дете от семеен мъж Тема 2

• 36 711
  • 758
  •   1
Отговори
# 675
Eliema престани с това с насилването на съпруга, не мисля, че някой смята, че той е подведен, прелъстен и е една невинна душа. Той си има неговата вина за случилото се, въобще не го оправдавам. И все пак не ми отговори на въпроса, само тръбите, че ще щастливи. Дали ако се случи и на вас ще ви е толкова готино? Дали ако си имала пълно доверие на мъжа ти и изведнъж разбереш, че през цялото време си лъгана ще бъдеш пак на същото мнение?
Аз ще си запазя същото мнение.

# 676
  • София - Рим и обратно
Престанете да ровите и просто приемете фактите. Ако не искате в случай на Вашата смърт съпругът Ви да Ви наследява просто се разведете с него и си поделете имотите в споразумението за развода.
...или просто го убийте Joy Joy Joy

Разработиха следния сценарий-любовниците изнасилват верни съпрузи, получават с измама еякулата им, и това с цел да вземат имотите им. Hug
Е това е повече от ясно, никой не си и помисля да го постави под въпрос Laughing

# 677
В този ред на мисли, вчера прочетох две безупречно написани статии за "триъгълниците" (извинявам се ако някой ги е пускал вече) - страхотно написани са...

Психология на любовния триъгълник - 1
Психология на любовния триъгълник - 2

# 678
Да, но май липсва още нещо в сценария.Каква е причината съпрузите против волята си да продължават връзката с любовницата, която с измама е забременяла и родила детето им?Може би освен всичко друго сме и вещици и се занимаваме с магии? Joy Laughing

Nesiha, статиите са уникални!Не бях попадала на нещо такова досега.

Последна редакция: ср, 03 ное 2010, 10:18 от Eliema

# 679
  • София - Рим и обратно
Защото той е невинна жертва на долните манипулации на любовницата /ако щеш дори магии/. Дори и когато напусне семейното гнездо окончателно, пак тя е за убиване. Той не е на себе си Mr. Green.

# 680
И аз се чудя как може любовниците с години да продължават този цирк, че и дете да искат да раждат.

# 681
По същия начин както и съпругите.

# 682
И аз се чудя как може любовниците с години да продължават този цирк, че и дете да искат да раждат.

Ако си прочела чаршафите които е изписала,ще разбереш че е искала второ,но не от съпруга си, който пък незнам си защо я е тормозил след като тя е имала 15години любовник,който е прекрасен няколко часа в кафене или в легло. Семедонора е с едипов комплекс и не се развежда,но кара съпругата си да абортира второто им дете. Сега е уважил избора на любовницата за второ защото последните години се поусетил с пари най-вероятно с помощта на родата на съпругата(той е сирак или изоставено дете). Толкова е манипулиран(защото е слаб характер) от щастливата майка на дъщеричка и нещастна на син, че дори е лекувал с нея(лаборантката) взаимнопредавалите си срамни болести. Това ми беше много интересно-знам двамата партньори как се лекуват. Как става с трима? Joy Страхливецът около година се мъчи да прехвърли някакви имоти и тогава може и да разкрие картите си в къщи. Каквото и да пише Ели на Ема мамата не може да скрие меркантилността си. Гони си плановете и целите. Чака цели 16 години да дойде заветния час. Да има този мухльо а вие им обръщате толкова внимание. Интелигентна жена която иска дете си прави изкуствено осеменяване. Другите искат и мъжа. Тази тема е доказателството.

# 683
По същия начин както и съпругите.

Може ли малко по-ясно? Говорила си със съпругата?

# 684
Sabi тъпото е че стигнахме до там - съпругите да се възхищават на любовниците на мъжете си! Нямам думи просто, хората не знаят що е морал, семейство, дом, дете. Но да не почвам пак, че ще изпусна добрия тон и модовете ще имат пак работа Simple Smile) ха-ха, пък и с това ме плашат Simple Smile))

# 685
Sabi тъпото е че стигнахме до там - съпругите да се възхищават на любовниците на мъжете си! Нямам думи просто, хората не знаят що е морал, семейство, дом, дете. Но да не почвам пак, че ще изпусна добрия тон и модовете ще имат пак работа Simple Smile) ха-ха, пък и с това ме плашат Simple Smile))

И на мене ми направи впечатление в този форум. Всяка стигнала до дъното врича другите същото да ги стигне. И злоупотребяват с един известен израз "никога не казвай никога". Като че ли легендите за хвърлилите се моми от скали през турско са само измислици. Били други времена и християнски ценостти. А сега какво е? Ценностите на похотта и разврата. Чакам Бог какво ще ни прати след СПИН. Има нещо характерно за човешкия индивид и се нарича воля но не всеки я равива в характера си.

# 686
И това ме убива просто, че не се знае какво ще излезне зад ъгъла - ами кумчо вълчо може би Simple Smile)) И какви са тия изкушения? Безмислени приказки са това. Това може да го каже човек, който наистина не мисли.
Явно сме възпитавани друго яче, признавам не мога да ги разбера тия неща и ама съвсем никога няма да ги приема за нормални.  А децата им са просто инструмент, жалко.

# 687
А децата им са просто инструмент, жалко.
Инструмент, може да разбираш твоите деца, но мисля, че най-малко имаш право да говориш за хората като "инструменти".
Наистина си възпитана "другояче".

# 688
Снежа63 постът ти е лишен от смисъл. Детето ми е плод на единствената ми любов в живота, която се гради на взаимно уважение и разбирателство. Аз моето дете не съм го правила с мисълта да вържа някого, а пък и мъжа ми не може да се похвали с ламборджинита. А и не ми трябва, двамата се бъхтаме като луди, за да можем един ден да заживеем в собствен дом. И това е най-сладкото, да знаеш че си го постигнал сам и е само твое. А не след година две, когато на господина му писне поредната любовница, тя да бъде изгонена.

Последна редакция: ср, 03 ное 2010, 12:54 от Pepina77

# 689
  • София - Рим и обратно
Ай сиктир с тия ламборГинита /ламборджини незнам какво означава/. Вижда се на кого му е слабото място материалния въпрос Mr. Green.
Ти твоето дете си го правила на някого, приеми, че има и други хора, които не правят децата си, за да не им избяга мъжлето при друга фуста, която не е допринесла за градежа на дома.

Общи условия

Активация на акаунт