Тайната на дългата и здрава коса - 78

• 126 565
  • 744
  •   1
Отговори
# 195
  • София
домашните маски преседяват няколко часа и се измиват,а купената маска се слага на измита коса,з-то мърсотията и мазнината пречат на маската да влезне в косъма и седи 3-4минути.Купените маски се слагат по дължината,а домашните на цялата коса.Аз съм стояла и с купена маска няколко часа на главата и после си я измивам,но не действа така като домашната,з-то не е натурална и все пак има химия в нея.По принцип аз дори като ползвам шампоан 2в1  ми се омазнява по бързо косата,та камо ли ако си намажа маската.Затова избягвам да слагам купена маска вместо домашна.Натуралните масла които се слагат в маската,някои от тях спомагат за по бавното омазняване,както и яйцето,затова след домашната маска не се омазнява толкова косата както с купената.

# 196
Правих маската с тривитаминол 4-5 пъти като първия път останах невероятно впечатлена, но изглежда следващите пъти на улучих точните пропорции и косата ми стана леко като премита, имам още в шишенцето и следващия път ще внимавам със пропорциите на съставките Mr. Green. Иначе съм много доволна Peace.

# 197
какво масло си купувахте от пикадили ? Rolling Eyes

# 198
  • в.преслав
Не съм ви писала отдавна,но ви чета редовно.Най-накрая ми донесоха маската на Орзен с бира и съм много доволна от нея.ПРеди това ползвах и тази с мед,но тази с бирата по ми харесва.Поръчах си и от боята на Виталитис,че от тази на Алфапарфа много ми гори на скалпа,особено последният път като нямах от тези ампули за чувствителен скалп.Изкарах си и едно курсче с тривитаминола сега минавам пак само на масълца.Ето така изглежда косицата ми:
http://img571.imageshack.us/img571/5427/35880130865623609246100.jpg

# 199
Не съм ви писала отдавна,но ви чета редовно.Най-накрая ми донесоха маската на Орзен с бира и съм много доволна от нея.ПРеди това ползвах и тази с мед,но тази с бирата по ми харесва.Поръчах си и от боята на Виталитис,че от тази на Алфапарфа много ми гори на скалпа,особено последният път като нямах от тези ампули за чувствителен скалп.Изкарах си и едно курсче с тривитаминола сега минавам пак само на масълца.Ето така изглежда косицата ми:
http://img571.imageshack.us/img571/5427/35880130865623609246100.jpg
Аз не съм особено очарована от тази с меда,мисля да си купя тази на елсев с пчелно млечице.

# 200
  • София
Здравейте,
Отдавна не съм писала тук. От известно време забелязвам много голямо количество къси новопоникнали косъмчета по главата си. Стърчат много смешно като перушина, но много ме радват. Проблемът е, че не знам каква е причината да израстват нови косми. С дължина около 4см са, което значи, че причината е в нещо, което съм ползвала преди около 5 месеца, ама като не мога да си спомня какво е  Embarassed Заради следродилния косопад се плесках с какво ли не и явно някое от нещата е подействало  Laughing

Маската на Орзен с бира е страхотна. И аз я харесвам повече от медената. А серията на Лореал с пчелно млечице се излъгах да си я купя цялата още като излезе и след 2 пъти употреба изххвърлих всичко. От нея косата ми ставаше отвратителна - слепната, сплескана, без никакъв блясък  Sick

# 201
И на мене между другото ми расте нова косичка, стърчи като перушинка отгоре, и много ме радва  Grinning Grinning А косопада ми намаля, аз си оставам на теорията че просто старата коса е падала за да има място за нова, но все пак пада още малко, обмислям да почна да пия някакви витамини за коса и нокти, защото ноктите са ми в доста плачевно състояние...  Simple Smile

# 202
За първи път използвам шампоан без СЛЕС. Отзиви: скоро.

# 203
  • София
Шушулче, кой шампоан си си взела без СЛЕС?

# 204
на Bad head от серията S Factor

# 205
  • София
Мерси Шушулче, ще ми е интересно да споделиш резултати скоро. Аз се загледах един ден в серията шампоани Faith in nature. Дават ги също без СЛЕС, много нежни и т.н. Някакви отзиви за тях?

# 206
Мерси Шушулче, ще ми е интересно да споделиш резултати скоро. Аз се загледах един ден в серията шампоани Faith in nature. Дават ги също без СЛЕС, много нежни и т.н. Някакви отзиви за тях?
И аз се интересувам от Faith in nature Simple Smile  - http://www.faithinnature.co.uk/Hair-Care/C/2
А иначе сега ползвам Bioderma Node fluid, който също е без SLES, но още малко рано да кажа какво мисля за него, защото съм го ползвала само два пъти. Много е рядък, съответно няма да е икономичен и затова го редувам с друг шампоан, че само този ако ползвам ще свърши за отрицателно време.

# 207
Moят е много гъст.

# 208
  • София
Питам за Faith in nature, защото преди известно време ми дадоха мостричка на шампоан и балсам.И двете бяха доста течни, мостричките бяха достатъчно големи, за да се ползват на 2 пъти, но така и си отидоха на едно миене. Шампоана направи добра пяна едва след като сложих цялото количество от пакетчето, а пак казвам, че не беше никак малко. С балсама беше същата работа - не беше хич мазен, но добре се получи, поне на моята коса. Наложително е да се сложи балсама, че иначе косата стана доста суха и заплетена след шампоана. След това нямах кой знае какъв обем, но пък и на втория ден след миенето косата ми изглеждаше чиста, макар и вече сплескана  Laughing Та, исках да събера и други мнения за него, защото се чудя дали да дам още 12-13 лв за шампоан и толкова и за балсам. Вече се отрупах с какви ли не несполучливи продукти и не ми се хвърлят повече пари ей така. А от едно измиване не мога да преценя.  Confused

# 209
  • София
Не давай за Faith in nature щом като от мострата не си очарована  Peace Ако искаш скъп и хубав шампоан без СЕЛС вземи НУКС  Heart Eyes Ако искаш по-евтин вземи Бюбхен или Дисни  Hug

Общи условия

Активация на акаунт