Получихте ли семейни добавки за деца/детски/този месец?- 15

• 52 491
  • 766
  •   1
Отговори
# 435
  • София-Велинград
И казаха ли кога ще ги преведат,няма да е и в понеделник тогава...

# 436
Наистина не казаха кога  newsm78 или аз съм глуха  Thinking

# 437
  • София-Велинград
Извиняват се ,ХА че и НАГЛОСТ.И не, не ме рабирайте погрешно,но защо за всички пенсий има,а за нашите деца няма!!!!!!!

# 438
А като нямат пари дали и майчинството няма да се забави  newsm78

# 439
ужас Money няма ли кой да подаде жалба  #2gunfire

# 440
  • Пловдив
Пловдив няма, но това не учудва никой. Сега влязох в сайта на Соц. министерство и всички постове на гневни и питащи родители са изтрити. Е това, ако не е цензура здраве му кажи. Първо се ядосах после ми стана смешно от бездушието на управляващите. Майната им.

# 441
В Търговище, тези които ги получават по пощата, са си взели детските още на 26.05.

# 442
В Търговище, тези които ги получават по пощата, са си взели детските още на 26.05.
А защо на нас ни отказват да ги взимаме от пощата  #Cussing out

# 443
нещо не ми е ясно,,, newsm78 тези пари по пощата и тези в сметките ни не идват ли от едо и също място Thinking   аз като бях на борсата ги вземах по-рано от банкомата от тези ,които ги вземаха от пощата newsm78

# 444
Цитат
А защо на нас ни отказват да ги взимаме от пощата 

Всеки трябва да си търси правата до дупка! Никой не може да ти каже как или чрез коя банка да получаваш парите си! Обърни се към по-горна инстанция и си търси правата, мила!

# 445
Цитат
нещо не ми е ясно,,, newsm78 тези пари по пощата и тези в сметките ни не идват ли от едо и също място Thinking   аз като бях на борсата ги вземах по-рано от банкомата от тези ,които ги вземаха от пощата newsm78

В пощата винаги си получават детските няколко дни по-рано. Не знам точно какъв им е механизмът на действие  Laughing . Освен това и в различните градове се превеждат по различно време, което също е ужасно! Миналия месец в Търговище ги преведоха в банките на 30-ти, докато някои вече ги бяха изхарчили отдавна...

# 446
Аз не знам да има мама, която да получава детските от пощата  Thinking Ако има такава нека пише, може и аз да съм в грешка  Peace
Аз като си подавах документите в социалните, няколко пъти ми казаха да си напиша сметката, а ако нямам да си направя (струва 2лв)

# 447
Цитат
Аз не знам да има мама, която да получава детските от пощата  Thinking Ако има такава нека пише, може и аз да съм в грешка  Peace
Аз като си подавах документите в социалните, няколко пъти ми казаха да си напиша сметката, а ако нямам да си направя (струва 2лв)
Мила, аз познавам  Laughing Но те си ги получават навреме и не се дърлят като нас по форумите  Laughing Пак ви казвам, момичета - търсете си правата. На декларацията пише - Желаете ли да получавате парите си по банков път, а не, че е задължително...

# 448
  • Mediterraneo

Не си в грешка. Няма майки от областните градове, които да си получават парите по пощите. Там получават тези от малките общини, в които няма банкомати. Ама като са се захапали с тези пощи, голям келепир... Дали този месец ще вземеш от пощата на 15-ти и другия пак някъде там, пак един месец чакаш. Ама то на завистта очите стават на паници, струва им се на хората, че по пощите едва ли не по 3 пъти на месец превеждат пари...

Абсолютна простотия! Защо не поискате и за първи юни, за Великден и за Байряма надбавки?!
  Тарталетке,Рождество Христово или Коледа го празнуват и мюсулманите,така ,че тук принцип на верова дискриминация не може да се вкарва.Още повече,коледни добавки взимат не само пенсионерите и работещите с християнско изповедание,но и всички останали-били то евреи,мюсулмани,атеисти и т.н.,тровещи поколенията с антихристиянство.
 Постинга ти е дискриминационен

Ти добре ли си  Shocked Ако нямаш какво да казваш, просто си мълчи. Що не потърсиш под стола си теле, а търсиш неща в моите публикации, които изобщо ги няма  newsm78 Ай сиктир пък.

# 449
Аз пък да ви кажа,че от 2 месеца имам право на детски,но още не съм ги получавала.Трябваше да ги получа на карта,но се оказа,че миналия месец са ги изпратили в  пощата.Обещаха ми този месец да си ги взема накуп на банкомата.Не знам дали пак не съм ги изтървала,защото в пощата ми обясниха,че ако са пратени пак там,трябва около 20-то число- плюс- минус 3 дена,да проверявам дали има превод!!!На 20-ти отидох и ми казаха,че никой не знае кога ще има превод и такава информация не се дава.Еми отказах се!!!Дано да си ги получа на картата,защото иначе.... #2gunfire

Общи условия

Активация на акаунт