дете от семеен мъж Тема 2

• 36 755
  • 758
  •   1
Отговори
# 615
Трещерица подкрепям написаното от теб. И да добавя - тема номер 1 са имотите и защо тъпата му съпруга не разбира, че мъжа й си има любовница, да вземе сама да се махне, та любовницата да заеме мястото й....

# 616
Това си е тяхната тема, ще пишат каквото си искат. По-бих повярвала, че имотите са тема номер едно за съпругите.

# 617
Ми сами си го казахте.....

# 618
Просто, темата е преместена в раздел, където четат повече хора. Спокойно, ще им мине "любопиството", че има и такива жени.

# 619
Трещерица подкрепям написаното от теб. И да добавя - тема номер 1 са имотите и защо тъпата му съпруга не разбира, че мъжа й си има любовница, да вземе сама да се махне, та любовницата да заеме мястото й....

Ах, моля ти се, съпругите... Те са с мъжете си само заради имотите. И мъжете, де. Добре че са любовниците да им доставят малко радост.

Просто, темата е преместена в раздел, където четат повече хора. Спокойно, ще им мине "любопиството", че има и такива жени.

Няма да повярваш, но знаем, че има такива жени. Но аз поне не ги разбирам. И не мога да им съчувствам.  А за децата помислихте ли?

# 620
Трещи,аз точно за детето си мисля...

# 621

Няма да повярваш, но знаем, че има такива жени. Но аз поне не ги разбирам. И не мога да им съчувствам. 
Съчуствие ли? За какво?
 А за децата помислихте ли?
То, тук никой не пише за себе си, и не мисля, че е мислил повече за себе си, ако беше така, децата нямаше да същестуват.
Не разбирам, защо те дразни темата.

# 622
И тези деца не са създадени с опрян револвер в слепоочието на мъжа....

# 623
Аааааа,това е недоказуемо.То кой мъж изнверява доброволно?Те всички са подлъгани и едва ли не изнасилени от разни такива алчни кучки като нас...

# 624
Аааааа,това е недоказуемо.То кой мъж изнверява доброволно?Те всички са подлъгани и едва ли не изнасилени от разни такива алчни кучки като нас...
http://vbox7.com/play:89dbc4d2
специално за вас

# 625
много благодаря  Hug  bouquet

# 626
.........тя е твоя съпруга,но не съм създадена да деля любовта си с нея...

# 627
Как да го обясня на детето си?Sad

# 628
Трещерица,Pepina77 значи искам да ви благодаря за раздвижването на темата.А по темата,щом не можете да си го  обясните,ви желая искрено да го изпитате на свой гръб.Тогава ще разберете.И нали знаете лафчето"Голям камък хвърли,голяма дума не казвай!"
И това че вие не знам си какво не знам си що,съм го слушала и от други ама и те като всички нас паднаха в капана.
Така че лейте си злобата другаде,при хора на вашето социално и емоционално потекло.

# 629
Ренка,жива ли си? Hug

Общи условия

Активация на акаунт