Ф. не е грозна, да, ама простее и е някакси селска в сравнение с Аслъ.

И аз веднъж да гледам и то.................случих на филм.

. Дори не ми е забавна - не спря да и мели устата и за минутка, просто не се издържа. Направо не знам Таксин и Фикрет от тук нататък как ще живеят с това чудовище над главите им
. В предната тема някой беше споменал за "лек" срещу такива като Джавки - баня със хладка вода, после да съхне на течение и накрая босилека в ръцете! Напълно ЗА този "лек" съм
... 

Само Неджлята съм виждала да се вози в автобус ДО днес и то пак рядко
Те такситата, фризьорите и посрещането на гости не ги броят за разходи
И на мен ми беше много грозно.. Ама какво им става на тези жени в сериала?!? 90% са червенокоси
Хайрието, Лейля, Фикрет, Сузан, майката на Ферхи, Ферхи..
И то едно червено 

За пореден път го казвам, всяко нещо трябва да си има граници - гордостта и запазването на доброто име/достойнството също!
В добавка и с паричките.. 
То така се слабее, особено като лежиш по цял ден на курорт
И изказването "Ето още един мамин син"
А как гледаше Мулето.. Все едно той е престъпник, а нейният син - НЕ
Джаврието няма какво да я коментирам
Издразни ме малко и Неджля с това нейното "Ще се женим, няма да се женим"
Вчера беше сигурна, днес пък били избързали.. Не може при всяка трудност и да се отказваш от женитбата. То ако беше така нямаше да има омъжени хора. Само си играе с Джем и ме дразни
И Фикрет ме издразни, че си го изкара на Тахсин, отново
Не казвам, че той не е виновен и не поставя майка си на мястото.. Ама и Фикрет прекалява с дръпнатото си отношение към него, без особено да го е заслужил
/Това от личен опит/.
И дай боже ,да не го изпитва никой в този свят .
Какво целуване на ръце, какво благодаря
Те не и казаха умишлено, защото 1-во нямаше да си даде парите и 2-ро щеше да го натяква докато не гушне босилека
Това за мен са лигавщини.. Препоръчани теми