дете от семеен мъж Тема 2

• 36 737
  • 758
  •   1
Отговори
# 630
Да,да.Деска много се радвам за срещата,че е минала добре.Дано по скоро се уредят нещата при теб.Как е малкия?!

# 631
Малкия е добре да чукна на дърво.Срещата мина добре,но сега сме в застой.Уж обеща да живее с нас,но това съм го чувала много пъти вече.Е,надеждата умирала последна.Вие как сте?

# 632
Информацията за вашата среща ли е издразнила така някои потребителки? newsm78 Или това, че напоследък пишем, че нещата при нас малко по малко се нареждат?

# 633
Според мен ги дразни наличието на "любовници" като цяло.

# 634
Добре сме.Ходим вече и се уморяваме и двете повече.Нашия татко и той така казваше че ще се съберем,е живяхме заедно 2 години,но после всеки у тях си.И така жена му се намърда един ден у тях докато ние бяхме в Германия.Но искам и ти пожелавам при теб нещата да вървят само в добра насока.
Елиема да знаеш второто ще да е.Нали знаете,че човешката злоба е безгранична.

# 635
Според мен ги дразни наличието на "любовници" като цяло.

Винаги е имало, и ще има, както и деца, родени от такива връзки.Нищо ново под слънцето.

# 636
Рени,няма как нещата при нас да са наред защото жена му знае всичко и е съгласна.той защо да се разделя с нея?Така му е добре.

# 637
Ами ако те обича и иска да е със сина си,защо не?!Това знае само той.Дано направи тази крачка.Аз чесно да си кажа,не искам и секунда да живея с нашия татко.

# 638
Явно нашия обича и двете ни..Всяка по различен начин и не може да се раздели с нито едната.Колкото и да ми е мъчно-това е положението.Ще си остана "любовницата" защото все още го обичам.Може би някой хубав,слънчев ден ще вдигна глава и ще продължа напред.

# 639
Деси,вземи правилното решение както за теб,така и за малкия принц.Аз лично,без него се чувствам че живея.Ако ти мислиш,че с него ще си щастлива,както и малкия бори се за него.Но ако мислиш,че ще сте по добре без него,тогава давай напред с високо вдигната глава.Ние сме тук и ще те подкрепим.

# 640
Едва ли е възможно да обича и двете ви еднакво.Все някога чувствата към една от вас ще охладнеят...така мисля.

# 641
Хич не съм злобна, нито ме притеснява това, че има любовници. Нито пък ще бъда някога на ваше място, просто защото имам глава на раменете си. Направи ми впечатление, че само за имотите разказвате, едната половина, по втората, звучеше много меркантилно. Пък и това изказване - съпругата сама да се махнала, ами като сте толкова печени, защо вие не я изгоните, щото сте втора цигулка, със или без дете. И въобще ако ви пукаше за децата, щяхте да помислите, а не да бръщолевите за пеперуди в корема и не знам си какви глупости. Видели сте сивия мерцедес на господина и сте паднали в краката му. Това е истината, всичко останало е театър.

# 642
Хич не съм злобна, нито ме притеснява това, че има любовници. Нито пък ще бъда някога на ваше място, просто защото имам глава на раменете си. Направи ми впечатление, че само за имотите разказвате, едната половина, по втората, звучеше много меркантилно. Пък и това изказване - съпругата сама да се махнала, ами като сте толкова печени, защо вие не я изгоните, щото сте втора цигулка, със или без дете. И въобще ако ви пукаше за децата, щяхте да помислите, а не да бръщолевите за пеперуди в корема и не знам си какви глупости. Видели сте сивия мерцедес на господина и сте паднали в краката му. Това е истината, всичко останало е театър.
Аплодисменти!Прозряла си истината такава, каквато е!Всеизвестен факт е, че любовниците и децата им получават автоматично и парите , и имотите, и джиповете на мъжа, в чиито крака са паднали. LaughingНе знам за другите момичета.Но понеже на моя кризата му се отрази много зле и загуби много, а аз му взех останалото, вече търся средващия с ламборджини.И на него ще родя дете....

По-добре ли се чувстваш сега, след като си признах?

# 643
Ей, не се карайте Hug

Тук няма да разрешите проблемите си. Нито пък ще забраните на някого да е любовница и да ражда деца на семеен мъж. Нито ще спрете този феномен с влюбените любовници.

Просто няма смисъл.
Оставете им темата. Тя си е тяхна. Да се съветват, да си вярват, да се подкрепят.

Те много добре знаят в какво положение са. Дали се чувстват жалки или не, си е техен проблем. Недейте пак да превръщзте темата в скандал. Всеки човек има нужда да сподели понякога, въпреки грешките, които е допуснал. Няма съвършени хора, ако бяхме съвършени, щяхме да сме богове.  bouquet

Деси, не ни раказа как мина срещата с бабата и как реагира съпругата на мъжа, който е баща на детето ти. Или бабата е в кюпа с пазещите тайната?
Елиема, какво стана с делата?

# 644
Хич не съм злобна, нито ме притеснява това, че има любовници. Нито пък ще бъда някога на ваше място, просто защото имам глава на раменете си.

Аз съм от другата страна, мъж ми чака дете от любовницата си .Никога не бих написала, че тя е виновна или нещо от типа, че никога няма да стигна до там. Защото не знам какво утре ще ми изскочи от ъгъла. Съдиш хората по действията и думите, а нито знаеш какво в живота ги е довело до там. Казвам ти това нещо, защото ще ти помогне в живота доста.

Да ви разкажа пък сега как се е нахендрил моя мъж. Криеше от мен, че чака бебе и съответно не тръби, че живее с ... айде вече ще я наричам жена си. Та, аз нали ви казах, че го съдя. Праща ли му призовка на неговия адрес, откъдето разбрали за новия адрес. Отишли там и г-жата разписала призовката. Написала се е роднина. Беше полудял по телефона. Вече нищо не може да отрече. И нали си е простичък не е отишал да напише отговор. Та вече ми дължи пари за делото.  Laughing
Явно нашия обича и двете ни..Всяка по различен начин и не може да се раздели с нито едната.Колкото и да ми е мъчно-това е положението.Ще си остана "любовницата" защото все още го обичам.Може би някой хубав,слънчев ден ще вдигна глава и ще продължа напред.
Деси, аз пък мисля, че би трябвало да мислиш, че ще срещнеш друг. Аз също съм сама. Това, че детето ми е от брак, че го пише бащата в акта за раждане нищо не значи. Това са само документи. НЕ се обажда, издръжка не дава... То моето дете си е по-отритнато май от вашите. НЕ веднъж съм ви казвала, че затова вися при вас. Имаме много общи неща. Деси, не знам на колко години си, но детето като порасне за градина, ти тръгнеш на работа животът ти ще придобие други измерения. Повярвай ми. Не се затваряй само за един мъж и ще видиш колко желана партия може да бъде една жена без мъж. Че дори само за авантюра, свалка. Ей, така че да си вдигаш акциите.
 Hug

Последна редакция: нд, 31 окт 2010, 13:04 от Корина

Общи условия

Активация на акаунт