Да са живи и здрави, весели, засмени, игриви, палави, безгрижни и мнооооого да ни радват, както и ние тях!
Естетвено по случай празника 'страхотен ден' - просто нямам думи! 

Изкефи ме как отсече, че до 2 седмици и ние ще си имаме
Амин дай Боже, че вече си мисля, че ще си останем без зъби
За тортите - ами зарибих се в тъпите дъждовни дни като днешния! То освен да се уча на ткива работи+да чета какво друго да правя? А още не съм си почнала новата книжка, понеже още ми е в има предната, която беше просто фантазия и чакам да отлежи! 

Какво по-точно те интересува за хапването? Какво точно ядат, количество или брой и време за хапване? 
Абе уж не се притеснявам, но аз както знаете бях адски скептична и дори настроена против проходилките и сега наистина се пиртеснявам първоначалните ми опасения да не се окачат истина в НАШИЯ случай (казвам нашия, понеже всяко детенце си е различно).
Та и аз като Лейди се чудя дали да продължавам да я слагам, макар че то грехота цял двор да имам, да я слагам макс по 40 мин и то само когато е хубаво времето и пък и да тотално да спра да я слагам
То иска да се движи, не само в количка...

опря се на него и счупи чопчетата дето държат монитора към клавиатурата, сега не мога да го затворя
ама какво да направя, аз съм си виновна, не биваше да му давам да си играе с него. Даже не мога да му се скарам, той какво е виновен, то не разбира детето, че това не е играччка. Дано да има начин да се оправи, щото без него съм за умиране, как ще си върша работат ... незнам.
, че тук не продават (шегувкам се, нали знаеш

!
!
!
.Я пускай направо рецептета тук, че само се облизваме
.
!
.
.
.И с целия си мозък си купих два панталона, които след 3-4 седмици най-вероятно няма да ми стават.Здраве да е........
.Честно, със сълзи се смях и на двете истории.Като те чета, ще взема да събера кураж да си призная една изцепка, но още не смея, че определено държа първенството

!
!
.

Какво по-точно те интересува за хапването? Какво точно ядат, количество или брой и време за хапване? 
Ако трябва да повиша малко нашето, че и ние ядем така:
- кърма
. Знам ли и аз като видях вашето Трейс си мисля, да не би да давам малко аз 

. С наближаването на лятото все по- често си задавам този въпрос
. Все се успокоявам с поговорката- Д..е знае две и двеста 
Тя яде 4-кратно, като през нощта прави към 13ч пауза да не яде.
Така че хич ниакво тихомълком, защото си 'разконспирирана' като отдавна невясвала се, но НЕзабравена! 
А ти с тези 44кг - просто не ми се вясвах пред погледа, че ще те напляскам! Как може такива работи да правиш??
Ми чи ти си богата тогава, ихууу
Аз съм далеч от твоите възможности
и съответно за това не разчитам на пари от работата ми! 
на всички

Искаше ми се млякото с бисквити вечер да го редувам с каши, че да не е постоянно една и съща вечеря. Ако следобед дам примерно каша + плод следобед, вечер ми остава само кис. мляко с бисквити и според мен ще й омръзне все едно и също всеки ден? Освен да започна да й правя супи за вечеря, при който случай говорим за готвене 2 пъти на ден, което не ме блазни. Препоръчани теми