дете от семеен мъж Тема 2

• 36 711
  • 758
  •   1
Отговори
# 690
Снежа63 постът ти е лишен от смисъл. Детето ми е плод на единствената ми любов в живота, която се гради на взаимно уважение и разбирателство. Аз моето дете не съм го правила с мисълта да вържа някого,
Защо мислиш, че само твоето е такова, а другите са го правили с цел да вържат някого?

# 691
Знаеш ли защо? Защото не знам някой прошляк да има любовница и дете от нея ( или ако има те са единични случаи).
Освен това не бих могла и да помисля за дете от мъж, който не е с ясен статус - женен, неженен, ще се развежда ли и тн. Как може една жена да бъде любовница 15г. и да си мисли че този мъж е достоен? На него си му е гот да си оре на двете ниви, да си прави деца - кое оцелее, кое не, няма значение. И аз да съм щастлива да знам, че другата абортира своето дете и всичките тия гадории... Егати и мъжа, сигурно има прекалено много пари.

# 692
А и не ми трябва, двамата се бъхтаме като луди, за да можем един ден да заживеем в собствен дом. И това е най-сладкото, да знаеш че си го постигнал сам и е само твое.
Аз пък моето съм си го правила сама и си живея в моя дом, настоящия и бъдещия на детето ми. Това, обаче няма никакво отношение към чуствата към баща му, нито пък е имало. Ние и двамата си знаехме собствения дом.

# 693
По същия начин както и съпругите.

Може ли малко по-ясно? Говорила си със съпругата?
Защо трябва да говори със съпругата? Супернелеп въпрос.

# 694
Nesiha, статиите са уникални!Не бях попадала на нещо такова досега.
Да - и аз така мисля. Но чукча не чете, а пита кой за какъв го правел тоя цирк.

# 695
  • София - Рим и обратно

За да разбере по кой начин са направили детето, по традиционния или е било непорочно зачатие Joy

# 696
А как съпругите знаят за настоящи и бивши любовници и деца, и намират мъжа си за достоен?И запазват брака си я от любов, я по финансови причини?Учудва ви, че можем да обичаме същите тези мъже, които вие обичате?Май мерите с различен аршин.
Развалихте хубавата ни тема със злобните си коментари и анализи.Нямам намерение повече да обръщам внимание на глупостите, които пишете. Stop
Редактирам-глупостите, които пишат Pepina77 , sabina_k и sunman.

# 697
Ха ха, ама много ви се ще и аз да съм една пострадала съпруга. Е ще разочаровам всички ви! Не бих търпяла и секунда едно такова леке, което ти уж обичаш.
Истината боли, дано един ден като остарееш да си дадеш сметка, че има и други неща, по-ценни и важни от парите.

# 698
В много случаи не знаят. Или получават разпалени убеждения, че това нищо не значи и че отдавна са прекратили връзката. И колкото  и нелепо да ви звучи, зя мен има разлика между съпруга и любовница.

# 699
Pepina77 Защо тогава пишеш тук? Държи те много силна емпатия към чужди съпруги и презрение към чужди любовници ли?

# 700
Ще ти отговоря, въпреки, че не мисля, че е необходимо. Първоначално влезнах ей така от любопитство. След което Трещерица се включи и аз подкрепих мнението й.Първоначално бях решила да не си губя времето с такива незначителни за мен неща, които са адски далеч от мен като разбирания. Но после се включихте да ме ядете, разбираш ли, каква съм, всичко друго но не и морален човек. И просто недоумавам как има хора,които да разсъждават като вас. По-скоро бих приела някоя жена да каже - да сгреших, подведох се, не мислех в този момент. Това повече бих допуснала, отколкото това гнусно пресметливо отношение на тия любовници. Само за имоти се пишеше, пари, издръжки и такива неща.

# 701
Любовниците не се "случват" заради нисък морал. Мисля че статиите са доста подробни какво кара хората да встъпват в menagerie a trois. Ако ти не си била в такива отношения, нямаш какво да кажеш от първа ръка. Тук не е мястото за морал. Или мислиш, че тези жени нямат ни съвест, ни преценка, нито чувства, нито ценности - та е необходимо ти да влезеш и да ги поучиш.

За пресметливостта - каза се няколко пъти, че е двустранна.
Аз не бих останала с мъж, който ми изневерява. Какво ще ме държи? Е - някои жени ги държи удобния живот на съпруги - иначе нямам обяснение защо стоят. Това вече е истинска материална причина.

И двете жени стоят обаче, вероятно водени от чувства. Не сме ние които да съдим кой има право на чувства, па и не дай си Боже - какви са правилните чувства. Ти се държиш като една, която поучава какви са правилните чувства. Животът не е такъв, обаче.

А коментара на някой преди теб, с бича Божий и наказанието със СПИН - нямам думи...

# 702
По-скоро бих приела някоя жена да каже - да сгреших, подведох се, не мислех в този момент. Това повече бих допуснала, отколкото това гнусно пресметливо отношение на тия любовници. Само за имоти се пишеше, пари, издръжки и такива неща.
Аз въобще не съм сгрешила, зависи какво разбираш под думата. Децата също не са грешка или ако някой счита, че е грешка да създаваш живот, трябва поне да си носи отговорността за такава "грешка".

# 703

Задай суперлепия въпрос какъв цирк играе осеменителя в къщи. Дано Снежа63 да отговори.

# 704
Любовниците не се "случват" заради нисък морал. Мисля че статиите са доста подробни какво кара хората да встъпват в menagerie a trois. Ако ти не си била в такива отношения, нямаш какво да кажеш от първа ръка. Тук не е мястото за морал. Или мислиш, че тези жени нямат ни съвест, ни преценка, нито чувства, нито ценности - та е необходимо ти да влезеш и да ги поучиш.

За пресметливостта - каза се няколко пъти, че е двустранна.
Аз не бих останала с мъж, който ми изневерява. Какво ще ме държи? Е - някои жени ги държи удобния живот на съпруги - иначе нямам обяснение защо стоят. Това вече е истинска материална причина.

И двете жени стоят обаче, вероятно водени от чувства. Не сме ние които да съдим кой има право на чувства, па и не дай си Боже - какви са правилните чувства. Ти се държиш като една, която поучава какви са правилните чувства. Животът не е такъв, обаче.

А коментара на някой преди теб, с бича Божий и наказанието със СПИН - нямам думи...

Чукча май не чете че деца се правят без презерватив и без такъв се разпространява СПИН. И аз нямам думи...
Аз съм си добре че глупостите които пиша отказах да ги живея, но други здраво се натискат.
Ама съм оптимист защото има паралелни теми на самотни майки по принуда, които са намерили, други търсят, но не лъжци.

Общи условия

Активация на акаунт