"Smallville"- Сериал за едно израстване

• 7 768
  • 89
  •   1
Отговори
# 45
Аз още вчера четох, че 10-ти сезон ще е последният. Е, сега сценаристите поне ще успеят да нагласят сезона така, че всичко да бъде завършено, което можеше и да не стане ако не се знаеше, че това е последния сезон и се разбереше чак някъде към края му или пък след него (както стана с други сериали през годините).
Новината за Клоуи ме дразни. По-скоро е лоша, отколкото и добра, и лоша. Иска ми се Клоуи да е постоянен герой и в последния сезон, заслужава го напълно след всичките изминали години като най-добра приятелка на нашия бъдещ Супермен. Дано в бъдеще нещата да се променят и да я видим в повечко епизоди.

# 46
Добро утро Simple Smile
Да споделя, снощи реших да попрегледам набързо първи сезон /че нали сега има достатъчно да чакаме/ и установих, че с течение на годините връзката между Кларк и Лана е натоварена с много негативни емоции от сценаристите. В началото са толкова сладки, Кларки тийнейджър, иска девойката, тъкмо се реши да се пробва и бащата на Уитни се разболя. Айде, крачка назад и оттам като се започна, общо взето трагедия, много разминавания, гняв, тъга и всичко това, защото нашето момче е добро. Обаче не мога да отрека, че в същото време е и много красиво това постоянство и непроменящо се желание между двамата.

# 47
Добро утро Simple Smile
Да споделя, снощи реших да попрегледам набързо първи сезон /че нали сега има достатъчно да чакаме/ и установих, че с течение на годините връзката между Кларк и Лана е натоварена с много негативни емоции от сценаристите. В началото са толкова сладки, Кларки тийнейджър, иска девойката, тъкмо се реши да се пробва и бащата на Уитни се разболя. Айде, крачка назад и оттам като се започна, общо взето трагедия, много разминавания, гняв, тъга и всичко това, защото нашето момче е добро. Обаче не мога да отрека, че в същото време е и много красиво това постоянство и непроменящо се желание между двамата.

Така е, колкото и проблеми да си имаха, и с колкото и други хора да се обвързваха, в очите и на двама им си остана влюбения блясък, който си споделят винаги щом се видят. И съм убеден, че и в новите епизоди ще се гледат така ако Лана се завърне в живота му, дори и само за един ден.

Между другото, тези дни обявиха, че Том Уелинг ще бъде продуцент на целия десети сезон. В желанията си по отношение на сезона, самия той споделя, че истински желае в него да се завърнат Лекс, Лана, Марта и дори и Джонатан! Дано!

# 48
  • Smallville
Винаги съм го имала за суперпич,а след тези думи,още повече Heart Eyes Hug.

# 49
Фенове на Клоуи са направили специална реклама, възхваляваща персонажа 'Клоуи Съливан': http://legendarychloe.com/
Съгласен съм с тях. В началото, Клоуи бе въведена като една най-обикновенна приятелка на Кларк от училище, а ето, че сега тя вече е най-близкият му и верен приятел и съюзник. За толкова много неща му е помагала през годините... Без нея, Кларк можеше и да не успее да извърви пътя си до превръщането си в Супермен.

Последна редакция: сб, 22 май 2010, 00:43 от SuperGeorgi

# 50
А да ви попитам къде ги гледате тези сезони на Смолвил..Че аз само по тв7 го хващам...

# 51
  • София
в Замунда ги има всичките

# 52
Ей, темата чак на трета страница, не може така Naughty
Много ми стана забавно с този наш Томи, първо казва, че 10 сезон ще е последен, после обаче подхвърля "Е, нали знаете как е, вие феновете сте голяма работа и ако искате няма да се опъваме на 11 сезон."
А Клои щяла да бъде в общо 7 епизода в 10 сезон.
Четох и официално изявление, за какво аджеба ще става въпрос в сезона. Ето: http://www.tvfanatic.com/2010/05/smallville-season-10-spoilers-destiny-calls/ Не че е голям спойлер, но все пак е нещо Simple Smile

# 53
Мерси за инфото, Lala! Значи Клоуи все пак няма да си отиде толкова бързо, колкото очаквах- за 2-3 епизода. 7 епизода е малко по-приемливо, макар че все още не съм съгласен тя да си отива преди същинския финал. Дали ще я има в интрото? В пети сезон, Джонатан участваше до 12-ти епизод, но пък го имаше...

# 54
Том Уелинг!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes  Не знам как ще дочакам последния сезон. Просто понятие нямам.

# 55
Здравейте !

От 2 дни гледам филма, още съм на първи сезон, но много ми харесва. Страхотен е, нямам търпение да изгледам всичко.
Ще се включвам пак като наваксам, но гледам че в темата не се пише много   Confused

# 56
Здравейте !

От 2 дни гледам филма, още съм на първи сезон, но много ми харесва. Страхотен е, нямам търпение да изгледам всичко.
Ще се включвам пак като наваксам, но гледам че в темата не се пише много   Confused

Продължавай да гледаш, с всеки изминал епизод става все по-интересно и по-интересно. smile3521 Спомням си, когато и аз така нямах търпение да изгледам всичко, а накрая ми беше толкова мъчно, че го бях изгледал...
Феновете на сериала в този форум лека-полека нарастват, туко виж скоро станало малко по-оживено в темата. Simple Smile

# 57
Здравейте.

Аз бавно, бавно напредвам с филма, на 3 сезон съм и имам въпрос. Кога Кларк ще кажа тайната си на Лана? Стурва ми се че доста го влачат този момент.

И пак да кажа, че филма е страхотен, всеки следващ сезон е по-добър от предния  Heart Eyes

# 58
  • Smallville
Здравейте.

Аз бавно, бавно напредвам с филма, на 3 сезон съм и имам въпрос. Кога Кларк ще кажа тайната си на Лана? Стурва ми се че доста го влачат този момент.

И пак да кажа, че филма е страхотен, всеки следващ сезон е по-добър от предния  Heart Eyes
Не се надявай да е скоро Wink
Блазе ти,че сега го почваш,сериала е много зарибяващ,аз го изгледах на един дъх Crazy

# 59
  • София
Здравейте.

тя сама си разбра, ама много тъпо стана според мен.

Общи условия

Активация на акаунт