дете от семеен мъж Тема 2

• 36 723
  • 758
  •   1
Отговори
# 660
Ох, стига с нападки. Наистина съм се уморила от нападения, защити... Три години от живота са ми достатъчни. Всеки отговаря сам за себе си. Това е.

Корина,муха от мед не бяга #Cussing out
Да така е. Но както казва ССФ мухата и на друго налита. Ако мен определяш като муха, по-добре ми прилича пеперуда. Чел ли си "Мисли за гъсеницата" на Паулу Коелю?
[Тя не спира да пие, съответно наврежда на своето дете, та камо ли адекватно да се грижат за моето, докато е там. Бях 3 месеца без работа изобщо не го интересуваше детето какво яде. Ами ще си плаща. Дали детето е от брак или не децата нямат разлика. А и за имоти- като имате право взимайте си ги!!!
Аз бих държала, въобще да не вижда детето/няма как/, но дано се откаже. Приятелката му също "не я виждам" и детето й.
Късмет на теб и детето.
Hug Благодаря ти.  Hug  bouquet Дано, дано.

# 661
http://vbox7.com/play:b0ea3afa
"....лошите момичета....хубаво се любим
лошите момичета.....всичко мъжко будим'
че мръсници сме били -казват вашите жени
.....те нали са добри"
Ех тази ляна ви е колежка Wink
Жената, която открадна футболния красавец Благой Георгиев от бременната му приятелка, също е самотна майка.....

# 662
Трещерица, и когато децата се раждат в брак, пак няма гаранции, че някой ден няма да се наложи да им се обяснява същото.Живота е такъв-труден, пълен с изненади....не се знае как ще се развият нещата докато дойде време да обясняваме.Може дотогава да сме се разделили с бащата, а може да сме се събрали, времето ще покаже.Той вече мисли по въпроса как да каже на съпругата си за детето.Не желае повече да се крие и да лъже.
А дъщеря ми е едно щастливо, обичано и усмихнато дете Hug.С нея съм толкова щастлива, че за мен това е най-правилното решение, което съм взимала през последните години!

# 663
Eliema ок ти ще намериш обяснение за всичко. Само можеш ли да ми отговориш на следното - представи си, че се съберете с тоя мъж. Живееш прекрасно с него, осигурена, не се притесняваш за нищо, мислиш че те обича, напълно си му отдадена, детето обича баща си. И един ден идва и ти казва имам дете от друга, зарязвам те, няма да издържам твоето дете (казвам твоето в случай че има толкова прости мъже, които се отказват от децата си) - оправяй се. Няма ли целия свят да ти се срути, няма ли да си ядосана на другата жена, на мъжа си?  Все още ли ще мислиш, че е нормално това?
Иначе след като детенцето е налице - ясно е, че това ще е най-прекрасното нещо в живота ти. И дано не се налага все пак да компенсираш липсата на таткото.

# 664
Трещерица, и когато децата се раждат в брак, пак няма гаранции, че някой ден няма да се наложи да им се обяснява същото.Живота е такъв-труден, пълен с изненади....не се знае как ще се развият нещата докато дойде време да обясняваме.Може дотогава да сме се разделили с бащата, а може да сме се събрали, времето ще покаже.Той вече мисли по въпроса как да каже на съпругата си за детето.Не желае повече да се крие и да лъже.
А дъщеря ми е едно щастливо, обичано и усмихнато дете Hug.С нея съм толкова щастлива, че за мен това е най-правилното решение, което съм взимала през последните години!
Ама той още не и е казал.Щото оная като разбере,веднага го води при нотариуса и всичко се прехвърля на не нейните деца.
п.п Да ти е живо и здраво детето,но знай направил си голяма простотия.Ако беше ,човек на мято,още преди 15 години си разбрала ,че обичаш друг ,редно е било да напуснеш мъжа си.Систематично да слагаш рога на мъжа си,вярвам че синът ти  #Cussing outе го срам от теб.Поне не се хвали,че се излагаш

# 665
sunman това с прехвърлянето няма как да стане без подписа на осеменителя Simple Smile Нещата са по-сложни отколкото изглеждат. Пък и там половината имоти са на някакви роднини, ако помня правилно - объркана работа.

# 666
Систематично да слагаш рога на мъжа си,вярвам че синът ти  #Cussing outе го срам от теб.Поне не се хвали,че се излагаш
Rolling Eyes

# 667
 SunglassesДокъде стигнахме-непознат човек да ми казва какви са отношенията ми със сина ми Laughing.
sunman, Pepina77, достатъчно дълго съм мислила, страдала и плакала.Намерила съм баланса за себе си и детето, и сме щастливи в настоящето. Stop

# 668
Боже,Боже,намери се кой да хвърли първия камък...

# 669
SunglassesДокъде стигнахме-непознат човек да ми казва какви са отношенията ми със сина ми Laughing.
sunman, Pepina77, достатъчно дълго съм мислила, страдала и плакала.Намерила съм баланса за себе си и детето, и сме щастливи в настоящето. Stop
Яд те е ,защото съм прав...Занапред ,бъди честна и коректна /сигурно,бнд е мислел ,че имаш спирала ии пиеш хапчета и е бил спокоен.../

# 670
Аз мисля,че след като се е осмелила да опише житейската си ситуация тук е достатъчно честна и коректна за разлика от повечето анонимни,идеално омъжени..

# 671
Разработиха следния сценарий-любовниците изнасилват верни съпрузи, получават с измама еякулата им, и това с цел да вземат имотите им. Hug

# 672
Eliema престани с това с насилването на съпруга, не мисля, че някой смята, че той е подведен, прелъстен и е една невинна душа. Той си има неговата вина за случилото се, въобще не го оправдавам. И все пак не ми отговори на въпроса, само тръбите, че ще щастливи. Дали ако се случи и на вас ще ви е толкова готино? Дали ако си имала пълно доверие на мъжа ти и изведнъж разбереш, че през цялото време си лъгана ще бъдеш пак на същото мнение?

# 673
Деси пред кого е честна? Пред едни анонимци, дето не ги и познава, не е била честна с близките си. Имена също не е споменала (или аз не съм видяла), може да е всяка, така че и тя е една анонимка.

# 674
Pepina77, по-горе написах, че се уморих да размишлявам и да се измъчвам от страхове за бъдещето.Не зная какво би било ако някой ден с него заживеем заедно, нито дали и до каква степен ще му имам доверие.Опитвам се в момента да сме добре-аз и детето.Това е.

Общи условия

Активация на акаунт