дете от семеен мъж Тема 2

• 36 702
  • 758
  •   1
Отговори
# 90
  • София - Рим и обратно
Мисля че това е поредното измъкване.Ако иска ще препише всичко на някой и така съпругата му няма да има част.Поне аз така мисля.
Ми не знам newsm78.Нали уж това искал да прави.А от какво да се измъква, като аз дори за името не съм повдигала скоро въпроса?
Той и нашия се биеше в гърдите колко голям хитрец е, че всичко му се води на фирмата и не можела нищо да му вземе Rolling Eyes. Но честно казано, никога не съм се замисляла какво означава, малко съм задръстена по отношение на тънки сметки.
Макар че детето ми носи неговата фамилия, не съм се замисляла какво ще наследи или няма да наследи. Да сме живи и здрави, да не опираме до неговото "имАне" Rolling Eyes. Да си го делят там по семейно му Whistling

# 91
Да бе, какво наследство.В тая криза след толкова години я има какво да се наследи, я не.Някой тук го беше казал добре-ако той не иска, детето няма да получи нищо.

# 92
А аз от моя нищо не искам за детето си,всичко е искарал с мръсотий,Да си ги държи.

# 93
Ето ме отново  Laughing
Говорих с моя човек- поредно и последно обещание, що се отнася до мен! Споделих ви, че в сряда заминавам за провинцията и той е решил да си замине, за да говори с всички накуп ( с двете деца ), ще говори отново и с жена си! Ще "повярвам" на думите му за последен път и после ще се наложи да събера цялата си сила и да се изправя на крака. Било му писнало и на него да живее по този начин. Нали знаете надеждата умира последна, искрено се надявам нещата между нас да се развият добре. Още веднъж благодаря на всички вас  Hug
Стискам палци да си удържи на думата! PraynigЧакаме те с добри новини!  bouquet

# 94
Estrador78, мисля, че от всички звучиш най- разумно, поне нямаш нашите емоции. shaka_kan аз съм на същото мнение. Нещата трябва да се изяснат и ти да вземеш решение. Все пак твоя живот не е изяснен. Трябва да имаш свой дом, дете, съпруг.
 Деси, светът е твърде малък и такива неща се случват. Неприятно за майка ти.
Е, да кажа и аз. Аз на ББД не съм му искала да препознае детето, тъй като той просто даяви, че не иска деца. По закон можеш да накараш някой да даде име на детето ти, но да стане баща. Може би и аз бях доста егоиста и съм. След като това е моето дете ще носи името на моята фамилия. Не съм стигала до случая на друга жена, която беше казала " Не неговото име, не на моята фамилия а моето. Аз родих това дете, аз ще го отгледам и толкоз." Никога не ме попита нещо за детето, но и аз никога не споменах за него. Да оставим въпроса да го потърся за помощ.
За някакво имущество не може и да става въпрос.
Лошото е, а може би не, но с течение на годините, аз свикнах да приемам ББД като добър познат,колега и като че ли все по-рядко си спомням, че той е ББД. Все едно е бил просто донор. Последното звучи страшно и за мен!

# 95
Добро утро мили мами! Будите възхищение у мен как свободно говорите за проблемите си и с каква лекота и любов отглеждате своите бебоци, макар и сами! БРАВО!   bouquet
Eliema, мисля че твоя човек най- накрая може и да се е решил на някаква крачка, надявам се, защотото си личи колко много обичаш този мъж.  Praynig
Деси, такава обич от този мъж не ти трабва! По добре без любов от колкото с такава любов...  Hug
Момичета, благодаря ви много за дадената подкрепа, помагате ми!

# 96
Снежа63 , как е възможно да съществуват такива мъже?Ако е изчезнал и не поддържате никакъв контакт, иди-дойди, по-мога да го разбера, ама да те вижда всеки ден, да знае, че отглеждаш детето му и да не го жегва нищо изобщо  #Crazy.....Ако има нещо хубаво в твоята история, то е, че си имала яснота от самото начало и това ти е помогнало да претръпнеш по-бързо.И аз си искам яснотатааааа Sad

# 97
Снежа63 мен ме подминават.Бяга като дявол от тамян като ме види,но иначе си изкревя врата да види малката и като забележи че съм го фиксирала и пали турбото и дим да го няма.Аз на такива мухльовци плюя.За мен той е нещастник,както и жена му,защото не може да наричаш детето на съпруга си копеле.Това че не си го родила ти не ти дава да обиждаш.Зарекла съм се ако я видя да и тегля един бой.Въпреки че не си заслужава.Тя е никоя да обижда детето ми.Това боли и ще я заболи и нея.Копеле може да казва на нейното дете,защото то дори и законно е отгледано без баща.Това че фигурира в акта за раждане не го прави баща,а осеменител.

# 98
Правилно, но затуй казва здравей и пита аз как съм и това е нещо! Може би аз добре ли съм и детето е добре. Но това си е така! Пита ме дали не възнамерявам да се омъжвам вече /може би да му е по-леко/. Има различни хора, но яснотата наистина е важна. Трябва да си наясно със нещата. Човек приема или не! Не, че нещата не се променят?! Неизяснените неща са много по-лошо нещо. Рухването след време на напразно подържани надежди...Човек се мобилизира и се бори за детето си за себе си!

# 99
Много ми е интересно какво носят в гърдите си такива мъже?Как може да знаеш,че там някъде расте твое дете и да не ти пука за него?Да не искаш да го видиш,да го гушнеш,да му дариш обич и топлина.Все пак си правил секс с майка му с любов и желание,това дете не е било плод на изнасилване!И какво значи това-незаконно дете?Кое прави детето законно-брака ли?Нима можеш да оправдавдаеш безхаберното си поведение към ТВОЕ дете с оправданието,че не е родено в брак?Е.... малоумщината!

# 100
Desy,

успокой се. Мога да ти дам друг, по-фрапиращ пример..
7-8 г връзка, любов и тн.. накрая тя изневерява, а той й прави дете "за наказание"..
След което не се вижда повече с нея и детето, но й плаща издръжка всеки месец..
 ooooh!

# 101
Magarence,какво да ти кажа....перфектни са.А ние тука по форумите ще се избием заради такива олигофрени като тях.

# 102
Desy,

7-8 г връзка, любов и тн.. накрая тя изневерява, а той й прави дете "за наказание"..
 ooooh!
Е, този със сигурност си е обичал приятелката. Оставил й е нещо за цял живот от себе си и му плаща издръжка! Добре, че моя ме обичаше по-малко! #Cussing out Дали пък аз не съм го обичала повече? Взех си нещо за цял живот от него, но не го търся за издръжка и име. Това моето се нарича голям егоизъм! То имало всякакви начини да обичаш! Спомням си репликата с ябълката Обичам те, харесвам те и затуй ще те изям!

# 103
Снежи,защо си го оставила така безнаказано да се измъкне от цялата ситуация?Защо не си потърси правата?Ти не си го направила това детенце сама.Защо го остави да си живее мизерния животец необезпокояван от нищо?Те затова са толкова силни,вилни мъжете-защото знаят,че в повечето случаи всичко им се разминава безнаказано.

# 104
  • в моя свят на мир и любов
Desy,

ooooh!
Абе чета, чета и колкото повече чета, толкова повече се убеждавам, че има и по-откачени от нашите бивши мъже. То, сигурно и настоящите са такива, но още не сме го разбрали Laughing
Направо ме разсмя с това.

Общи условия

Активация на акаунт