дете от семеен мъж Тема 2

• 36 703
  • 758
  •   1
Отговори
# 585
za tretata tova mojebi zavi mnogo ot tvardosta i silata na jenata ako zapazi6 silata na priqtelstvoto strastz i uvajenieto toplinata v domasi. majat utiva pri druga kogato udoma mu e studeno.Evqrnoe 4e nevaji za vsi4ki ima nqkoi idioti no az imam vqra v majasi i ako se slu4i 6tesam razbrala 4e sam prekarala nai 6tastliviq mik ot jivotasi i ot tuk natatak 6te sam sama.No moq aj e prejivql mnogo ne6ta imal e mnogo lubovnici za6toto predniq brak ne mu e varvql dobre no sega e drugo dori i da nee az mu imam doverie pone za sega dokato ne se izdani Heart Eyes Grinning newsm78

# 586
Цвете, как се справя мъжът ти с 4 деца? Успява ли да им отдели на всички достатъчно време? Гледам, че сега си мечтаеш и за още две близначета...

prieh decatamu kato moi ima 2 deca ot parviq brak edoto jivee pri nas drugoto pri maikata.No te sa ve4e golemi mom4eto deto jivee pri nas e na 20 a momi4eto na 18

Доведеният ти син е на 20 години, ти - на 25? Как успяваш да го възпитаваш строго и безпрЕстрастно? Че ти можеш да му бъдеш сестра или даже гадже по години, не майка?! Какво имаш предвид с думите си, че си приела момче на 20 и момиче на 18, като твои деца... а ти си на 25...  Какъв смисъл влагаш в това?  Издържаш ли ги? Отглеждаш ли ги? Пране, готвене, чистене, съветване? Работиш ли?

Озадачава ме и това, че по твоя преценка сега със съпруга си сте преди всичко приятели, отколкото мъж и жена. Какво искаш да кажеш?

П.С. Ако обичаш, използвай кирилицата, има едно бутонче за целта горе вдясно от бутона "Изход".

П.П.С. Въпрос към останалите: Може ли една жена да е безпристрастен родител? Безпристрастна майка - що за чудо е това? Не са ли две взаимно изключващи се понятия?

Последна редакция: пт, 27 авг 2010, 14:54 от Мария

# 587
абе що се връзвате на глупости.

# 588
Цвете, ще извиняваш, ама вземи се запиши на един вечерен курс по български език - имаш огромна нужда, повярвай ми!

# 589
Пууу, 1 час ми бе нужен да прочета последните постове на Цветка! ooooh! Абе момиче, ти чувала ли си за препинателни знаци? Едно изречение ти е от 10 реда. Май си била доста заета да възпитаваш 4те си деца, че чак си забравила да ходиш и на училище. Ай със здраве!

# 590
Какво става тук?

# 591
za tretata tova mojebi zavi mnogo ot tvardosta i silata na jenata ako zapazi6 silata na priqtelstvoto strastz i uvajenieto toplinata v domasi. majat utiva pri druga kogato udoma mu e studeno.Evqrnoe 4e nevaji za vsi4ki ima nqkoi idioti no az imam vqra v majasi i ako se slu4i 6tesam razbrala 4e sam prekarala nai 6tastliviq mik ot jivotasi i ot tuk natatak 6te sam sama.No moq aj e prejivql mnogo ne6ta imal e mnogo lubovnici za6toto predniq brak ne mu e varvql dobre no sega e drugo dori i da nee az mu imam doverie pone za sega dokato ne se izdani Heart Eyes Grinning newsm78
Толкова заучени и клиширани неща пишеш, че за малко да ме разплачеш. Мъжът отива при друга за разнообразие. А какво ще се случи от това изобщо не зависи от жената с която е в момента.

# 592
Веднага ви разконспирирам Цветето  Mr. Green Тя е щастлива, щото 20год. й доведен син е влюбен в нея, освен това и баща му е влюбен в нея. Коя жена не се чувства щастлива при тези обстоятелства?! newsm78 Ако чичката/извинете ме, моля да не се засяга никой за годините/ не може да си върши мъжките задължения, ще си останат с едно голямо уважение и приятелство, а пък неговите задължения ги поема позиционирания за целта в точно тяхната къща доведен син. Чудничко. Хем въллкът сит, хем агнето цяло Simple Smile  Mr. Green
Чичко си се уважава с женичката си, ама ходи при дуги, но тя не мрънка, щото е задоволена отвсякъде  Mr. Green
Благодаря  bowuu

# 593
  • София - Рим и обратно
Цветето, по моему, "расте" някъде около Филиповци и подобни. За там е типичен стилът и сагата.
Този път съм съгласна с Пантер - що се занимавате с глупости, та чак и сте седнали да анализирате ooooh!

# 594
Цвете ли е, трън ли е не знам, но така беше написано, че нищо не схванах.  Shocked

От последвалите постинги на момичетата що годе ми стана ясно и честно казано съм
съгласна с 'Кафе с мед' за местожителството  Mr. Green

# 595
Здравейте момичета.Да ви се похваля-нашият татко иска да запознае сина си с майка си.Наистина ми стана много драго на душата когато те ми се обадиха по телефона и чух дългоочакваните думи.Надявам се един ден детето ми наистина да усеща любовта и от тяхна страна макар с татко му да не живеем заедно!

# 596
Ох, Деси. Така ми се иска да сте си семейство и да няма такива запознанства...
Дано нещата се решат преди детето да започне да разбира и всичко друго да е минало.

# 597
Снежи,мерси за милите думи.И аз все за това се моля,но има неща,независещи от нас.Не мога да го накарам да изостави съпругата си.Ако той иска да бъде истински баща на сина си е добре дошъл-още повече сега-когато има подкрепата на семейството си!

# 598
*Dessy,това е супер новина Hug.За кога е планирано събитието?А делото започна ли?

# 599
Eliema, какво става при теб. Не пишеш. Как е малката?
Рени, нищо не пишеш?

Общи условия

Активация на акаунт