дете от семеен мъж Тема 2

• 36 730
  • 758
  •   1
Отговори
# 645
vagabond   bouquet правилно написано.
Корина,само едно ще ти кажа,мъжа ти наистина е простичък за да остави такава жена като теб.От думите ти става ясно,че си земен човек и разбран.Малко са онези жени който така приемат живота.Но все пак това е реалността.

# 646
Корина, нямаше нужда от съвета ти, точно в това отношение имам ясни и точни принципи. Няма нещо, което да ме накара да се забъркам с женен мъж, пък и имал той няколко ламборджинита, ферарита и тн. Девойките са си направили грешната сметка, че като родят дете и ще станат като писани яйца. Кой каквото търси, това и намира. А за вината на господина няма какво да говоря - и той е същия дол дренки. Надушили са се...
И накрая вземи да помогнеш на едната девойка, че се е оплела в сметки точно каква част от имота е за нея...

Последна редакция: пн, 01 ное 2010, 02:45 от Pepina77

# 647
Pepina77, слез на земята и погледни трезво на нещата.Дори децата, които са припознати, могат да не получат нищо от баща си.Само и единствено той си решава.Струва ми се, че май ти се притесняваш да не загубиш нещо....Има една поговорка "Крадеца вика-Дръжте крадеца"!Не познаваш нито мен, нито другите пишещи тук, за да преценяваш имаме ли принципи, или не, и какви са моралните ни ценности.Учудва ме, че жена на твоите години не знае, че мъж не може да бъде нито задържан с дете!Остани си със здраве и намери друг начин да решиш проблемите си.Изливането на тон помия върху нас няма да те направи по-щастлива!

vagabond,  Hug, няма нищо интересно при нас.Документално всичко е придвижено в съда и чакам насрочването на първото заседание.Голямо чакане.Чудно-от характера на делото ли зависи колко бързо ще бъде придвижено?Разведох се точно за 1 месец!

Корина,   bouquet много зряло мислене и думи!Чест ти прави, че въпреки болката, която изпитваш, не се нахвърлящ върху нас!Май не съм чела твоята история.Ти за какво дело говориш?За издръжка ли?Доколкото разбрах, твоя живее с другата жена, и продължава да отрича, така ли? Rolling Eyes

# 648
Eliema не споменавай годинките ми, защото няма как да ги знаеш, ника не е свързан с това. Относно това за задържането на мъжа, на мен ми е абсолютно ясно, но дали вие не сте го разбрали малко късно. Не се притеснявам, че ще загубя нещо, трезва съм в преценката за хората, така съм си избрала и мъжа, който да ми направи дете. Да ти се връща здравето, нищо по-хубаво от това няма!

# 649
http://lex.bg/forum/viewtopic.php?f=6&t=39512
"....Здравейте, живея със съпруга сr в брак от 25 годиниq имаме прекрасна дъщеря, която е пълнолетна. Съпруга ми неотдавна ми заяви, че има син от друга жена и го е припознал, дал е името и фамилията си. Въпроса ми е това дете става ли автоматично наследник на всичко наше придобито по време на брака и ако е така има ли начин да оставим всичките си движими и недвижими вещи придобити до този момент на детето родено от брака, а което той постигне в бъдеще да се наследява от припознатото дете
.......
Това дете на съпруга Ви, което за разлика от дъщеря Ви явно не е прекрасно, наследява наравно със сестра си всичко, което съпругът Ви е придобил, независимо дали по време на брака си с Вас, или не. Вас, естествено, не Ви наследява.
.....Освен ако съпругът ви не ви надживее. В този случай, след смъртта на баща си детето от извънбрачната му връзка, също като дъщеря ви ще го онаследят, с част от останалото след смъртта ви имущество. Това е също вероятност. Нищо лошо не ви желая........"
Все пак жената е благородна"....
Здравейте отново. Попитах за съвет как може да остане в наследство на дъщеря ни това което е придобито до момента от брака. За в бъдеще нямам нищо против да дава на сина си всичко което е придобил......."

# 650
из горния линк...."
"...Госпожо,
Всичко са свежда до това, кой ще умре пръв, а това е си е Божа работа, ако съпругът Ви почине пръв го наследявате Вие, дъщеря Ви и припознатото дете. Ако Вие сте първа при Свети Петър наследници са съпругът Ви и дъщеря Ви. Завещание няма да помогне, защото припознатото дете, ако реши винаги може да го оспори и да получи своята запазена част от наследството на бащата. Това е негово право, а именно да получи част от имуществото на баща си, без значение кога и как е придобито това имущество. Детето няма вина, че татко не е женен за мама и че има друга жена(която се изприщва от страх, че не всичко ще остане за нейното чедо) и дете. Престанете да ровите и просто приемете фактите. Ако не искате в случай на Вашата смърт съпругът Ви да Ви наследява просто се разведете с него и си поделете имотите в споразумението за развода......"

# 651
     sunman, не зная защо ги публикуваш тези огромни червени постове, но да ти кажа - има начин да се "обезнаследи" детето, родено извън брак.
     Ако съпругата и татко пожелаят, могат да продадат, включително на малолетно дете, цялото си имущество. Тогава детето от другата жена ще наследи нищо. То пак е наследник по закон, но няма да има какво да наследява. Продажбата е почти невъзможно да се оспори.
     Въпросът е многократно обсъждан, дамите които пишат тук, пък и съпругите, са наясно с това положение.
     Всичко опира до добрата съвест на родителя, който е създал дете, извън законния си брак, и до влиянието, което неговата съпруга упражнява върху решенията му относно общото имущество. И не само.

# 652
Това по принцип нищо не значи Simple Smile)) Просто защото най-малкото татенцето може да продаде имота документално и всички отиват на кино.

# 653
Това имах предвид и аз-че е смешно да бъдем набеждавани в материализъм.Ако бащата пожелае, ще остави нещо на детето си.Ако не-ще се погрижи овреме за това.

# 654
Pepina77 ако си крайно ригидна като нагласи и си се оженила пресметливо, може и да не ти се случи развод или изневяра, но в един достатъчно дълъг живот, човек обикновено бива изкушаван от всичко. Така казани от теб, твоите разбирания изобщо не звучат като ценности, а като крайност. Едно е да кажеш: "За щастие досега всичко вървеше добре, надявам се да сме все така с мъжа ми", съвсем друго - "о не аз никога!" - живота обича да си играе с нас, когато сме крайни и декларативни  Peace

# 655
Корина, нямаше нужда от съвета ти, точно в това отношение имам ясни и точни принципи. Няма нещо, което да ме накара да се забъркам с женен мъж, пък и имал той няколко ламборджинита, ферарита и тн. Девойките са си направили грешната сметка, че като родят дете и ще станат като писани яйца. Кой каквото търси, това и намира. А за вината на господина няма какво да говоря - и той е същия дол дренки. Надушили са се...
И накрая вземи да помогнеш на едната девойка, че се е оплела в сметки точно каква част от имота е за нея...

Ти май си се оплела и то доста! Страх те е мъж ти да не ти изневери, изгони? За това ли така ревностно нападаш тук.
А за принципите ти- дръж си ги. Аз акъл в гравата ти не мога да влея. Че и не искам. бърбори си каквото желаеш. Аз не желая да споря с теб. Имаш си мнение, отстоявай си го и до тук. Но прекалено ревностно си защитаваш идеите. Да не си в отсрещната страна, че така те вълнува... Сподели, лошо няма. А ако не си само бих могла да се радвам с теб, че имаш прекрасен съпруг и семейство. По-добро от това няма.

Корина,   bouquet много зряло мислене и думи!Чест ти прави, че въпреки болката, която изпитваш, не се нахвърлящ върху нас!Май не съм чела твоята история.Ти за какво дело говориш?За издръжка ли?Доколкото разбрах, твоя живее с другата жена, и продължава да отрича, така ли? Rolling Eyes
Историята е тежка. домашен тормоз, едвам се изнесах, тормоза и заплахите продължиха. Изведнъж след месец раздяла спряха, защото беше прибрал момичето в семейното жилище. При майка си Joy . Сега ще имат дете и подадох жалба за развод август. Не ме е потърсил за споразумение. Но отговор е написал. Държа детето да се вижда от него само в мое присъствие, защото и той и бременната му приятелка са алкохолици. Тя не спира да пие, съответно наврежда на своето дете, та камо ли адекватно да се грижат за моето, докато е там. Бях 3 месеца без работа изобщо не го интересуваше детето какво яде. От 15 май до 27 септември не пожела дори да види детето си/не че дойде да го види/. Това е историята. Тормоз, бой, психически атаки, заради връзка, заради която е могъл да каже КРАЙ на семейството си и да сме пак тук. Но щях да си спестя нервите и прочее.
Пак казвам с риск да се повторя. Момичето ако ще и тя да го е накарала да се държи така към мен, ако ще и да го е изнасилвала той е най-виновния. Тя не му е наливала алкохола да се прибира при мен пиян. НЕ тя е замахвала срещу мен, не тя е крещяла и не тя ме гонеше по нощите без детето. ТОЙ го правеше. И не тя си захвърли семейството. Той го направи. Свободна жена може да бъде с когото си поиска. А това, че някой е отишъл и си е хвърлил семето. Ами ще си плаща. Дали детето е от брак или не децата нямат разлика. А и за имоти- като имате право взимайте си ги!!!

# 656
Корина , прочетох поста ти няколко пъти, и няма да излъжа ако кажа, че нямам думи!Няма смисъл да коментирам случилото се с мъжа ти.Възхищавам ти се на човечността, реализма и позитивизма!

# 657

Корина,муха от мед не бяга #Cussing out

# 658
[Тя не спира да пие, съответно наврежда на своето дете, та камо ли адекватно да се грижат за моето, докато е там. Бях 3 месеца без работа изобщо не го интересуваше детето какво яде. Ами ще си плаща. Дали детето е от брак или не децата нямат разлика. А и за имоти- като имате право взимайте си ги!!!
Аз бих държала, въобще да не вижда детето/няма как/, но дано се откаже. Приятелката му също "не я виждам" и детето й.
Късмет на теб и детето.

# 659
 Защото не знам какво утре ще ми изскочи от ъгъла.

И с това не съм съгласна. Ако имаш глава на раменете си.

Информацията за вашата среща ли е издразнила така някои потребителки? newsm78 Или това, че напоследък пишем, че нещата при нас малко по малко се нареждат?

Страшно. Направо сме изпълнени с дълбока завист.  Има-няма 15 г. си любовница, как да не завиди човек. Чудно ми е как решавате да родите дете в тази ситуация - за вас ясно, ама детето?
Ми татко ти е женен, има си семейство...Ще дойде ред и това да му обясните.

Изобщо не обвинявам мъжете. На тях така им е гот.
Корина,муха от мед не бяга #Cussing out

И на друго налитат мухите.

Последна редакция: вт, 02 ное 2010, 09:49 от Трещерица

Общи условия

Активация на акаунт