Листопад (Yaprak dökümü) - ТЕМА 30 - Юбилейна и креативна!

• 50 818
  • 734
  •   1
Отговори
# 300
На мен пък Аслъ ми харесва. Притежава много повече класа от Ферхунде.
Ф. не е грозна, да, ама простее и е някакси селска в сравнение с Аслъ.
Абсолютно на същото мнение съм... Класа е това, което липсва на Ферхунде, и което Аслъ има в изобилие...

# 301
Толкова лошо се развиват нещата, че още се чудя защо продължавам да гледам филма.
Само аз ли толкова съм се вживяла? newsm78
То и за това у дома не се гледат сериали Naughty И аз веднъж да гледам и то.................случих на филм.
Иска ми се веднага да се обърнат нещата и да видя всички тези хора от Листопада спокойни и усмихнати. Hug

Да, ама не! Кой знае още какво ще става!?!?!?!  Cry Cry
Като знам в книгата ББ как удариха дъното, както каза soya-fen  и там си останаха. Cry Cry

Не си само ти  Dartanian  Hug
И аз с всяка следваща серия ги чувствам все по близки всички от филма и съпреживявам с тях проблемите и радостите им.  Peace
След сериите тази вечер останах с много смесени чувства. Ще ги оставя да преспят и утре ще коментирам. Нали казват, че утрото е по-мъдро от вечерта.  Whistling
Лека вечер на всички.  Hug

# 302
Голяма класа има Аслъ- няма що!
Да гледаш как годеникът ти пред очите ти се целува с друга и ти да се правиш, че не виждаш и гледаш луната:)))

Аслъ е отчаяна крава вкопчена в мъж, който не я иска:))))

# 303
Арабела,съгласна съм с теб за Аслъ.

Снежката и соя-фен,не четете ли ББ?Там пише коя от двете печели. Twisted Evil Whistling

# 304
Лека вечер Чеб, а и на всички.
И аз ще смеля събитията и утре ще се включа. Сега съм тъжна и ще отразявам негативни мисли. Tired
Чао, форума!

# 305
  • Пловдив
Уффф, днешните серии ми дойдоха малко в повече Sick

Първо селската кифла Хайрие - едвам я издържам вече на екран. Аман от нейното "Спокойно миличък", от вечните и наставления, охкания, пъшкания и прочие тъпи изпълнения #2gunfire #2gunfire #2gunfire

После онова социално зло, Джаврие - е, не - вече е нетърпима Sick Sick Sick. Дори не ми е забавна - не спря да и мели устата и за минутка, просто не се издържа. Направо не знам Таксин и Фикрет от тук нататък как ще живеят с това чудовище над главите им newsm78. В предната тема някой беше споменал за "лек" срещу такива като Джавки - баня със хладка вода, после да съхне на течение и накрая босилека в ръцете! Напълно ЗА този "лек" съм Twisted Evil

И накрая Фикрет - много лесно се предаде, не можела да се върне в Адапазаръ. Ами ако не и беше мълчала досега можеше и да не се стига то тук. Да беше и се опънала поне малко, за да покаже на старата чанта къде и е мястото, а не да стиска зъби и безропотно да поема обида след обида Naughty...

# 306
На мен пък Аслъ ми харесва. Притежава много повече класа от Ферхунде.
Ф. не е грозна, да, ама простее и е някакси селска в сравнение с Аслъ.
Абсолютно на същото мнение съм... Класа е това, което липсва на Ферхунде, и което Аслъ има в изобилие...
Въпреки,че одеве казах,че я има нещо ми се изгуби когато премахна Ф от проекта.Не беше етично според мен още по-малко професионално,а и причините,които изтъкна сигурно дете на 5 ще се да се осети!Това ли е професионализъм?Не може да разграничава личния от професионалния си живот.

# 307
Снежката и соя-фен,не четете ли ББ?Там пише коя от двете печели. Twisted Evil Whistling
Чета и зная какво става накрая и с печелившата, ама сега коментираме настоящите събития. Wink
Лека нощ и от мен. Спокойни сънища на всички.

# 308
Арабела,съгласна съм с теб за Аслъ.

ББ НИКОЯ НЕ ПЕЧЕЛИ

# 309
Абе тия хора нормални ли са, да не ги ринат тия пари с лопата отнякъде? Хайриетка откъде взе пари за прическа?
И аз това се чудя #Crazy Само Неджлята съм виждала да се вози в автобус ДО днес и то пак рядко ooooh! Те такситата, фризьорите и посрещането на гости не ги броят за разходи Laughing Предполагам, че бедността в Турция е много по-различна от тази в България Confused

Най-накрая махна огненото кълбо от главата си ... евала!
"Огнено кълбо" hahaha И на мен ми беше много грозно.. Ама какво им става на тези жени в сериала?!? 90% са червенокоси ooooh! Хайрието, Лейля, Фикрет, Сузан, майката на Ферхи, Ферхи.. Crazy И то едно червено Sick

Имам чувството, че Аслъ и Левент добре се забавляват с простотийката и голите амбиции на Ферхи.  Mr. Green
Според мен Аслъ си мислеше, че Ферхи е поредната заигравка на Левент, но в крайна сметка се почуства застрашена.. Като всяка жена на нейното място предполагам Wink

На Али Ръза му трябва затвор за длъжници като в Дикенсова Англия - да се оттегли там с цялата фамилия, да витае благородно над нещата, да му изкрънкват жените понякога от познати по някой айрян, да си говори за възвишени неща с директора на затвора и да си живурка щастливо.
Не е гордост това неговото, горделивост е!
Напълно съм съгласна, особено с последното изречение Peace За пореден път го казвам, всяко нещо трябва да си има граници - гордостта и запазването на доброто име/достойнството също!

Аз не мога да я разбера защо го търпи, въпреки отношението му. Уж много печена, ама май само пред Шефкет и семейството му.
А пък Левент явно не смее да противоречи на Аслъ. Предполагам, че го е страх тя да не се откаже от проекта и да му изгорят паричките.
И аз не мога да разбера Ферхи защо го търпи?!? Предполагам, че и е интересно все пак, особено като той идва да я търси Grinning В добавка и с паричките.. Money
В този епизод обичайните дразнители - Хайрие и Джаврие. Първата с това охкане и тюфкане "Шефкет, миличък отслабнал си".. Все едно не го е виждала 1 година ooooh! То така се слабее, особено като лежиш по цял ден на курорт hahaha И изказването "Ето още един мамин син" ooooh! Sick А как гледаше Мулето.. Все едно той е престъпник, а нейният син - НЕ hahaha Джаврието няма какво да я коментирам Stop Издразни ме малко и Неджля с това нейното "Ще се женим, няма да се женим" ooooh! Вчера беше сигурна, днес пък били избързали.. Не може при всяка трудност и да се отказваш от женитбата. То ако беше така нямаше да има омъжени хора. Само си играе с Джем и ме дразни Crossing Arms И Фикрет ме издразни, че си го изкара на Тахсин, отново Tired Не казвам, че той не е виновен и не поставя майка си на мястото.. Ама и Фикрет прекалява с дръпнатото си отношение към него, без особено да го е заслужил Peace

# 310
Голяма класа има Аслъ- няма що!
Да гледаш как годеникът ти пред очите ти се целува с друга и ти да се правиш, че не виждаш и гледаш луната:)))
Аслъ е отчаяна крава вкопчена в мъж, който не я иска:))))
Ами да, по–естествено би било да я хване за косата и да помете улицата с нея  Mr. Green, но тъкмо това е класата, която Ф-е няма.
 От ББ на мери попинс разбрах че ББ Левент се сгодява за Ф., но впоследствие му писва от номерата й и я разкарва и тя хваща гологлавия грозник, който в един момент почва да я души на канапето, сигурно от много любов.
А вие кои ББ четете? Laughing Laughing Laughing

# 311
Чесно,казано днес Джефриене ме изразни кой знае колко много дори на моменти беше права!Все пак не взеха назаем 5 000/6 000 лева взеха 30 000 никак не са малко пари.Фикрет какво се развилня ще кажеш,че Таксин беше длъжен ''прекалила'' ами айде Разата не знаеше ама Фикрет да и беше казала едно благодаря!Да я бяха предопреди ли ако щеш да и беше целунала ръка за да я накара да не казва на баща и.

# 312
                            Когато човек има проблеми , и те действат най-много на психиката му / нервите / ,може за много кратко да
                            отслабне.......без дори да забележи  Wink  /Това от личен опит/.
                            А като добавим и това ,че гледаш през решетки , и то част от небето ,още повече ,като причина ,да свалиш кг.
                            Това вече ,не е от личен опит  Wink И дай боже ,да не го изпитва никой в този свят . Praynig

# 313
Ивона1 това никога не може да стане, поне на този етап. Джаврието просто злословеше днес.. Тя, която е никоя, била дала на заем пари на Него - Околийския управител ooooh! Какво целуване на ръце, какво благодаря Tired Те не и казаха умишлено, защото 1-во нямаше да си даде парите и 2-ро щеше да го натяква докато не гушне босилека Laughing Както и стана Tired
Saidah така е, не го отричам, това са фактите, но думите и действията на Хайрието са толкова пресилени и аз не знам вече какви.. Че направо ми бърка в мозъка. А и колко време не са се виждали с Шефкет, 2-3 дни, до седмица, колко пък ще отслабне Tired Това за мен са лигавщини..

# 314
Momicheta nqkoi moje li da mi kaje ot kade da si svalq dneshnite serii ? Blagodarq vi.

Общи условия

Активация на акаунт