Свежо лято вън е вече, расте и хубавее СЕПТЕМВРИЙСКОТО човече!

• 25 350
  • 732
  •   1
Отговори
# 390
 wavey    Само мен ли ме е налегнала сънната болест. Аз си лягам вечер към 23.00-23.30 часа , ставам два - три пъти п/з ноща да пишкам и в 8.00 часа едвам се събуждам да отведа малкия на градина.
  Оххх и моите настроения са едни ............ и на мен само ми е тъжно , всичко ме дразни, и наистина е много гадно като не намираж разбиране от мъжа си . И моя си мисли ,че се глезля като ме боли гърба, криста ...... да не гоборим как ме боли отдолу  Embarassed . Какво става разширявам ли се ? - ама понякога като се събудя  ходя разкрачена  Crazy
    Мй нещо огладнявам и ще се разровя в хладилника да си харесам нещичко
                                                                                                                                            ЧАО

# 391
Здравейте и от мен.
Искам да попитам мами от Пловдив дали скоро са ходили на 4Д,за координати на доктор Корсемов
и телефон за записване на 4Д УЗИ.

# 392
Хелоу и от мен!

И аз да се оплача, 4е едвам издържам да ходя и седя на работа (не ми е никак натоварено, но вече просто само си мечтая за легло и за разходки, когато съм в настроение). Иначе не ми нервно или нещо да съм по-чувствителна и лесно раздразнителна, но вярвайте ми СПИ МИ СЕ  нон-стоп!!!!!!!!! или ако не ми се спи значи съм гладна, хапвам едно хубаво и Хоп - пак супер заспала. През почивните дни спя до 12 на обяд. Не знам дали това не означава, че ми е нисък хемоглобина, а изледвания ще ми правят чак средата на юни, а до тогава .......... Та сега почвам да обмислям варианта да си взема целия годишен платен отпуск преди тия ДЪЛГООЧАКВАНИ 45 дни и да се кротна малко.
Скоро ходих да видят бебока - расте си нормално, даже аз си бях кръстосала краката докато ме гледаха и какво да видиме - и той си ги беше кръстосал по същия начин, даже и ръцете му бяха в същото положение като мойте.  Simple Smile . И по едно време лекарката каза, че  имало леко черно петно около едното му рамо  ooooh! ooooh! ooooh! ама не се знаело, дали защото ръката му била горе или нещо му имало  и си мисля да отида друг да го погледне. Надявам се, че всичко   си му е наред, и няма за какво да се притеснявам.

А за близначетата - очите ми се насълзиха. Господ да ги пази и бди над тях!

# 393
Искам да ви попитам вие вече пазарувате ли за бебоците? На мен много ми се иска малко по малко да започвам, ама всички покрай мен само ми разправят, че не било на хубаво и ме възпират.  Макар, че не съм суеверна все пак............. се замислям (нали не става въпрос за мен, а за малката душичка), дали мога с лека ръка да кажа, че не вярвам. Вие как бихте постъпили?

# 394
Искам да ви попитам вие вече пазарувате ли за бебоците? На мен много ми се иска малко по малко да започвам, ама всички покрай мен само ми разправят, че не било на хубаво и ме възпират.  Макар, че не съм суеверна все пак............. се замислям (нали не става въпрос за мен, а за малката душичка), дали мога с лека ръка да кажа, че не вярвам. Вие как бихте постъпили?
Тия суеверия са пълни глупости  ooooh! Прави както на теб ти се иска и не се съобразявай с това кой какви акъли ти дава. Ако ти се пазари - пазари, ако мислиш че е рано - изчакай. Ама да знаеш, че като се роди бебето хич няма да ти е до пазарене и ще се наложи да се примириш с покупките на свекървата  Mr. Green
Има вариант и да си направиш списък с основните неща които си избрала, да ги капарираш в магазина и след като родиш мъжът ти да отиде да ги вземе.
А ето и една тема , в която се обсъжда точно това http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=458457.0

Последна редакция: пн, 31 май 2010, 14:05 от E.L.

# 395
И според мен са глупави суеверия тези за пазаруването - в крайна сметка искам да си обличам детенцето с избрани от мен дрешки. Въпреки че получих вече страхотни подаръци - едни приятели от Америка ми изпратиха колет с дрешки за малката принцеска и не мога да им се нарадвам какви красоти са  Crazy

# 396
kipinik,моето мнение може да е по различно от другите,но аз го изживях да се прибера и да няма на кога да сложа дрешките които имах,да гледам шишета и залагалки беше огромна болка за мен.Затова лично аз не от суеверие,просто като предпазна мярка за себе си,мисля да правим покупки август месец,живи и здрави,за мен е още раничко сега.Но разбира се това си е индивидуално,като ти харесва нещичко си го вземи  Peace !

# 397
  • у нас
и според мен това е глупаво суеверие Peace аз съм почти готова с покупките Peace сега се впускам с розовите неща, че до сега жълто и зелено само Laughing иначе само козметиката ми остава и тук таме някоя дреболия Peace

Danielkka миличка, това е ужасно, но винаги гледай напрeдSimple Smile този път всичко ще е окSimple Smile

днес първите на изпита "минават", то не може да се каже че минават ужасноSad има стоп тест и при 4 грешки или пропуск---> адиос.... а теста е около 30 въпроса и то не с по един отговор

# 398
Danielkka  Hug съжалявам мила, пожелавам ти повече никога да не изпитваш подобно нещо. Но и това е добър вариант - пазаруването след седмия месец примерно.

# 399
# 400
Здравеъте момичета,извинявам се предварително че така нахлувам в темата ви,но спешно трябва да продам една количка,защото се местим и просто немога да я вместя в багажа си.
Пожелавам на всички да родят,бързо и лесно и да се радват на най прекрасните бебоци.

Количката е в гаранция още една година.

Комплекта се състои от кош за новородено,лятна седалка със сеник,зимно чувалче,,дъждобрани 2 бр.,адаптори за коша и кошниците за кола. Количката е ползвана около 9 мес. запазена е в много добър вид.Много е маневрена и се управлява с лекота,вози меко и комфортно имайки  предвид по какви улици возим децата си.Тежи само 7,7 кг.Всяко едно от колелата се сваля лесно и така почистването им е много бързо и удобно.Гумите не се помпат.Зимното чувалче е най-доброто което съм виждала.Много е топло и цяла зима съм возила бебчо без допълнително обличане на космонавт.Може да се ползва както със коша за новородено така и със седалката.Дръжката се регулира на височина.Комплекта в този вид с аксесоарите ми струваше 1200лв. Ето и официалния сайт за повече информация: www.mutsy.com Продавм количката със всички екстри към нея за 650лв.

http://www.mutsy.nl/products/transporter/options

Ако имате въпроси бих предпочела да се чуем по телефона.
GSM 0897 80 25 23 Поли

# 401
Здравейте в това топло и ужасно задушно време!   bouquet Обещавам тържествено вече да нямам такива отсъствия!  Hug  Crazy

newsm78 #Crazy
Ами те като са пияни, да не би да мислиш, чи изобщо разсъждават в случая.....

Май точно там ми е грешката, че съдя по себе си. И аз съм била на тези години и аз съм ходила по купони, но винаги съм се съобразявала. А и не очаквам от едно момиче да е толкова пияно, че да загуби разсъдъка си.  ooooh! Вчера я засякохме и тя доста се смота. Искрено ти съчувствам за ежедневните маанета. На мен ми се случи веднъж и пощурях, представям си какъв е терора при теб. Дано поне на Део да не му пречи, те дечицата по принцип спят дълбоко.

Danielkka, аз въпреки, че вече си имам почти всичко за бебето (3 чекмеджета с дрешки и разни джунджурийки) искам да кажа, че това е единствената причина, заради която бих разбрала някой да не купува предварително неща за бебето. Суеверията са пълни глупости. Но същото се случи и на моя приятелка с Холандия. Аз мисля, че бях споменала. Беше бременна с близнаци, които тръгна да ражда преждевременно и при самото раждане поради лекарска грешка едното детенце не уцеля. Разбира се, всеки както и аз и бяхме подарили всички по две и и беше много тежко после да отделя дрешките. Със сигурност ти е било ужасно тежко.  Hug  Тя все пак имаше едно сладко момиченце на което да се радва, въпреки, че до ден днешен си мисли примерно как би изглеждало момченцето.
Но все пак си мисля, че мамите, които не са преживяли такъв кошмар не трябва да мислят за подобни неща и да се радват и на тази част от бременността.

Danna_2010, лелеее, в такъв случай то в Плевен явно почти няма хора, които да не слушат чалга.  ooooh!

Явно всички страдаме от безсъние (освен talktoher  Crazy ) Аз по-късно от 9ч не съм ставала от не си спомням кога. Да не говорим, че някой път като се събудя към 4-5 и повече няма заспиване.  Tired

# 402
ЮЮЮЮЮЮЮХХХХХХХУУУУУУУУУУУ И АЗ СЪМ ВЕЧЕ В 7И МЕСЕЦ !!!!!  newsm44 newsm68 newsm44 newsm68 smile3501

# 403
  И аз ще пазарувам чааааааак август месец.
   Честито на мамите влязли в 7-ми месец. Как си минава времето само....... Хем ми се вижда   септември близко , хем мноооого далече.......
  Отивам да избирам подарък за  утре  на моето съкровище .

# 404
Аз първия път нямах никакво желание да пазарувам предварително, писала съм ви вече. Малко ме беше страх, колкото и да звучи глупаво за някого, така се чувствах и не съм се насилвала  Peace Купих точно само комплектчето за изписване и 1 пакет памперси. Съответно мъжът ми накупи всичко точно за 3 дена по списък. А само от едната баба се появиха дрехи като за 3 бебета, отделно сума ти подаръци, бяхме заринати направо  Simple Smile Втория път си напазарувах всичко сама към 8-я месец, само по-тежките неща като ваничка, скринче и т.н мъжът ми се зае с тях. Сега ще ви се кефя на покупките просто защото не мога да се отпусна да тръгна спокойно по магазини. Все ще се ослушвам да не ме свие някоя контракция, няма да ми е кеф. Затова - средата на Август, живот и здраве, ще е моят час  Grinning

Между другото, свекърва ми ми пази всички бебешки дрешки от дъщеря ми, оказа се, че имам много запазени в неутрални, сини или зелени цветове. Успях да ги разгледам и сортирам този уикенд. Заделих само тези с чисто нов вид и пак са много - бодита, комплектчета, якенца, жилетчици, терличета. Даже намерих едно плюшено комплектче още от сина ми. Е, ще си има и новички бебчо, но и тези ще му обличам някой път сигурно. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт