията, които ще е успяла да събере от него чрез жестоки методи на мъчения Mr. Green Twisted Evil - няма цяло лято да стоим и да се чудим я! Naughty

# 259
Аз да се похваля, че миналата седмица прочетох "Добри поличби". Благодара, Дейна!!! Излапах я на един дъх, т.е. за ден и нещо  Crazy Много ми хареса!
А момченцето вярно беше Джеси, май го забравиха сценаристите, но не ми се вярва да се появи в 6 сезон.

Джаред страшна ризка вади на последните снимки  Joy Голям е сладур (сега бързо ще прецапам през реката, да не ме подгонят хрътките Mr. Green)

А бонбоните на Миша са един път  hahaha hahaha Но пък може да са вкусни Thinking Обаче предполагам, че вярната фенка ще ги съхрани в time-capsule за поколенията и няма да ги опита изобщо Mr. Green Вярно много готин човек изглежда Миша, де да бяха и други така щедри към фенките си Simple Smile

# 260
А бонбоните на Миша са един път  hahaha hahaha Но пък може да са вкусни Thinking Обаче предполагам, че вярната фенка ще ги съхрани в time-capsule за поколенията и няма да ги опита изобщо Mr. Green Вярно много готин човек изглежда Миша, де да бяха и други така щедри към фенките си Simple Smile

Много щеше да ни стане.... фенките сме нахални и ненаситни същества! Ако ни подадат ръка, до рамото ще я захапем Simple Smile))

# 261
  • # супернатурална #
 hahahaСега чак видях, че даже Дженсън съм прекръстила на Джаред. Що е мъж, все е Джаред за мен JoyЗлата, снимките са УАУУ! Дейна, ако знаеш какви представи породи у мен възможността да измъкна ценна информация от безценния ми Сам. Бедна ти е фантазията, колко ми е богато въображението. Предимно идеите ми се въртят около връзване за стола, мускулите на гърдите му изпъкват от усилията да се освободи. Следва къпане, къпане до...протъркване. За последващото разтягане върху уред за мъчение (легло, канпе, бюро и / или куненски плот хяма да навлизам в подробности, тъй като вече трудно налучквам клавишите Joy

# 262
  • В средата на времето
Сега разгледах всички снимки от днес Heart Eyes Много са хубави и двамцата са едни доволни, доволни Heart Eyes Големи благодарности на Дейна за снимковия м-л  bouquet

А клипчето, което Злата е дала за промоцията на SPN е ...страхотия! Хората какви неща правят, а къде сме ний...къде...май никъде Whistling

# 263
Дейна, ако знаеш какви представи породи у мен възможността да измъкна ценна информация от безценния ми Сам. Бедна ти е фантазията, колко ми е богато въображението. Предимно идеите ми се въртят около връзване за стола, мускулите на гърдите му изпъкват от усилията да се освободи. Следва къпане, къпане до...протъркване. За последващото разтягане върху уред за мъчение (легло, канпе, бюро и / или куненски плот хяма да навлизам в подробности, тъй като вече трудно налучквам клавишите Joy

Знаех си аз, че в тебе дремел един изкусен Алистър, но не предполагах, че толкова си му насъбрала на бедното Сами да го мъчиш. Mr. Green Остави малко и за Фейчето и Стич, все пак Главния градинар е и техен bouquet Twisted Evil

# 264
  • В средата на времето
... Остави малко и за Фейчето и Стич, все пак Главния градинар е и техен bouquet Twisted Evil

Те май и писаха черни точки и вероятно са и приготвили наказания за това, че въздишА по Дженсън преди два-три дни, че и мокет искаше да го играе Mr. Green Wink

# 265
... Остави малко и за Фейчето и Стич, все пак Главния градинар е и техен bouquet Twisted Evil

Те май и писаха черни точки и вероятно са и приготвили наказания за това, че въздишА по Дженсън преди два-три дни, че и мокет искаше да го играе Mr. Green Wink

Е, вярно. hahaha Ама ние нали установихме, че не си струва да се играе мокет, щото всъщност чичката е истинския читател Mr. Green или за целите на активната продукция на течности от слюноотделителните жлези решихме, че фотошопнатата версия е истинската Wink

# 266
# 267
Гледам си аз тази вечер Пърси Джаксън и олимпийците, и ми се изпречи позната физиономия Mr. Green Джейк Абел показва мускули като син на Хермес. Simple Smile
Изправен между нашите момчета нямаше шанс, но тук хваща окото Mr. Green

# 268
Гледам си аз тази вечер Пърси Джаксън и олимпийците, и ми се изпречи позната физиономия Mr. Green Джейк Абел показва мускули като син на Хермес. Simple Smile
Изправен между нашите момчета нямаше шанс, но тук хваща окото Mr. Green

Сонче, я да шернеш една снимчица, за да видим, плс.... Simple Smile

# 269
Дейна, ето една набързо копната от екрана http://media.snimka.bg/6260/018774966.jpg

Общи условия

Активация на акаунт