дете от семеен мъж Тема 2

• 36 748
  • 758
  •   1
Отговори
# 435
любовта е едно ... не можеш да си й господар. Очакванията обаче съвсем друго ...

била съм влюбена до безобразие 5 години в най-неподходящия човек на света  Mr. Green
Хем знаех, че нищо не можех да очаквам, хем така си фантазирах ... но някак си знаех, че всичко се случва само в моята глава.
И докато се дърпаме по градинките и си пишем среднощни смс - и всичко е ОК и няма лошо.

Но когато има родено дете, работите се променят. Аз съдя от собствената си камбанария - детето ми и неговата сигурност са ми на първо място. Може би  ще съчувствам на жена му, ще му влизам в положението, ще ми е жал за децата му, обаче ще се погрижа първо и основно за моето си дете.
Ако той има желание ще го направим по цивилизования начин - с припознаване.
Ако няма желание - това си е негово право, ще заведа иск за установяване на бащинство. Без скандали, без разправии
Дреме ми какво име ще носи детето. Щом има възможност обаче ще държа обаче и на месечна издръжка и на дял от наследството за него. А да се правя на горда, а отвътре да се мъча и да се гърча как да си осигуря детето - не е за мен тая работа.
Това е положението...
Минала съм през сходни ситуации. Винаги първо предлагам мирно съвместно съществуване и цивилизован начин да се разберем. Ако другата страна не иска - нейно право - тогава нямам никакви, ама никакви скруполи... а не дай боже да ме излъже, след като съм подала ръка  за мир ... Twisted Evil

Това е такова предателство .... да ми се мазни, да ми пърха с мигли, докато изтече една година, за да ми замаже очите за да не го погна за бащинството ... да ми говори за проваления си брак ... ама това е страшно долнопробно

Последна редакция: чт, 01 юли 2010, 12:45 от Fussii

# 436
Fussi,напълно съм съгласна с теб.Преди всичко са интересите на детето ми и след това всичко останало и най-малко ще ми дреме за неговия или на жена му дискомфорт...

# 437
Не винаги нещата са толкова простички.Аз също бягам от такива мъже,които не обичат жените си,не правят секс с тях,все са неразбрани в къщи и т.н...Не,че си търся оправдание за постъпката,но се влюбих в този мъж.Опитах се да се преборя,но не успях,а по принцип съм доста силен човек.

Това е нещо над което често си мисля. Познатите ми, минали през това казват, че се пускаш по пързалка и не можеш да се спреш. Ама пусто държа се явно много здраво за перилата на тази пързалка, явно аз влагам повече мисъл, отколкото чувство. А и да ви кажа това ми прилича на една отдавнашна статия на Ина Григорова, в която описваше скока си с бънджи. Дори когато те пуснат, стоиш на ръба и самосъхранителните ти механизми сработват и тази тясна ивица парапет ти се струва цяла педя широка и тогава е момента, в който знаеш, че можеш да спреш. После вече е късно.

# 438
Не винаги нещата са толкова простички.Аз също бягам от такива мъже,които не обичат жените си,не правят секс с тях,все са неразбрани в къщи и т.н...Не,че си търся оправдание за постъпката,но се влюбих в този мъж.Опитах се да се преборя,но не успях,а по принцип съм доста силен човек.

Това е нещо над което често си мисля. Познатите ми, минали през това казват, че се пускаш по пързалка и не можеш да се спреш. Ама пусто държа се явно много здраво за перилата на тази пързалка, явно аз влагам повече мисъл, отколкото чувство. А и да ви кажа това ми прилича на една отдавнашна статия на Ина Григорова, в която описваше скока си с бънджи. Дори когато те пуснат, стоиш на ръба и самосъхранителните ти механизми сработват и тази тясна ивица парапет ти се струва цяла педя широка и тогава е момента, в който знаеш, че можеш да спреш. После вече е късно.

Щастливка си, не защото разума ти надделява, а защото не си изпитала към неподходящ мъж толкова силно чувство, което да се окаже по-силно от теб.Пожелавам ти и за в бъдеще да не се случи! Hug

# 439

Щастливка си, не защото разума ти надделява, а защото не си изпитала към неподходящ мъж толкова силно чувство, което да се окаже по-силно от теб.Пожелавам ти и за в бъдеще да не се случи! Hug

Подкрепям казаното от Елиема

# 440
Знаете ли,че се замислям да го съдя "нашия татко".Не за друго,ами ей така за да му е гадно.И ще му кажа,че малката казва тати на друг.Ще го жегне,предполагам де,че той май няма сърце.

# 441
Да, Рени! Ще го жегне, ако не в сърцето, тава ще му наруши спокойствието! Можеш да го направиш. Тези хора ако нямат сърце то имат каменна психика. Нека малко се развълнува!

# 442
Знаете ли,че се замислям да го съдя "нашия татко".Не за друго,ами ей така за да му е гадно.И ще му кажа,че малката казва тати на друг.Ще го жегне,предполагам де,че той май няма сърце.

А неговата съпруга знае ли, че той има дете от теб?

Аз хубаво мислех сега в края на юли да почвам моето дело /за оспорване на бащинството/, ама те май съдиите имаха голяма почивка лятото.Поне миналото лято като се развеждах беше така.Трябва да проверя, че ако е така, ще останем чак за септември newsm78.

# 443
Да съда почиват август месец, или докато е юли да се задвижват нещата в съда или остава за септември.

# 444

Аз хубаво мислех сега в края на юли да почвам моето дело /за оспорване на бащинството/, ама те май съдиите имаха голяма почивка лятото.Поне миналото лято като се развеждах беше така.Трябва да проверя, че ако е така, ще останем чак за септември newsm78.

Знае разбира се.Нали идва вкъщи да я види дали приличала на него,малката беше на 27 дена.

# 445

Знае разбира се.Нали идва вкъщи да я види дали приличала на него,малката беше на 27 дена.

И какво установи? Съпругата на бившия, слава Богу, не е идвала в къщи,/може би защото живеем близко или по друга причина.../, но беше направила едно изказване "Детето ми прилича на някой, но не знам на кой". Просто нямам думи за такива жени /без да се обижда някой/. За мен те са рядък екземпляр.

# 446

И какво установи? Съпругата на бившия, слава Богу, не е идвала в къщи,/може би защото живеем близко или по друга причина.../, но беше направила едно изказване "Детето ми прилича на някой, но не знам на кой". Просто нямам думи за такива жени /без да се обижда някой/. За мен те са рядък екземпляр.

Изцепката беше че 50 на 50.%0 процента прилича на него и 50 не.А тук преди два месеца каза че я е виждала от далече и въобще не прилича на него.

# 447
Момичета не ви разбирам #Crazy
Какви са тия съдебни дела, в началото като ви четох останах с впечътлението, че вие исате да имате тези дечица въпреки несъгласието на татковците, а сега ще ги съдите , не разбирам newsm78

# 448
Явно той я лъже, че не е бащата и на нея сигурно й се иска да е така.Такива хора наистина заслужават да бъдат съдени, защото отказват да научат истината понеже така им е изгодно!Как може да знаеш, че съпруга ти вероятно има друго дете и няма да пожелаеш да разбереш аджеба така ли е или не?И що за егоист трябва да си, за да предпочетеш на теб да ти е добре вместо да говориш с мъжа си и да настояваш да бъде баща на детето си!Все пак детето не е виновно, че баща му си е свалял гащите и другаде освен при жена си....За мен всяка свястна съпруга, колкото и да е наранена, би трябва да постъпи така.Ама май в живота не става така.

# 449
Момичета не ви разбирам #Crazy
Какви са тия съдебни дела, в началото като ви четох останах с впечътлението, че вие исате да имате тези дечица въпреки несъгласието на татковците, а сега ще ги съдите , не разбирам newsm78

Моето дело ще е за да махна името на бившия ми съпруг, защото не той е бащата.Аз няма да съдя истинския татко.Другите момичета ги разбирам, защото на тях са им сваляли звезди от небето.А някои бащи отричат, че децата са техни.Ами да, заслужават си го!

Общи условия

Активация на акаунт