дете от семеен мъж Тема 2

• 36 693
  • 758
  •   1
Отговори
# 75
Божеееее,Божееее,знаете ли какво научих току-що?Майка ми и жената на "моя" работят една до друга....

# 76
Ето ме отново  Laughing
Говорих с моя човек- поредно и последно обещание, що се отнася до мен! Споделих ви, че в сряда заминавам за провинцията и той е решил да си замине, за да говори с всички накуп ( с двете деца ), ще говори отново и с жена си! Ще "повярвам" на думите му за последен път и после ще се наложи да събера цялата си сила и да се изправя на крака. Било му писнало и на него да живее по този начин. Нали знаете надеждата умира последна, искрено се надявам нещата между нас да се развият добре. Още веднъж благодаря на всички вас  Hug

# 77
shaka_kan искрено се надявам да се развият по най добрия начин и за двама ви.Но ако не стане така както е казал,събери сили и да разкарай.Грубо звучи,но още по грубо ще е след време когато осъзнаеш колко години си изхабила за този фалшив човек.Желая ти най-доброто.

# 78
И аз се надявам Рени, що се отнася до него той е невероятен човек, такъв не съм срещала, но като мъж е нерешителен.  newsm78

# 79
Те всички са така,или повечето.Добре им е да знаят че имат отворена вратичка към другата жена,старата съпруга.

# 80
  • Бургас
Те всички са така,или повечето.Добре им е да знаят че имат отворена вратичка към другата жена,старата съпруга.

Ма направо ми го взе от клавиатурата! Таман се бях засилила да пиша Laughing

# 81

Ма направо ми го взе от клавиатурата! Таман се бях засилила да пиша Laughing
днес ядох боб и пих кафе.Хахахах
Моят и беше казал,че ако не се получи между нас,ще го приеми ли отново и тя казала "ДА"

# 82
# 83
А аз се връщам от кафе с таткото.Интересно, че активно се е заел да прехвърля имоти на фирма.Аз нищо не питам, ама какво значи това?Като са на фирма не се ли делят при развод?

# 84
  • Бургас
Eliema, вероятно ако смяташе да се развежда, щеше да каже. Но не, ако са прехвърлени имотите на фирма, не се делят при развод.
И също така... трудно се наследяват Sad Да не би да има друго наум? Той как обяснява този си ентусиазъм?

# 85
Eliema, вероятно ако смяташе да се развежда, щеше да каже. Но не, ако са прехвърлени имотите на фирма, не се делят при развод.
И също така... трудно се наследяват Sad Да не би да има друго наум? Той как обяснява този си ентусиазъм?
Ами пак каза да задържа още малко делото за бащинството.Може би ако наистина иска да я признае, иска да се застрахова да не би жената ако разбере да загуби доста неща.Защото освен че ще делят наполовина, имало сума ти неща на името на баджанака му.Знам ли какво му се върти в главата.
Забравих-преди няколко дена имали разправии с жената, и тя му казала-нали знаеш, че половината остава за мен.А то на практика идва много повече от половината.Може затова да се е наел.

# 86
Мисля че това е поредното измъкване.Ако иска ще препише всичко на някой и така съпругата му няма да има част.Поне аз така мисля.

# 87
Те поне имат оправдание защо стоят.А при мен и това го няма....просто разбрах,че не ме обича..

# 88
Мисля че това е поредното измъкване.Ако иска ще препише всичко на някой и така съпругата му няма да има част.Поне аз така мисля.
Ми не знам newsm78.Нали уж това искал да прави.А от какво да се измъква, като аз дори за името не съм повдигала скоро въпроса?

# 89
Е нали все един ден ще повдигнеш въпроса,това не значи че няма да го повдигаш.Той си връзва гащите

Общи условия

Активация на акаунт