Мама през ОКТОМВРИ ще роди - вече и през дрешките личи!

• 30 873
  • 729
  •   1
Отговори
# 510
Бебз да ти е жив и здрав рожденника   bigdance2
Аз един ден усещам пърхане, на другия ден нищо и така не се знае до кога.

# 511
Здравейте отново,
върнахме се от разходка. На бебо май добре му се отрази , защото пак взе да ме дарява с ритници  Simple Smile
Ani J супер , че всичко е наред , наистина не трябва да се притесняваме без явна причина защото това се отразява и на бебо. Повече почивка и положителни емоции.Знам че живеем в такъв напрегнат и динамичен свят , но трябва да сме силни и да се радваме на това, което ни очаква ,да мислим само за хубави неща и без негативни емоции  Naughty
Варненки , моля споделете мнение ,тези които са раждали , дали АГ или окръжна е по-добре?

# 512
  • София
Бебз, честит празник! Да ти е здраво, умно и красиво малкото юначе  newsm38  ura  costumed034
Ама ти си била майска мама 2009! Заедно със сестра ми си била ("Фелина", бебе Ксандър). Еее, колко е малък света  Party

Lady V, постът ти много ме зарадва и облекчи.   bouquet  Аз също още не чувствам малката ми мързеланка и вече ми се сви душичката, макар и да знам че с предна плацента се случва по-късно и по-слабо.

Vall.Val,  ако си от София (не знам откъде си), за БХС в Майчин дом не трябва да имаш записан час. Нужно е само да носиш ехографска снимка на бебо от същия ден или от предишния ден. От входа се качвай направо на 14 етаж, независимо дали твоят АГ ти е дал жълта бланка, или не. Не питай на никакви регистратури (само ще те объркат). Горе на 14 ет. всичко е ясно, има купчини от тези жълти бланки, попълват ги бременните, плащаш, даваш кръв и си тръгваш.

mama Ma, знаеш ли дали нашите следящи лекарки в Токуда действат и при раждане? Не съм се сетида досега да питам това  Embarassed

Вижте какво намерих по повод на недостигът на желязо http://gotvach.bg/n5-10967-Забравете_за_вегетарианството,_ако_сте_бременни

Последна редакция: чт, 20 май 2010, 14:55 от Arim

# 513
  • Sofia
Бебз, честит празник!   bouquet  bouquet  bouquet

# 514
  • София
 Joy да, с Фелина бях! Да й се скараш че скоро почти я няма в темичките Naughty

Мерси пак момичета за пожеланията! Голямото празнуване ще ни е чак в неделя, но днес отпразнуваме с 100% вниманив (дано само не ни излезе през носа после Thinking )

Vall и да нямаш снимка и там ще ти направят, доста по-евтино, отколкото на други места. Ако целта е работа да се свърши. Ако не ще записваш часове за фетална и става малко дълга работа..

А на ЖК си кажете какво искате. Те там са пациент след пациент, взели са си парите и не им пука много. Казвате си "мисля че имам дразнене и искам да ми вземете секрет" (дори да не е така) "нещо май ми е високо кръвното ще може ли да премерим" и така. Все пак не са малко парите, изисквайте си Peace

# 515
Мирче, честно да ти призная и аз не съм питала, но мисля че ако е нормално раждане да, но за секцио, не знам дали всички правят, Димитров със сигурност обаче е много добър в секциото.

# 516
  • Sofia
bebZz Kiryakova сигурно си права, че трябва да изискваме сами от лекарите да ни пускат някои от изследванията. Hug  Но аз си правя изводи, че лекаря ми има несериозно отношение към работата, когато си претупва работата.

# 517
  • София
Мирче, честно да ти призная и аз не съм питала, но мисля че ако е нормално раждане да, но за секцио, не знам дали всички правят, Димитров със сигурност обаче е много добър в секциото.
Ми малко е странно, тя ми води ЖК, а раждане при Бойко Димитров. Хората си избират един лекар и за ЖК и за раждане, а ние с теб изобщо не знаем нашите какво правят и какво не  Rolling Eyes

Бебз, скарах й се  Wink ама тя се измъкна по терлици - много била заета, ходела на лекции, Ксандър току-що проходил, едно зъбче много го измъчило, а и той май не й дава вече да седне на компа. Аз като й се обаждам, той все крещи, ама якооо и като ми пише нещо, и той пише с нея разни бебешки такива  baby_neutral

# 518
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
 Бебз, честито ти порастнало момченце!   bouquet Heart Eyes

Уф, аз пък съм в сложна дилема - трябва да си купя рокля и обувки за сватбата на сестра ми в края на месеца, разглеждах по сайтовете, разглеждах и нищо не ми хареса! А за обувките също ми е адски сложно - ем да са елегантни, хем да са ниски - ужас някакъв ми е, а време вече няма!  Tired

# 519
  • София
Не съм, аз пробвах съвета ти за водата и наистина действа. Сутринта с отварянето на очите чаша вода, след млякото с нес още една и така ми тръгна днес - воден ден! Мерси   bouquet
За сватбата виж нещо такова например (аз се хвърлих на червеното, разбира се) http://www.reni-fashion.com/bg/collections.php

# 520
Мирче, права си мила Rolling Eyes. На мен Кирякова така си ми обясняваше сякаш ще си раждам нормално ,като съм раждала така първия път/ аз не че знам сега как ще е , чудя се още/, но предполагам ,че смятат че още е рано да се объжда раждането и затова, знам ли Confused Ама не се притеснявай от сега, нека поне още няколко пъти отидем на ЖК ,тогава все си мисля че ще се поизбистрят нещата, а Бойко Димитров определено каза че е рано да се говори за раждането, защото аз още първия път го питах  Simple Smile

# 521
Bebzz честито на големият Дан Hug Да расте здраво и щастливо дете за радост на мама и татко  Heart Eyes
Не съм  аз си купих сандали с платформа- сравнително елегантни са, височки (имам нужда Mr. Green) и мнооого удобни
Да се похваля и аз от една седмица усещам бебчето Simple Smile много ми е хубаво, но все още е лекичко, Андреа беше по-силна и палава, но и сега си е голяма фурия, да се надяваме че бебе номер 3 ще е малко по-кротичко от сестра си, ама божа работа...... живо и здраво да е  Praynig

# 522
Хрисс, честито ти юначе!
Бебз, да ти е жив и здрав рожденника. Много късмет му желая.

Аз за раждане още не съм мислила, много ми е далечно още и малко ме е страх, че ако се позамисля сериозно, да не вземе нещо да се обърка.. /пу-пу-пу/

# 523
  • София
Хей Люлинки, имали сме си в наше село магазин на модна къща "Рени"  ooooh! ooooh! ooooh! Аз изобщо не се сещам къде е.
http://www.reni-fashion.com/bg/partnetrs1.php

# 524
Tzvvvety, и аз съм в дилема къде да раждам, имам познати които раждаха в АГ-то и доволни и недоволни, същите мнения съм чувала и за Окръжна болница. Така че.....всеки има различни изисквания, различни виждания, най вероятно ще чуеш доста противоречиви мнения.......

Все още не го мисля старателно, но като вземе да наближава....ще трябва  Grinning

За срещата, вече другата седмица се органинзираме, нали, ехооо Варненките Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт