Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е значението на синьото бибе в контекста на публикациите?
Какви са препоръките за сън по време на бременност?
Какви са мненията за имената на бебетата?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е значението на синьото бибе в контекста на публикациите?
-
Какви са препоръките за сън по време на бременност?
-
Какви са мненията за имената на бебетата?
-
Какви са препоръките за комфорт по време на бременност?
-
Какво е основното послание в публикациите?
Направо не ми се говори...., като за първи месец с жълтия лист....направо ми дойде екстра...
При Вас как е положението? Имате ли идея как става въпросното изплащане и въобще всичко, което можете да споделите, като информация? Но хайде да не Ви се оплаквам толкова....
Взех си аз този ПИК от НОИ и проверявам ама още ми намя болничния, може би по-късно ги качват и ги изплащат следващия месец, незнам и аз.
Е, ако сега не разберем как стоят нещата , няма кога
Едвааам си избрах! Аз чаках "октомврийка дебелее..." ама накрая са изкуших и гласувах за друго! 

Ще трябва да дадем отговор тия дни и аз незнам какво да правя. И освен това паксе опира и до финансов проблем знаете като кръсници трябва да се поохарчиш, а точно в този момент малко ще ни е сложно. Проблемът е че младоженците живеят в Испания и ще си идват само заради сватбата , а доста техни роднини няма да ходят и ако ние откажем ще бъде много кофти и незнам какво да правя. 
Тъпите мъже си мислят, че сме толкова зависими от тях и че никога не бихме се изнесли, особено ако сме бременни, затова могат да си позволят всичко
Много съм люта към арогантно мъжко поведение, защото вече бях в този ад