новите документи за самоличност

• 2 624
  • 20
  •   1
Отговори
# 15
През май бях за десетина дни в София, не успях да си сменя паспорта на Мария Луиза, опашките се виеха до трамвайната линия , а хората чакаха от нощите и раздаваха номера.

# 16
  • далечно
а дали сега има някакво раздвижване?? знам, че в началото на май беше голяма истерия.

ще съм в София след две седмици и ми се иска да се подготвя хмм психически за това дали ще мога да го сменя проклетия паспорт (тъй като командировката ми за Калифорния е одобрена...егати заради един паспорт да не отида  #Cussing out )

# 17
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
През май бях за десетина дни в София, не успях да си сменя паспорта на Мария Луиза, опашките се виеха до трамвайната линия , а хората чакаха от нощите и раздаваха номера.

на 8 юни (ден преди да забие централния им компютър  Mr. Green) на Мария Луиза нямаше никой.
експресна поръчка на ЛК стана за 1 ден и около 90 лЪва.  Hug

# 18
  • далечно
а дали централния им комп\тър сега е в добро здраве  newsm78 ? т.е. имаше ли пордължение това със забиването?

# 19
Някой знае ли дали сега се раздават пак в началото на седмицата / понеделник / номера за цялата седмица засмяна на задграничен паспорт в Районните или просто си отиваш и чакаш?

# 20
Ама какви опашки....аз преди 3 дни си подадох заявление за смяна . Бях единствена. Беше сряда, в 9 сутринта. Нямаше опашка, нямаше хора. Само аз. Оправих се за около половин час и си тръгнах. Става въпрос за Студентски град .

Общи условия

Активация на акаунт