Получихте ли семейни добавки за деца/детски/този месец?- 15

• 52 413
  • 766
  •   1
Отговори
# 510
Без да ви хвърлям в паника имам въпрос.Вярно ли е ,че снощи по не знам коя телевизия е казано нещо от сорта на това ,че няма да плащат детските на този етап?Моля някой да ми отговори.Спешно.
не съм чула такова нещо по новините...само това остава да направят и ще ги призная... #Crazy

# 511
  • ВИДИН
само дето аз знам че в понеделник от сиц. певоди не правят та преди вторник не се и надявам

Не знам откъде знаеш след като такова нещо просто няма. Социалните правят преводи абсолютно всеки работен ден.
щом казвате званете на социялни грижи видин и попитаите друг отговор няма да получите и не бъркам социялни грижи с нои или там квото искате

# 512
Мима,и на мен ми е интересно защо се пулиш такава!
първо и навреме да се изплащат само добавките и помощите на майки, които отглеждат деца с увреждания
Точно така-като родител на такова дете и на мен ми се иска парите на децата с увреждания да се изплащат първо и навреме.Това въобще не значи,че детските за другите деца ми се иска да се бавят,напротив.Но приоритетни да бъдат парите за деца с проблеми.а не,както се получи преди няколко месеца-всички детски бяха получени,а парите по тогавашния чл43 бяха преведени първите дни на следващия месец.
Точно за това,че са ги превели с такова закъснение-даже напротив-мисля,че трябва да са с точна и фиксирана дата-да не кажа точно 15,защото трябват за лекарства

# 513
  • София-Велинград
Стига вече,почти всички които получаваме детски ,се нуждаем от тях,сега какво трябва да съжаляваме ,че децата ни са здрави ли???
Найстина тези пари ни помагат в даден етап от месеца,и след като имам нужда от тях,и ми се полагат,и то съвсем законно(защото познавам и семейства,които ги взимат ,защото се осигуряват на минимален доход,или защото просто нямат брак),е аз не съм от тях.
И нека ме простят майките с болни дечица,но аз искам и моите пари,и парите на майките които сами отглеждат децата си,да бъдат преведени..

# 514
Без да ви хвърлям в паника имам въпрос.Вярно ли е ,че снощи по не знам коя телевизия е казано нещо от сорта на това ,че няма да плащат детските на този етап?Моля някой да ми отговори.Спешно.
Само това ми липсва  smile3511

# 515
  • София-Велинград
Скорпи,искрено се надявам да не е вярно,и изобщо как така ще решават да ни лишават от нещо дето законово ни се полага всеки месец????

# 516
Скорпи,искрено се надявам да не е вярно,и изобщо как така ще решават да ни лишават от нещо дето законово ни се полага всеки месец????
Няма как да ни лишат,но могат да ни ги забавят ще се появят по тв ще ни обяснят колко много съжаляват но нямат пари и така.Дано само да не е вярно newsm78

# 517
  • София-Велинград
Нали на 1.06.сме на протест,сигурно ще ни ги изплатят след него,направо ни подлудяват тези!!!!!!!!!!!!!

# 518
Ох, кой сме на протест? 5 в Пловдив, три в Ямбол, две в София ли?  ooooh!

# 519
Истински се надявам протестиращите да са много повече.За съжаление е ясно ,че не можем всички да се съберем в София.Лично аз планирам такова пътуване точно заради протеста.Ако масово майките се съберат на протест даже и по родните си места,пак ще е голяма стъпка напред.

# 520
  • София
Стига вече,почти всички които получаваме детски ,се нуждаем от тях,сега какво трябва да съжаляваме ,че децата ни са здрави ли???

TiredКъде го прочете това,тази велика глупост?Къде е написано,че майките на здрави деца трябва да съжаляват за това!?
Обидно ми е да чета такива мнения,честно.
Съжалявам,но тук всеки чете каквото му изнася.
Това,което аз искам /не че някой от високо ниво се интересува какво иска моя милост/ е-да има фиксирана дата за парите,които майките получаваме.Ако не е фиксирана датата,а парите се изплащат поетапно в тези две седмици от 15-то до 30-то число,то тогава с предимство да са децата с увреждания.Смея да твръдя,като майка на едно здраво дете и на едно дете с увреждане,че така е правилно.И това не омаловажава в никакъв случай нуждите на здравите деца.
Сега дали бях ясна?

# 521
Подкрепям изцяло мнението на Валенцето!
Така или иначе, подаянията които се полагат за нашите деца, не стигат за нищо съществено, но понякога идват в момент съвсем удачен и като манна небесна! Всеки има нужда дори от 35 лв понякога!
И аз мисля че може да се въведе ред на изплащане, като първо бъдат децата с увреждания а после всички други, друг е въпроса господата които не знаят какво е да разчиташ на 35 лв. какво ще решат!

# 522
Може да поговорим и по въпроса, колко от майките които получават семейни помощи за деца, наистина имат право да ги получават...[/color]
с това не съм съгласна. Според мен всички деца трябва да получават пари. С какво моето, твоето или детето на някоя друга работеща мама и платила си данъците, да е по-маловажно от ромчетата.
Сега ако щете ме нападайте, но не мисля и малко 35лв. да не си ги получа.
Да за мен са добавка- пакет памперс и кутия храна, които така или иначе купуваме.

Виж за тези пари по чл.43 и аз мисля, че трябва да се превеждат навреме. За щастие и се надявам да не ми се налага да ги взимам. Но и аз имам приетелка, която ги получава. Добре че не са и спешни, че има кой да им помага.

Хайде със здраве, пък все остава надеждата за по-добро

# 523
Вале,не се хаби да обясняваш мила.Според мен беше пределно ясна от самото начало.Аз също споделям мнението дечицата с увреждания да са с предимство,и предполагам всички ще сме на едно мнение поне за това.

Наистина се надявам да постигнете нещо с протеста,аз лично няма как да присъствам,но все пак ви желая успех. Peace

# 524
  • София-Велинград
С това съм съгласна,децата с увреждания да са с предимство както и децата на самотните майки.Но щом ние тук шепа хора не можем да се разберем,и секараме,за какъв национален протест става дума???Никога нищо няма да се промени в тая държава ,докато самите ние не се променим..

Общи условия

Активация на акаунт