Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са темите, обсъждани във форума?
Какви са препоръките за предотвратяване на гадене и повръщане по време на бременност?
Какви са препоръките за справяне със стреса и тревожността по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са темите, обсъждани във форума?
-
Какви са препоръките за предотвратяване на гадене и повръщане по време на бременност?
-
Какви са препоръките за справяне със стреса и тревожността по време на бременност?
-
Какви са препоръките за грижа за здравето на бебето по време на бременност?
-
Какво представлява серклажът на шийката на матката?

, така че не се притеснявай, екстра ти е шийката-до 3 см се смята за напълно нормална дължина
.
.A za operaziata i az predpochitam palnata upoika s batkotose naloji po speshnost i nishto ne pomnia ,no sega mai ste se naloji s chasticna ,az taka ili inache ste pripadna
ne moga da si predstavia 40 min da chuvam vsichko .......Drugoto koeto me pritesniava e che tuk ne mi opredeliat data za sega (pone orientirovachno )ami ako mi iztekat vodite kato parvia pat ......i zapochne rajdane.....neznam adski sam pritesnena ot mnogoto neizvestni .A 37 sedmiza mi se struva na kraia na sveta .Vie kak ste entusiazirani ili iznerveni na kraia ?Dano da e parvoto ,kasmet na vsichki koito sa veche na finala

Това си е и вид застраховка да не вземеш да вдигнеш кръвно от притеснение, което не е добре за секциото.
Поне е доволен че аз се чувствам по-добре...
Представяте ли си?!?!?!
Имам чувството, че ще ми извадят някой орган и ми е много мъчно. Вчера съпругът ми се наложи да ме успокоява, че се и разплаках чак! Дали други бременни пред раждане са изпитвали такова нещо не знам
и ще видите че бебчетата ще са си добре...кви са тия кувиози и там подобни..та вие сте си в седмиците за нормално раждане...