На какво си играете с децата?

• 4 606
  • 71
  •   1
Отговори
# 60
събота и неделя не почиваш ли?

# 61
Почивам, да, но това не е отговор на въпроса на какво си играя с детето. 5 дена в седмицата се занимаваме вкъщи или на площадката, както казах - детето си играе с връсници.  Laughing
А твоят пример е за неработещи според мен.

# 62
Не, моя пример с гората е за събота и неделя, защото аз самата съм работеща.
А апликация от листа може всеки да направи и през седмицата. На връщане от градината да се съберат листа, а вечерта да се направят апликации с тях.

# 63
Е, няма нужда да спорим, просто за нас това не е ежедневно занимание  Laughing
Иначе идеята е добра, дааам.

# 64
Купихме тиква и тази вечер надявам се(ако не ни домързи) ще издълбаем фенер от нея.

Сигурно нещата с които се занимаваме ние, няма да допаднат на някой от вас, а и децата ни са с различни интереси. Надявам все обаче с други , които са на нашата вълна да успеем да обменим идеи.

# 65
Най-често апликираме ,рисуваме с часове -акрилни и  водни бои,пастели,моливи и темперни бои ,играем на претендиращи(т.е. преструваме сме че сме принцеси,майки  с бебета,продавачи в магазина,лекари на куклите) игри ,четем книжки и правим леки сценки по нея,правим макети на животни и растения с подръчни средства и отпадъчни кутии и хартии,печем мъфини,сладки и печива заедно като тя си има нейни кухни и прибори,но помага в бъркането и пускането на продуктите по ред в купата,гоненица ,криеница и пикници и много разходки все до различни места ,паркове и квартали за да не й омръзне и още много други .

# 66
Ние от няколко дена правим гирлянди от цветна хартия и изрязваме снежинки и борчета, много му харесва, въпреки че аз ги режа а той само залепва но е много развълнуван защото това ще е част от коледната ни украса

# 67
  • София
Здравейт.И ние тези дни правим грилянди,фенери,снежинки-дъщеричката ми е много заинтригувана,опитва се дори сам да изрязва и да лепи.

# 68
Е как по-точно ги изрязвате тия гирлянди и фенери? Има ли някакъв шаблон,защото,ако няма мен хич не ме бива сама да измислям Embarassed

# 69
Абе да ти кажа - вечер към 18.30 - няма как да тръгна по горите с детето, та...  Wink
Идеята е страхотна и няма нужда да се прави по горите. Взимате листата пред блока, намирате първата локва и става същото забавление, взимате листове от вкъщи, листа от тротоара или близката градинка, лепило, и започвате проекта в някой детски кът или в парка.

# 70
  • София
Е как по-точно ги изрязвате тия гирлянди и фенери? Има ли някакъв шаблон,защото,ако няма мен хич не ме бива сама да измислям Embarassed
http://krokotak.com/vsichko-za-koleda/
Незаменим сайт.  Mr. Green

# 71

Общи условия

Активация на акаунт