дете от семеен мъж Тема 2

• 36 734
  • 758
  •   1
Отговори
# 600
Снежи, при нас всичко е наред.Най-сетне мога да се похваля, че исковата ми молба е входирана и вече чакам известие (или призовка, не знам какво ще дойде) от съда.Адвокатът на таткото реши да съединим два иска в едно-тоест ще оспорваме бащинство на единия и ще доказваме бащинство на другия.Не знам защо, но на мен ми е все тая, важен е крайния резултат Simple Smile.

# 601
Снежи, при нас всичко е наред.Най-сетне мога да се похваля, че исковата ми молба е входирана и вече чакам известие (или призовка, не знам какво ще дойде) от съда.Адвокатът на таткото реши да съединим два иска в едно-тоест ще оспорваме бащинство на единия и ще доказваме бащинство на другия.Не знам защо, но на мен ми е все тая, важен е крайния резултат Simple Smile.
Мисля, че така ще е по-добре, отколкото две последователни дела, а и двете неща са свързани.

# 602
Това било " обективно съединение на искове", но не знам какво означава това на практика newsm78.Дали ще е в едно дело, или в 2 последователни...нямам идея.

# 603
     Прочетох темата и си спомних за едно обещание към Елиема. Съжалявам, доста съм натоварена, и направо те забравих   Embarassed   
     Делото ще бъде едно. По силата на чл. 43 от СК двата иска могат да бъдат предявени заедно. Обективно съединяване на искове означава по два спорни въпроса, съдът да се произнесе с общо решение.   
     Успех и не забравяй, каквото и да получиш - бегом при адвоката.  Щом толкова време нищо не си получила, най-вероятно тече срокът за отговор на ответниците. Това означава, че всичко с делото е наред   bouquet

# 604
Бившия досега не знаеше кой е бащата на дъщеря ми.Значи ще се съберем тримцата на делото...голяма романтика Confused.

# 605
При мен делото мина и стигнахме до споразумение за издръжката. HugА ходенето при семейството му уж е планирано за тази седмица.Стискайте палци:)

# 606
Бившия досега не знаеше кой е бащата на дъщеря ми.Значи ще се съберем тримцата на делото...голяма романтика Confused.
Знаеще ли, че детето не е от него?

# 607
Снежа63, с бившия дълго време преди забременяването не сме правили секс, година-две, не помня вече.

Деси, а роднините от кога знаят за сина ви?

# 608
Снежа63, с бившия дълго време преди забременяването не сме правили секс, година-две, не помня вече.

Няма проблем, той може и да знае/просто любопитство/, ако не знае конкретно, това ще бъде факт и не може да се укрие. Дано поне прояви разум и сдържи емоциите си.
За другото, той също си е виновен.

# 609
Здравейте и от мен.Не писах много време,защото темата се беше замразила.Но гледам редовно за новини.
При мен нищо ново няма.Изкарахме си един невероятен и незабравим рожден ден на малката.Много подаръци,много весели и много умора разбира се.С нашия осеменител(защото баща е трудно да наречеш човек който няма никакви интереси към детето си) не сме го виждали.Майка му ни засича един два пъти,но и тя нищо.Не знам дали въобще знае,че това е нейна внучка ама и да не знае тя малката говори вместо мен.
Деска,много се радвам мила за стеклите се обстоятелства при вас.Желая ти от все сърце да сте заедно тримата един ден и да сте щастливи и да се разбирате.
Елиема мацко браво и на теб.добре се развиват обстоятелствата и при теб.

# 610
Рени, малко късничко, но за
МАЛКАТА и ТЕБ!!

# 611
При мен делото мина и стигнахме до споразумение за издръжката. HugА ходенето при семейството му уж е планирано за тази седмица.Стискайте палци:)
Деси, и от мен късмет и нещата да се подредят както ти желаеш.

# 612
Снежи мерси мила.
Деска какво стана мила не пишеш.Какви са новините.

# 613
Здравейте момичета.Тази събота и неделя бяхме на гости при баба  Simple SmileПриеха ни много добре и адски се зарадваха на малкия,както и той на тях.Искрено се надявам нещата да се подредят някой хубав,слънчев ден.Пишете как сте вие,какво ново...

# 614
Ох, миличките.  Да вземе да ви ожали човек.  Какви са лоши тия женени мъже.  Пък вие едни добрички...

Общи условия

Активация на акаунт